این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
طبق گزارش SteamSpy فروش Grand Theft Auto V در استیم از 3 میلیون نسخه گذشته. این بین نکته قابل توجه اینه که نسخه PC بازی در Social Club راکستار هم به فروش می رسیده اما هنوز آماری از این بخش منتشر نشده.
میزان فروش کلی بازی رو PC به نظر می رسه رقم قابل توجهی باشه.
مایکروسافت قیمت کنسولش تو ژاپن رو 5000 ین کاهش داده (از اول اکتبر تا ابتدای سال جدید تو ژاپن) که خب اهمیتی نداره چون فرقی به حالش نمیکنه ولی کاهش قیمت تو ژاپن این احتمال رو به وجود میاره که واسه تعطیلات امسال کاهش قیمت کنسول توی آمریکا و اروپا رو شاهد باشیم. 5 اکتبر یه همایش مخصوص مایکروسافت برگزار میشه که اونجا قراره Surface و Lumia جدید معرفی کنن، احتمال زیاد یکی دو تا باندل X1 واسه تعطیلات امسال رو همون جا اعلام کنن چون بخواد بدون باندل (یا کاهش قیمت) به استقبال تعطیلات بره قطعا نمیتونه اندازه پارسال موفق عمل کنه و احتمالا اختلاف فروش توی آمریکا بیشتر هم میشه. اگر کاهشی قیمتی هم در کار باشه به نظرم همین 5 اکتبر خبرش میاد.
DS مگه 2016 نیست؟من احتمال میدم باندلها مربوط به بازیای زیر باشه:
Dark Souls3-R6:Siege-Fallout4-Tomb Raider
باندل کالکشن رو که با دو نوع هارد 500 و 1 ترا دادهبهترین باندل میتونه باندل Halo باشه. یعنی هم Halo 5 و هم مسترچیف کالکشن. میدن همچین چیزی رو؟ چون بدن من حتما همینو میخرم. یعنی در هر صورت من میخوام باندل هیلو (ع) رو بخرم. جفتش توش باشه بهتره.
چند روز پیش در خبری اعلام شد که عنوان تحسین شده The Witcher 3: Wild Hunt تا کنون بیش از یک میلیون نسخه در شبکه دیجیتالی GOG فروش داشته است.
حال شرکت CD Projekt RED اعلام کرده است که تا پایان ماه ژوئن سال جاری میلادی، 30 درصد از این تعداد نسخه فروخته شده، برای پلتفرم PC بوده است. این اساسا بدان معناست که فروش نسخه PC بازی در قیاس با نسخه های کنسولی کمی بهتر بوده است.
به علاوه، از کل میزان فروش بازی، 75 درصد آن بصورت فیزیکی و 25 درصد بصورت دیجیتالی بوده است. این نکته را نیز باید در نظر داشت که با توجه به حق امتیاز بالاتری که برای فروش دیجیتالی وجود دارد، این 25 درصد با نصف درآمد کلی بازی برابری میکند.
The Witcher 3: Wild Hunt ***8211; 30% Of Sales Coming From The PC, 75% Of Total Sales From Retail | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
This basically means that PC felt slightly behind current-gen consoles (unless PS4 is outperforming Xbox One)
این اساسا بدان معناست که فروش نسخه PC بازی در قیاس با نسخه های کنسولی کمی بهتر بوده است.
این قسمت اشتباه ترجمه شده