این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
TOKYO— Sony Corp. reported a hefty net loss of ¥136.0 billion ($1.2 billion) for the July-September period as it wrote down the ¥180 billion book value of its struggling smartphone business.
The outcome was narrower the ¥148.06 billion loss forecast by analysts. Markets had factored in a big loss since the electronics maker announced the write-down in September. In the same quarter a year ago, Sony recorded a ¥19.6 billion loss.
Restructuring the troubled Xperia handset business is an urgent task for the Japanese conglomerate. Chief executive Kazuo Hirai named the mobile segment as one of the three pillars of the company’s future, and Sony had ambitions of taking the third-largest global market share after and Samsung and Apple .
But faced with increasing competition from lower-cost Chinese makers, Sony acknowledged that its strategy had been wrong, and it would no longer seek such a large piece of the pie, signaling it would decrease its presence in some emerging markets. In the three-month reporting period, the mobile segment recorded a net loss of ¥172.0 billion.
Apart from the loss-making mobile business, the company’s other two pillars—the PlayStation business and the image sensor business—remain robust. They recorded operating profits of ¥21.8 billion and ¥29.6 billion respectively, from a loss of ¥4.2 billion and a profit of ¥11.9 billion a year ago.
سونی گزارش مالی برای سه ماهه دوم (July - Sep) سال مالی 2014 رو منتشر کرده ، دز این بازه 3.3 میلیون PS4 و 0.8 میلیون PS3 و همچنین 0.7 میلیون PSV/TV + PSP به بازار شیپ شده است، در مقام مقایسه مایکروسافت در همین بازه در مجموع 2.4 میلیون Xbox 1 و X360 به بازار شیپ کرده است.
همچنین امار تفکیکی PS4 و PS3 برای سه ماهه اول سال مالی 2014 که فبلا به صورت کلی اعلام شده بوذ الان مشحص شده : از مجموع 3.5 میلیون فروخته شده 2.7 میلیون متعلق به PS4 بوده و 0.8 میلیون PS3.
این بخش های TV و Xperia پاچه سونی رو گرفته داره میکشه تو فاضلابسونی ضرر سنگین 1.2 میلیارد دلاری رو متحمل شده
من جای کاز بودم بخش فایننس و PS و دوربین رو جدا میکردم بقیه رو مینداختم دوراین بخش های TV و Xperia پاچه سونی رو گرفته داره میکشه تو فاضلابمن جای کاز بودم بخش فایننس و PS و دوربین رو جدا میکردم بقیه رو مینداختم دور
اگه من جای کاز بودم سونی به جای اینکه 1 بیلیون ضرر بده 2 بیلیون سود میداد+ اینکه الان ادامه کرش رو هم داشتیم:dه مقایسه شیپمنت Wii و PS4 نشون میده که PS4 همچنان سریعترین رشد فروش رو بین کنسولها در طول تاریخ داره
Wii shipped 13.17m at Sep 2007.
PS4 shipped 13.5m at Sep 2014
با توجه به اینکه Wii تقریبا یکی دو سال آخر نسل عملا هیچی نفروخت ( حالا به هر دلیلی) و این اتفاق معمولا برای کنسولای سونی نمی افته و سونی سالها حتی بعد از اتمام نسل به فروشش ادامه میده احتمالا PS4 به رقمای عجیب غریب فروش خواهد رسید. من جز کسایی بودم و البته همچنان هستم که فکر میکنن فروش PS2 تکرار نشدنیه ولی هر چه زمان میگذره دارم یه خورده شک میکنم که شاید پیش بینیم درست از آب در نیاد
اگه من جای کاز بودم سونی به جای اینکه 1 بیلیون ضرر بده 2 بیلیون سود میداد+ اینکه الان ادامه کرش رو هم داشتیم:d
اون آمار Wii هم اصلا قابل قیاس نیست, WII مشکل تولید کنسول داشت چون نینتندو فکر نمیکرد اونقدر بفروشه!ps4 هم باید 12 سال با همین سرعت بفروشه تا بشه PS2 که غیر ممکنه:d
هر چقدر بخش سرگرمی سود ده هست عجیب این دوتا بخش ضرر میدن.شنیدم سونی تصمیم گرفته مثل اپل فقط یه گوشی تو بازار داشته باشه که به نظرم بد نیست.حداقل این ضرر های سنگین رو نمیده.از طرفی واسه مشتری هم خیلی خوب میشه.توجه داشته باشید که سونی کنسول های تعطیلات رو توی Q3 شیپ میکنه.البته شیپ کم امسال یه خورده مشکوک هست و نظر من اینه که سونی میخواد تغییر عادت بده و بیشتر کنسول هارو توی Q4 شیپ کنه:d
این بخش های TV و Xperia پاچه سونی رو گرفته داره میکشه تو فاضلابمن جای کاز بودم بخش فایننس و PS و دوربین رو جدا میکردم بقیه رو مینداختم دور
مقایسه با خود PS2 که دیگه خیلی ضایست! باز Wii ـ4 برابر Ps4 توی ژاپن فروخته و میشه یه جورایی از فروش ژاپن صرف نظر کرد.امکان فروش به اندازه ی PS2 نیست چون ژاپنی در کار نیستتا اونجایی که یادمه PS4 هم تا چندین ماه مشکل تولید داشت چون فکر نمیکردن اینقدر بفروشه. بعد هم این آمار مقایسه با Wii هست با خود PS2 اگه مقایسه بشه که وضعیت Ps4 به مراتب بهتره. سال اول معمولا کنسولا به خوبی سالهای بعد نمیفروشن. اینم در نظر بگیر واقعا PS4 بازی خاصی نداره حالا مقایسه کن با سال بعد که طوفان انحصاری در راهه. رسیدن به رقم PS2 گرچه بنظر خودم هم محاله ولی آمار 120 الی 130 میلیون تا پایان تولید یه رقم کاملا دست یافتنیه. یامون نره هیمن PS3 هم احتمالش هست به بالای 100 میلیون برسه
مقایسه با خود PS2 که دیگه خیلی ضایست! باز Wii ـ4 برابر Ps4 توی ژاپن فروخته و میشه یه جورایی از فروش ژاپن صرف نظر کرد.امکان فروش به اندازه ی PS2 نیست چون ژاپنی در کار نیست
PS3 هم 0.8 شیپ کرده که 20*3 ماه یعنی 5 سال طول میکشه (اگه تولیدش متوقف نشه) تا به 100 میلیون برسه
اگه بحثت سرعت فروشه که من حرفی ندارم :dمن دارم سر میزان فروش بحث میکنم, حالا اینکه PS4 روز جمعه پرفروش ترین بوده یا X1 پرفروش ترین دسامبر رو داشته یا Wii U طی دوساعت پرفروش ترین کنسول با اسم WiiU بوده اصلا ربطی به حرف من ندارهچرا ضایست؟:d مقایسه قدرت پردازشی که نمیکنیم داریم مقایسه فروش میکنیم. PS2 از سال 2000 تا سال 2012 یا 13 (دقیقا خاطرم نیست تولیدش چه سالی متوقف شد) یعنی حداقل 12 سال تونست به رقم 155 میلیون برسه. یعنی بطور میانگین سالی کمتر از 13 میلیون. رقم فروش سال اولش هم به 10 میلیون نمیرسه. دقیقا 5 سال و 9 ماه هم طول کشید به 100 میلیون برسه. PS4 حدودا 10 ماه تونسته رقم قابل توجهی فروش داشته باشه با همین نرخ اگه ادامه بده قطعا از PS2 هم جلو میزنه. این رقم با محاسبه بازار ژاپن بوده و سونی تونسته بدون بازار ژاپن به این رقم برسه. حالا اینکه بازار ژاپن رو بتونه دوباره احیا کنه یا نه اون یه بحث دیگست. منتها بحث امثال منی که یه مقدار نسبت به این امکان شک دارن اینه که شاید در آینده نرخ فروشش کاهش پیدا کنه و این فروش تا به الانش یه مقدار ناشی از حالا طول کشیدن نسل قبل و..... باشه. ولی فروشش تا به الان و اینکه پرفروشترین کنسول تاریخ در بازه زمانی کوتاه 10 ماهه دیگه فکته و نمیشه کتمانش کرد.