این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بازی نداره وضعش اینه وای بحال اینکه بازی هم واسش منتشر شه
البته ریمستر TLoU از نسل قبل با میانگین 95 واسه امسال جوابگوـه کلاًاصلا انتظار نداشتم ریمستر داره مثل خر فروش میکنه. خیلی موزماره این سونیبازی نداره وضعش اینه وای بحال اینکه بازی هم واسش منتشر شهالبته ریمستر TLoU از نسل قبل با میانگین 95 واسه امسال جوابگوـه کلاً
اصلا انتظار نداشتم ریمستر داره مثل خر فروش میکنه. خیلی موزماره این سونی
فککنم اوایل سال بعد نسبت فروش 7:1 میشه با توجه به بازیایی که قرار سال بعد بیاد U4 - O1886 - Bloodborne - batman - ...البته امسال همین ریمستر و LBP3 کافیه
![]()
خوب منم داشتم اغراق میکردم دیگه. آرایه ادبی بود7 به 1 بنظرم یکم اغراقه. 7 به 1 میشه اختلاف PS2 و OG Xbox.
من که بدم نمیاد اینجور بشه ولی امکانش نیست. هرچند در کل برند PS برند شناخته شده تری ست ولی سونی اون قدرت نسل 6 رو نداره و مایکرو هم از نسل 6 خیلی قویتره. بعلاوه اینکه برعکس اون دوران مایکرو در خارج از مرزهای ایالات متحده هم شناخته شدست. فکر میکنم تا آخر نسل همین اختلاف 3 به 1 باقی بمونه. شاید دوره ای و گاه گاه شاهد همچین تفاوتهایی باشیم ولی در نهایت همونه.
اما این آمار یه بار دیگه به من ثابت کرد بازیهای انحصاری تا اون حد در فروش کنسول موثر نیست. این Average Joe ها کنسول رو برای بازی مولتی میخرن و دقیقا همین ها هم هستن که قسمت عمده بازار رو تشکیل میدن. وگرنه هاردکور جماعت در نهایت هر دو رو میخره
کنسول خانگی سونی یعنی PlayStaion توانسه 3 برابر فروش بیشتر از کنسول خانگی مایکروسافت Xbox داشته باشد.
جا داره از این مرد بزرگ هم یادی بکنیم کمکی که این مرد به سونی در راه این موفقیت کرد نه یوشیدا نه کاز و نه حتی سرنی موفق به انجامش نشدن:d
![]()
به دنبال سوددهی زودهتگام PS4 سونی موفق به کاهش هزینه های تولید PS4 شده ! با توجه به این بعید نیست شاهد کاهش قیمت زودهنگام PS4 باشیم شاید در E3 2015 ... رونمایی از PS4 اسلیمِ 300 دلاری خیلی جالب میشه !![]()
به نظرم این امار اخیر نمی تونه واقعی باشه و بیشتر شبیه یه جنگ رسانه ای هست تا واقعیت .... در ضمن بهتره به هر سایتی برای امار اطمینان نکنیم . این منابعی هم که اقایان گذاشتند اکثرا بی اعتبارن .
اینم از منابع معتبر:به نظرم این امار اخیر نمی تونه واقعی باشه و بیشتر شبیه یه جنگ رسانه ای هست تا واقعیت .... در ضمن بهتره به هر سایتی برای امار اطمینان نکنیم . این منابعی هم که اقایان گذاشتند اکثرا بی اعتبارن .