این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
این دفعه به نظرم خوب پیش بینی کرده.
البته به شخصه انتظار فروش بیشتری برای X1 و PS4 دارم، ولی اینکه X1 این ماه بالاتر از PS4 باشه تقریباً مشخص هست. شاید اختلافشون از پیش بینی Pachter هم بیشتر باشه.
البته به شخصه انتظار فروش بیشتری برای X1 و PS4 دارم، ولی اینکه X1 این ماه بالاتر از PS4 باشه تقریباً مشخص هست. شاید اختلافشون از پیش بینی Pachter هم بیشتر باشه.
دسامبر رو هیچ نظری ندارم! ماه مرموز و عجیبی هست! از ژانویه اگه قیمت X1 دوباره به 400 دلار برگرده، به نظرم باز PS4 جلو می افته. ولی اگه X1 برای همیشه روی همین 350 دلار بمونه، هر احتمالی میشه داد.
1. Game of Thrones - A Telltale Games Series
2. Skyrim - Legendary Edition
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. South Park: The Stick of Truth
5. The Crew
6. Alien: Isolation
7. Far Cry 4
8. Arma 3
9. This War of Mine
10. Divinity: Original Sin
اگه X1 تو این ماه بیشتر نفروشه که دیگه عمرا تو هیچی ماهی نمی تونه بیشتر از PS4 بفروشه، قبل از اینکه حاجی پکتر پیش بینی کنه من مطمئنم بودم X1 بیشتر میفروشه ولی الان شک دارم و البته اگه بیشتر نفروشه انصافا مایکروسافت جای ترول شدید داره!
به نظر منم X1 قطعا بهتر فروخته چون آمارها هم نشون میدن که جمعه سیاه بهتری داشته. اما باز بنظر من مجموع فروش باید بالاتر از این حرف ها باشه. یعنی X1 بهتر از PS4 اما جفتشون بالاتر از این رقمی که استاد پیش بینی کرده.
اریا بازم به نظرم چرت گفته..ینی فروش این دو تا کنسول اینقدر کمه توی این ماه؟ اونم تازه با توجه به این که هیچ کمبودی تقریبا نبوده و فروشگاه ها تا خرخره پر بودند.من که حس می کنم ایکس باکس بالای یک میلیون فروش داشته باشه پی اس تری هم حدود همون یک میلیون