آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

بازی نداره وضعش اینه وای بحال اینکه بازی هم واسش منتشر شه :)) البته ریمستر TLoU از نسل قبل با میانگین 95 واسه امسال جوابگوـه کلاً
اصلا انتظار نداشتم ریمستر داره مثل خر فروش میکنه. خیلی موزماره این سونی :دی

فککنم اوایل سال بعد نسبت فروش 7:1 میشه با توجه به بازیایی که قرار سال بعد بیاد U4 - O1886 - Bloodborne - batman - ... :دی البته امسال همین ریمستر و LBP3 کافیه :دی

اصلا انتظار نداشتم ریمستر داره مثل خر فروش میکنه. خیلی موزماره این سونی :دی

فککنم اوایل سال بعد نسبت فروش 7:1 میشه با توجه به بازیایی که قرار سال بعد بیاد U4 - O1886 - Bloodborne - batman - ... :دی البته امسال همین ریمستر و LBP3 کافیه :دی

7 به 1 بنظرم یکم اغراقه. 7 به 1 میشه اختلاف PS2 و OG Xbox.

من که بدم نمیاد اینجور بشه ولی امکانش نیست. هرچند در کل برند PS برند شناخته شده تری ست ولی سونی اون قدرت نسل 6 رو نداره و مایکرو هم از نسل 6 خیلی قویتره. بعلاوه اینکه برعکس اون دوران مایکرو در خارج از مرزهای ایالات متحده هم شناخته شدست. فکر میکنم تا آخر نسل همین اختلاف 3 به 1 باقی بمونه. شاید دوره ای و گاه گاه شاهد همچین تفاوتهایی باشیم ولی در نهایت همونه.

اما این آمار یه بار دیگه به من ثابت کرد بازیهای انحصاری تا اون حد در فروش کنسول موثر نیست. این Average Joe ها کنسول رو برای بازی مولتی میخرن و دقیقا همین ها هم هستن که قسمت عمده بازار رو تشکیل میدن. وگرنه هاردکور جماعت در نهایت هر دو رو میخره

7 به 1 بنظرم یکم اغراقه. 7 به 1 میشه اختلاف PS2 و OG Xbox.

من که بدم نمیاد اینجور بشه ولی امکانش نیست. هرچند در کل برند PS برند شناخته شده تری ست ولی سونی اون قدرت نسل 6 رو نداره و مایکرو هم از نسل 6 خیلی قویتره. بعلاوه اینکه برعکس اون دوران مایکرو در خارج از مرزهای ایالات متحده هم شناخته شدست. فکر میکنم تا آخر نسل همین اختلاف 3 به 1 باقی بمونه. شاید دوره ای و گاه گاه شاهد همچین تفاوتهایی باشیم ولی در نهایت همونه.

اما این آمار یه بار دیگه به من ثابت کرد بازیهای انحصاری تا اون حد در فروش کنسول موثر نیست. این Average Joe ها کنسول رو برای بازی مولتی میخرن و دقیقا همین ها هم هستن که قسمت عمده بازار رو تشکیل میدن. وگرنه هاردکور جماعت در نهایت هر دو رو میخره
خوب منم داشتم اغراق میکردم دیگه. آرایه ادبی بود :دی

فروش 3 برابری کنسول سونی نسبت به مایکروسافت در 3 ماه

0qdscz68o6ht9rt5lc74.jpg

کنسول خانگی سونی یعنی PlayStaion توانسه 3 برابر فروش بیشتر از کنسول خانگی مایکروسافت Xbox داشته باشد.

طبق آخرین آماری که سونی به نمایش گذاشته، سونی در سه ماه سال مالی جاری توانسته 3 برابر کنسول به فروش برسانند. آن ها در یک فصل موفق به فروش ۳٫۵ میلیون PS3 و PS4 شده اند در حالی که مایکروسافت در این سه ماه که آخرین روز آن 30 June است فقط توانسته 1.1 میلیون نسخه از دستگاه های XboxOne و Xbox360 را به فروش برساند.
این خبر را سایتی با نام GamesIndustry.biz منتشر کرد که اکثرا فکر می کردن شایعه ای بیش نیست ولی این شایع نبود و حقیقت داشت.
سونی در بخش فروش بازی در این سه ماه توانسته فروش ۲٫۵ میلیاردی از کنسول PS4 خود به دست بیاورد. که این رشد ۹۵٫۷ در این سه ماه می تواند برای سونی فوق العاده باشد.

جا داره از این مرد بزرگ هم یادی بکنیم کمکی که این مرد به سونی در راه این موفقیت کرد نه یوشیدا نه کاز و نه حتی سرنی موفق به انجامش نشدن:d

Don-Mattrick-Zynga.jpg

جا داره از این مرد بزرگ هم یادی بکنیم کمکی که این مرد به سونی در راه این موفقیت کرد نه یوشیدا نه کاز و نه حتی سرنی موفق به انجامش نشدن:d

Don-Mattrick-Zynga.jpg

متریک که واژه حماقت رو به شکل ویژه و منحصر به فردی معنا کرد !!! در این تردیدی نیست. خیلی سخت بود اون همه گند رو با هم زدن ولی این ثابت کرد اگه بخوای هیچ کاری سخت نیست!

ولی گذشته از این کل مجموعه Microsoft روند سیاست گزاری رو داره دنبال می کنه که عموما مشتری فراری بده هست. اون چیزایی که ازش انتظار می ره رو انجام نمی ده.مسائلی مثل ازادی عمل دادن به
استودیوهاش برای ip های جدید رو جدی نمی گیره. مسئله فرست پارتی رو اون طور که باید جدی نمی گیره. بیش از حد چشمش به third party هست.کاری که third party بسازه اون طور که کار فرست پارتی
قدرتمند به چشم میاد به دل نمی شینه و مشکلات دیگه ای هم داره که مجالش نیست. مسئله سخت افزار قوی رو هم که چندان جدی نگرفت و برای خودش مشکل مضاعف ایجاد کرد.

خلاصه اینکه دیگه کاری نمونده که نکرده باشه که یکی مثل منو که علاقه مند عناوین مایکروسافت بودم رو به طور کلی منصرف بکنه از فکر به xbox one.دیگه اونی که xbox دوست نداشته که تکلیفش مشخصه!
با این همه گند زدن والا شکست با نسبت 3 به 1 رو من انتظار نداشتم.بیشتر منتظر شنیدن خبر شکست 10 به 1 یا حتی اختلاف بیشتر بودم اما اگه قرار باشه سونی bloodborne معرفی کنه و مایکروسافت چیزی مثل
sunset یا سونی قسمت پایانی انچارتد رو معرفی کنه و دوباره بعد از the last of us روی یه ip بزرگ دیگه کار کنه بعد مایکرو سافت توی استودیوی فرست پارتی جدیدش به جای ip جدید بیاد gears تحویل بده دوباره چون شجاعت
تن دادن به کار جدید رو اونطور که باید نداره اون موقع رمدی و scalebound و ... هم به دادش نمی رسن و شکاف بیشتر و بدتر می شه.

به جز تاسف و حسرت چی میشه گفت وقتی ادم می بینه برندی رو که دوستش داشتی داره خودشو دستی دستی نابود می کنه.

به دنبال سوددهی زودهتگام PS4 سونی موفق به کاهش هزینه های تولید PS4 شده ! با توجه به این بعید نیست شاهد کاهش قیمت زودهنگام PS4 باشیم شاید در E3 2015 ... رونمایی از PS4 اسلیمِ 300 دلاری خیلی جالب میشه ! :دی

به دنبال سوددهی زودهتگام PS4 سونی موفق به کاهش هزینه های تولید PS4 شده ! با توجه به این بعید نیست شاهد کاهش قیمت زودهنگام PS4 باشیم شاید در E3 2015 ... رونمایی از PS4 اسلیمِ 300 دلاری خیلی جالب میشه ! :دی

ایشا... قیمتش بیاد پایینتر تا همه بخرن . البته همین الانم نسبت به چند ماه پیش واقعا قیمتها شکسته شده . امیدوارم هر چه زودتر سونی یک پرچمدار جدید واسه گوشیاش معرفی کنه که خاصیت ریموت پذیری با PS4 رو کامل ساپورت کنه . پروژه ای که با ویتا زیاد به چشم نیومد ولی اگه روی گوشیها بیاد خیلی استقبال میشه (اولیشم خودمم:d)

به نظرم این امار اخیر نمی تونه واقعی باشه و بیشتر شبیه یه جنگ رسانه ای هست تا واقعیت .... در ضمن بهتره به هر سایتی برای امار اطمینان نکنیم . این منابعی هم که اقایان گذاشتند اکثرا بی اعتبارن .

به نظرم این امار اخیر نمی تونه واقعی باشه و بیشتر شبیه یه جنگ رسانه ای هست تا واقعیت .... در ضمن بهتره به هر سایتی برای امار اطمینان نکنیم . این منابعی هم که اقایان گذاشتند اکثرا بی اعتبارن .

دوست عزیز ازvg247 معتبر تر میخوای ؟
دلیل نمیشه چون که خبر باب میل شما نیست دروغ باشه.
PlayStation consoles outselling Xbox by more than 3:1 | VG247

اینم از منابع معتبر:
Strong PS4 sales help Sony to profit • Eurogamer.net
Sony Turns Quarterly Profit With Help From PlayStation Division - News - www.GameInformer.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or