این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اتفاقا وقتی بازی مال 7 سال پیش تعجب هم دارهجا داره وسط خنده هاتون عرض کنم که این دو بازی به خاطر تخفیفای فوق العاده Summer sale استیم در بازه زمانی ۱۴ تا ۲۰ Jun انقدر فروختن ! همه زیر ۱۰ دلار قیمت داشتن . تعجبی هم نداره همچین آفری فروش زیادی هم در پی داره .
فرقی توی حرف من ایجاد میشه؟ یعنی الان بتسدا حال نمی کنه که بعد از 7 سال هنوز ملت دنبال بازی هاشن؟جا داره وسط خنده هاتون عرض کنم که این دو بازی به خاطر تخفیفای فوق العاده Summer sale استیم در بازه زمانی ۱۴ تا ۲۰ Jun انقدر فروختن ! همه زیر ۱۰ دلار قیمت داشتن . تعجبی هم نداره همچین آفری فروش زیادی هم در پی داره .
اصلا اینطور نیست و شما کلا از سامر سیل ها تعریف درستی نداری امین رضا جاناتفاقا وقتی بازی مال 7 سال پیش تعجب هم دارهاصلا میخواد تو Summer Sale شده باشه 1 دلار ؛ بازی مال امروز و دیروز نیست !! مطمئنا Fallout 3 تنها بازی نیست که همچین آفرهایی داشته ، هست !؟
![]()
![]()
فروششون برمیگرده به معرفی نسخه 4ام![]()
این قضیه فروش دوباره قشنگ بعد معرفی F4 بود حالا تخفیف ها هم تاثیر داشته ولی دلیل اینکه اومده تو چارت دلیل اصلیش معرفی F4 بوده این Bioshock Triple pack هم یـ آفر خفنه و دلیلی نداشته برا نیومدن تو چارت پر فروش ترین ها ....اصلا اینطور نیست و شما کلا از سامر سیل ها تعریف درستی نداری امین رضا جانتوی استیم شرایط یه مقدار فرق میکنه با بازار فروش بازیهای کنسول و اینکه fallout 3 نسخه Game of the year edition بوده حاوی همه محتواهای اضافه ...با تخفیف ۷۵ درصدی حدود ۷ دلار و نیم بود اگه اشتباه نکنم ! (قیمت ها بستگی به ریجن استور داره )
ضمنا فروش این بازیها در این بازه زمانی مشخص فقط مختص Fallout 3 Goty نبوده که اینطوری نتیجه گیری کردی ! لیست فروش رو ببین خودش گویاست .
Counter Strike Global offence برای سال ۲۰۱۲ هست همینطور اسکایریم لجندری ادیشنش رو میبینی و Bioshock Triple pack با توجه به قیمت و محتواش که شامل هر سه عنوان از این سری هست یه باندل ۷۰ دلاری که با تخفیف حدود ۸۵ درصد به قیمت وسوسه انگیز ۱۰ دلار برای فروش گذاشته شد . حتی خودمم یک فروند ازش رو خریدم![]()
جواب سوال من رو ندادی ، غیر از Fallout 3 مگه بقیه بازی ها تخفیف خرکی نخوردن !؟اصلا اینطور نیست و شما کلا از سامر سیل ها تعریف درستی نداری امین رضا جانتوی استیم شرایط یه مقدار فرق میکنه با بازار فروش بازیهای کنسول و اینکه fallout 3 نسخه Game of the year edition بوده حاوی همه محتواهای اضافه ...با تخفیف ۷۵ درصدی حدود ۷ دلار و نیم بود اگه اشتباه نکنم ! (قیمت ها بستگی به ریجن استور داره )
ضمنا فروش این بازیها در این بازه زمانی مشخص فقط مختص Fallout 3 Goty نبوده که اینطوری نتیجه گیری کردی ! لیست فروش رو ببین خودش گویاست .
Counter Strike Global offence برای سال ۲۰۱۲ هست همینطور اسکایریم لجندری ادیشنش رو میبینی و Bioshock Triple pack با توجه به قیمت و محتواش که شامل هر سه عنوان از این سری هست یه باندل ۷۰ دلاری که با تخفیف حدود ۸۵ درصد به قیمت وسوسه انگیز ۱۰ دلار برای فروش گذاشته شد . حتی خودمم یک فروند ازش رو خریدم![]()
جبهه کیه !؟ کیفیت کدومه !؟ببین این صحبتایی که من کردم هیچ ارتباطی با بد یا خوب بودن fallout نداره پس جبهه نگیر !![]()
ببین این صحبتایی که من کردم هیچ ارتباطی با بد یا خوب بودن fallout نداره پس جبهه نگیر !جواب سوال من رو ندادی ، غیر از Fallout 3 مگه بقیه بازی ها تخفیف خرکی نخوردن !؟
در مورد سال ها هم بگم که 2012 میشه 3 سال پیش ، 2008 میشه 7 سال پیش !! تفاوت وحشتناک زیاده
متوجه نشدم
ضمن اینکه تا اون جایی که من میدونم فروش Fallout 3 دقیقا بلافاصله بعد از معرفی Fallout 4 به صورت فضایی رفت بالا و این اصلا یک هفته قبل از شروع Summer Sale بود ...
http://forum.bazicenter.com/thread96530/page17/#post3756074
طبق چیزی که اینجا زده شده Fallout 3 بازی 7 سال پیش با قیمت 20$ باز هم تو Top 10ـهاینو که دیگه قبول داری که نه آفری هست نه چیزی ، فقط تاثیر معرفی نسخه چهارمه !!
گویا قسمت براق کنسول هم مات شده که به قول خودشون casual تر بشه
پ.ن:من به شخصه مدل اولیه رو ترجیه میدم.خیلی بی روح شده به نظرم![]()
فقط کاز می دونه احتمالا. اصلا معنی نمیده رنگ کنسول رو مات کردیم که کژوال بشهZاین casul تر یعنی چی دوستان؟