این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
We already know the game has sold 1 million in Europe in its first week, and that it shifted around 500,000 units in Japan in its first seven days on sale.
US, June 26, 2008 - With Metal Gear Solid 4 confirmed at half a million sales in Japan and one million in Europe, the big question is, just how many copies has the game sold overall. While we don't have sales figures just yet, we do know the game's shipped number: three million.
Famitsu.com, in its coverage from a Sony investor meeting in Tokyo today, reported that the game has topped this milestone in worldwide shipped units. Speaking at the meeting, Sony Computer Entertainment president Kaz Hirai also noted that the game helped shift hardware.
Posted Jun 26, 2008 1:51 pm PTLastly of note, Sony offered sales figures for Konami's PS3-exclusive Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, a game that received GameSpot's highest rating when it was released earlier this month. According to Hirai, MGS4 has sold more than 3 million units worldwide in its first two weeks at retail.
IGN
GAME SPOT
پ.ن : پيدا كن پرتغال فروش را :biggrin1:
نه من اصلا كار به فروش ندارم منظورم يه چيز ديگست درسته IGN ميگه نميدونمي چه قدر فروخته اما با صراحت ميگه ميدونيم 3 ميليون شيپ كرديم ببنيد من منظورم اينه كه جفت اين خبر ها توي يك روز يعني 26 رفته توي خبر گذاري اين 2 سايت اين ميگه فروش و اين يكي ميگه شيپ و نكته جالب اينكه از روي حرف هاي Hirai برداشته شده من براي همين اونجا گفتم پيدا كن پرتغال فروش را
IGN گفته نمیدونیم کلا چقدر فروخته ... اون 1 و نیم میلیون هم مال ژاپن و اروپاست فقط .
ولی Gamespot به صورت Confirm شده گفته که Worldwide بیش از 3 میلیون فروخته ... شما اگه امریکا و بقیه مناطق رو بزاری روی اروپا و ژاپن مطمئنا این خبر رو تایید میکنه .
منبع ؟ شما ميگي 700 هزار تا تو روز اول نه برادر توي روز اول توي ژاپن بازي 300 هزار نسخه فروخت فكر كنم شما به من يه منبع نشون بده كه گفته باشه روز اول 1.5 ميليون فروش توي امريكا داشته3 میلیون فروش رفته همون روز اولی که بازی عرضه شد فقط تو آمریکا 1 میلیون و نیم فروش کرد این بازی تو ژاپن هم حدود 700 هزار تا و در اروپا و استرالیا که دیگه بماند!
اینها فروش فقط در روز اول بوده !
به خاطر اشتباه خیلی معذرت میخوام البته نه از شما دو تا !!
دقیقاsony داره یکم بهتر از قبلا کار میکنه و فروش OK ـه PS 3 هم فک کنم بیشتر به خاطر MGS بوده باشه ... درسته ؟
Wii واقعا دست نیافتنی به نظر میرسه !