آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

جل الخالق!!!
الام که MS از نظر انحصاری تقریبا کمی بهتر عمل کرده و سونی فقط به خاطر مالتی داره خوب میفروشه.
دقیقا درسته! این نسل دقیقا جای دو شرکت عوض شده! اینبار مایکروسافت کنسولش رو دیرتر عرضه کرده ، در فروش عقبتره و به جز بازی هایی که لید پلتفورمشون one هست عملکرد ضعیف تری داشته اما توی انحصاری ها (تا اینجا) بدون اغراق برتر بوده! از اون سمت سونی کنسولش رو زودتر عرضه کرده ، در فروش اختلاف 8 میلیونی ایجاد کرده و تو بازی های مولتی پلتفورم عملکرد بهتری داشته اما از نظر انحصاری ها خیلی بد عملکرده (با توجه به نمرات و فروش البته به جز بلاد بورن که امتیازات عالی گرفته)

از اون سمت سونی کنسولش رو زودتر عرضه کرده ، در فروش اختلاف 8 میلیونی ایجاد کرده

نه اینطور نیست یه هفته زودتر عرضه کردن باعث اختلاف 8 میلیونی نمیشه ! اختلاف برای اینه که سونی تو کشورهای بیشتری PS4 رو عرضه کرده ! :)

نه اینطور نیست یه هفته زودتر عرضه کردن باعث اختلاف 8 میلیونی نمیشه ! اختلاف برای اینه که سونی تو کشورهای بیشتری PS4 رو عرضه کرده ! :)
مگه من گفتم اون اختلاف 8 میلیونی مربوط به اون یک هفته است؟ دوست عزیز لطفا قبل از اینکه خیلی سریع تو جبهه های خودتون مستقر بشین ( وبا گفتن شهادتین آماده ی عملیات انتحاری بشین ) پست رو درست و به دور از تعصب بخونین! منظور من فقط مقایسه ی شرایط مشابه بین این نسل و نسل قبل بود!

مگه من گفتم اون اختلاف 8 میلیونی مربوط به اون یک هفته است؟ دوست عزیز لطفا قبل از اینکه خیلی سریع تو جبهه های خودتون مستقر بشین ( وبا گفتن شهادتین آماده ی عملیات انتحاری بشین ) پست رو درست و به دور از تعصب بخونین! منظور من فقط مقایسه ی شرایط مشابه بین این نسل و نسل قبل بود!
الآن یه هفته و نه ماه شرایط مشابه است؟! تازه PS4 تو اروپا یه هفته دیرتر عرضه شده.

دلیل اصلی این اختلاف در میزان فروش بهدلیل از دست رفتن بازار آمریکا توسط MS و همچنین بازار قدرتمند ژاپنه.
الان X1 تو ژاپن دونه ای داره به فروش میرسه ولی فروش PS4 چند ده هزارتاییه.
کلا برتری کنسول های ژاپنی همین داشتن بازار انحصاریشونه.

من فک کنم اگه مایکروسافت بتونه اختلاف رو زیر ده میلیون تا پایان نسل حفظ کنه واقعا هنر کرده.من خودم فک میکنم 15 میلیون اختلاف خوشبینانشه(نظر شخصی هر اتفاقی ممکنه بیفته)

دلیل اصلی این اختلاف در میزان فروش بهدلیل از دست رفتن بازار آمریکا توسط MS و همچنین بازار قدرتمند ژاپنه.

نخیر. بازار اصلی سونی و PS4 اروپاس. البته تو ژاپن هم اختلاف زیاده اما کلا انجا فروش کنسول های خونگی انقدر زیاد نیست که همچین اختلافی رو ایجاد کنه. در نتیجه اختلاف فروش بخاطر اینه که تو آمریکا، اروپا و ژاپن یا به عیارت صحیح تر کل دنیا بیشتر فروخته.

Japan’s best-selling games of February 2015
1. 3DS The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D – 328,123
2. PSV God Eater 2 Rage Burst – 239,340
3. 3DS Yo-Kai Watch 2: Shinuchi – 93,933
4. PS3 Dragon Ball: Xenoverse – 71,203
5. 3DS Devil Survivor 2: Record Breaker – 68,314
6. PS4 Far Cry 4 – 64,181
7. PS3 Samurai Warriors 4-II – 58,075
8. PS4 Dragon Ball: Xenoverse – 54,685
9. 3DS Pokemon Omega Ruby/Alpha Sapphire – 46,199
10. PS3 Far Cry 4 – 45,763
11. PS3 Tales of Zestiria – 43,170
12. PS4 God Eater 2 Rage Burst – 38,583
13. 3DS Super Smash Bros. for 3DS – 35,307
14. PSP Yu-Gi-Oh! ARC-V Tag Force Special – 34,296
15. PSV Minecraft: PlayStation Vita Edition – 32,994
16. 3DS The Seven Deadly Sins: Unjust Sin – 32,650
17. 3DS Monster Hunter 4 Ultimate – 31,597
18. WIU Kirby and the Rainbow Curse – 30,411
19. PSV Samurai Warriors 4-II – 29,967
20. PS4 The Order: 1886 – 29,657

بنظرتون BB مرز ۱ میلیون نسخه رو گذرونده؟!

نه بابا چه خبره؟:d

اینجور رکوردا مال بازیهای خیلی پرطرفداره نه بازیهایی مثل BB که مخاطب خاص دارن.

در نهایت اگه بتونه بعد از دو سه سال به فروش 3 تا 4 میلیونی برسه شاهکار کرده

Steam : March 22-28

1. Grand Theft Auto V
  2. Cities: Skylines
  3. Pillars of Eternity
  4. Counter-Strike: Global Offensive
  5. Pillars of Eternity - Hero Edition
  6. Arma 3
  7. Alien: Isolation
  8. Reign of Kings
  9. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
  10. Arma 3 - Extended Edition