این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
این هر وقت پیش بینی میکنه برعکس میشهپیش بینی Pacther در مورد آمار نوامبر آمریکا:
XB1: 750K
PS4: 600K
WIU: 300K
این دفعه به نظرم خوب پیش بینی کرده.![]()
البته به شخصه انتظار فروش بیشتری برای X1 و PS4 دارم، ولی اینکه X1 این ماه بالاتر از PS4 باشه تقریباً مشخص هست. شاید اختلافشون از پیش بینی Pachter هم بیشتر باشه.
دفعه پیش که واقعاً چرت و پرت گفته بود!این هر وقت پیش بینی میکنه برعکس میشهتا الان فکر میکردم X1 تو نوامبر بیشتر میفروشه ولی الان نظرم عوض شد!
![]()
دسامبر رو هیچ نظری ندارم!آریا شاید نوامبر اینجوری باشه ولی احساس میکنم دسامبر و ژانویه کاملا به نفع PS4 باشه :biggrin1: بازی های انحصاری ها تازه میان :biggrin1:
پیش بینی Pacther در مورد آمار نوامبر آمریکا:
WII U: 300K
البته به شخصه انتظار فروش بیشتری برای X1 و PS4 دارم، ولی اینکه X1 این ماه بالاتر از PS4 باشه تقریباً مشخص هست. شاید اختلافشون از پیش بینی Pachter هم بیشتر باشه.
چرا بيشتر نفروشه ؟:dX1 بیشتر بفروشه؟لول پچر![]()
آخرین بار که پیش بینی کرده بود X1 بیشتر میفروشه, PS4 دو سه برابر بیشتر فروخته بود. این یکی احتمالاً به واقعیت نزدیکه ولیپیش بینی Pacther در مورد آمار نوامبر آمریکا:
پیش بینی Pacther در مورد آمار نوامبر آمریکا: