این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
متاسفانه نتم قطع شد و نتونستم پست رو کامل کنم دو نکته راجع یه فروش نرم افزاری در اروپا که حیف ـه بهشون اشاره نشه.
در بخش فروش بازیها بیش از هر چیزی فروش GT5 جلب توجه میکنه، تعطیلات 2011 در مورد عرضه بازیهای پرفروش در این نسل نظیر نداشته (GeoW 3 ، BF3 ،AC:R ، MW3 ، U3 ، Skyrim ، Zelda، Halo:CE ، Batman:AC و ....) و GT5 به جز عناوین Fifa (که در اروپا بسیار محبوبند) و نسخه PS3 بازی Call of Duty:Modern Warfare 3 در این منطقه از هر بازی دیگه ای روی کنسول های HD بیشتر فروخته و این در حالیه که تمامی فروشی که در این نمودار برای GT5 لحاظ شده در سال دوم عرضه این بازی بوده و چند ماه دیگه این بازی وارد سال سوم عرضه خودش میشه. (مهر تاییدی به محبوبیت فوق العاده بازی در اروپا و فروش Leg دار این سری)
نکته دوم فروش فوق العاده U3 هست این عنوان هم در 9 ماهه اول در اروپا بجز عناوین Fifa و نسخه PS3 بازی Call of Duty : Modern Warfare 3 و GT5 از تمامی عناوین بزرگ اشاره شده بیشتر فروخته.
به تازگی رئیس شرکت مایکروسافت ضمن گفتگو با سایت Polygon اظهار داشت که جدیدترین عنوان این شرکت یعنی Halo 4، پر خرج ترین عنوان ساخت شده به دست این کمپانی بوده است.
هزینه ساخت Halo 3: ODST به طور متوسط حدود 60 میلیون دلار و با احتساب بودجه بزرگ بازاریابی که چیزی بالغ بر 30 میلیون دلار بوده است، برآورد شده است.
این عنوان تنها در 24 ساعت ابتدایی فروش خود چیزی در حدود 170 میلیون دلار فروش داشته است.
اسپنسر همچنین افزود که این سری تا کنون 3 بیلیون دلار فروش داشته است.
LEGO BATMAN 2: DC SUPER HEROES - WARNER BROS. INTERACTIVE
XCOM: ENEMY UNKNOWN - TAKE 2
FORZA MOTORSPORT 4 - MICROSOFT
SLEEPING DOGS - SQUARE ENIX EUROPE
GRAN TURISMO 5 ACADEMY EDITION - SONY COMPUTER ENT.
DEAD ISLAND GOTY EDITION - KOCH MEDIA
ROCKSMITH - UBISOFT
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3 - ACTIVISION BLIZZARD
RAGE - BETHESDA SOFTWORKS
KINECT DISNEYLAND ADVENTURES - MICROSOFT
SUPER MARIO 3D LAND - NINTENDO
DARKSIDERS II - THQ
MARIO & SONIC LONDON 2012 OLYMPIC GAMES - SEGA
CALL OF DUTY: BLACK OPS - ACTIVISION BLIZZARD
ASSASSIN'S CREED: REVELATIONS - UBISOFT
UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION GOTY - SONY COMPUTER ENT.
ANGRY BIRDS TRILOGY - ACTIVISION BLIZZARD
BATMAN: ARKHAM CITY - WARNER BROS. INTERACTIVE
KINECT SPORTS - MICROSOFT
MARIO KART 7 - NINTENDO
DANCE CENTRAL 2 - MICROSOFT
SONIC GENERATIONS - SEGA
بعد از 4 هفته صدر نشینی بازی Fifa 13 این بازی یک پله پایین آمد و به رده دوم سقوط کرد و جای خود را به یک بازی دیگر از EA داد.
Medal of Honor: Warfighter چهاردهمین بازی از سری Medal of Honor هست و به عنوان دومین بازی در دوره Modern Day
پرفروش ترین بازی X360 در این هفته Forza Horizon بود.
جدول کامل پلتفورم های مختلف: PC - X360 - PS3 - PSvita
فورتزا4پارسال هفته دوم عرضه فیفا12اول شد ولی این فورتزا افق بعد چند هفته نتونست البته فورتزا4فروش فوق العاده ی توukداشت فکر کنم یه جا خوندم فورتزا4رکورد فروش یه بازی ریسینگ تو هفته اول روزد
فورتزا4پارسال هفته دوم عرضه فیفا12اول شد ولی این فورتزا افق بعد چند هفته نتونست البته فورتزا4فروش فوق العاده ی توukداشت فکر کنم یه جا خوندم فورتزا4رکورد فروش یه بازی ریسینگ تو هفته اول روزد
تو کل پلتفرم ها؟ مطمئنی؟ الان رو پلتفرم 360 بازی اول Forza Horizon هست. من دقیق یادم نمیاد ولی بعید میدونم Forza 4 تو هفته اول تو کل پلتفرمها صدرنشین بوده باشه، اگه اشتباه میکنم تصحیحش کن
تو کل پلتفرم ها؟ مطمئنی؟ الان رو پلتفرم 360 بازی اول Forza Horizon هست. من دقیق یادم نمیاد ولی بعید میدونم Forza 4 تو هفته اول تو کل پلتفرمها صدرنشین بوده باشه، اگه اشتباه میکنم تصحیحش کن
gran turismo 5 که همین سه هفته پیش فروش 8 میلیون نسخه ایی رو رد کرد .
دوستان یه خواهشی دارم : اگه میشه این نحوه تقسیم و سهم بندی فروش بازی بین همه قسمت های مربوطه رو توضیح بدید چجوریه مثلا retail ها چند درصد میگیرن یا publisher ها و developer ها و console's royalty چقدر ؟
جدول اول که در بیش تر سایت های خبری قرار میگیره یک جدول all prices هست و جدولی که به تفکیک پلتفورم ها قرار گرفته جدول full price هست.
اگر جدول full price همه پلتفورم ها رو ببینید GT5 در بین 40 تای اول نیست.
حالا اینکه تفاوت این دو تا چی هست نمیدونم.
جدول اول که در بیش تر سایت های خبری قرار میگیره یک جدول all prices هست و جدولی که به تفکیک پلتفورم ها قرار گرفته جدول full price هست.
اگر جدول full price همه پلتفورم ها رو ببینید GT5 در بین 40 تای اول نیست.
حالا اینکه تفاوت این دو تا چی هست نمیدونم.
مایکروسافت گزارش داده که سری بازی های Halo تا به الان 46 میلیون نسخه فروش داشته اند.همچنین این سری بازی 5 میلیارد(billion) ساعت در شبکه ایکس باکس لایو بازی شده اند.بر طبق این گزارش بازی Halo: Reach در هفته اول عرضه خود توانسته 200 میلیون دلار بفروشد.