این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
خدا کنه با این وضع که داره پیش میره مایکر وسط نسلی جمع نکنه بره اونوقت که سونی دیگه انحصاری بساز نیستPS2 خیلی بیش از اینها زمان برد تا به 8 میلیون برسه. نمیدونم واقعا این فروش PS4 تا کی قراره اینجوری جلو بره؟ بعید میدونم این رشد همینطور ادامه پیدا کنه یه جایی باید سرعتش کم شه. PS2 یه چیزی حدود 5 سال و 9 ماه طول کشید به 100 میلیون برسه با این وضع فکر کنم PS4 نباید حتی به 5 سال هم بکشه
خدا کنه با این وضع که داره پیش میره مایکر وسط نسلی جمع نکنه بره اونوقت که سونی دیگه انحصاری بساز نیست

نه دوست عزیز کی با رقابت مخالفه. :dشما با رقابت مخالفی ؟؟ هر چی رقابت بیشتر باشه قطعا به نفع من و شماست
شما با رقابت مخالفی ؟؟ هر چی رقابت بیشتر باشه قطعا به نفع من و شماستنسل 6 که مایکرو از اولش تو قوطی بود سونی انحصاری نساخت ؟
خوبه تا 2007 هم شاهکاری مثل GOW2 رو عرضه کرد و ...
Xbox 360 First Gaming System to Reach 10 Million in U.S. Console Sales This Generation
این خبری بود که مایکروسافت با افتخار در سال 2008 اعلام کرد در همین حین دن متریک اضافه کرد
“History has shown us that the first company to reach 10 million in console sales wins the generation battle.
تاریخ به ما یاد داده که هر کسی که زودتر به 10 میلیون فروش برسه کل نسل رو برده
منبع سایت رسمی مایکروسافت
اونطوری که PS3 هم از نظره فروش کنسول 360 رو گرفتش و هم از نظره بازی انحصاری یه سرو گردن بالاتر زد ! تازه با توجه به 1 سال دیرتر اومدنش که خودش باعث میشد از ابتدا بیش از 6 میلیون عقب باشه + لانچ خیلی بد و قیمت فضایی که داشت !!چجوری؟![]()
چجوری؟![]()
نه من معتقدم که Wii برنده بود:dیعنی شما معتقدی که XB360 از PS3 موفق تر بود و برنده نسل قبل بود؟ این حرف های تکراری رو نمیخوام دوباره بگم، ولی به هر حال با یک سال حضور کمتر، فروش بیشتری کرده تا امروز!
Xbox360 نسبت به Xbox Original پیشرفت بسیار بزرگی کرد، همچنین PS3 موفقیتِ PS2 رو نتونست به دست بیاره، ولی وقتی دو کنسول نسل 7 رو بزاریم کنار جریان چیزه دیگه ای میشه!
نسل 8 هم که نیازی به صحبت نداره!
به هر حال با یک سال حضور کمتر، فروش بیشتری کرده تا امروز!