آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

اینجا IGN نقدی از 360 در سال 2010 نوشته.

وسط صفحه اینو نوشته:

یعنی با تاکید گفته فروخته شده و شیپ نشده!

البته دوستان سابقه دارند سایت هایی مثل Gamespot و IGN هم زیر سوال ببرند:دی ولی خُب به هر حال گفتم بقیه هم بدونند!
من گفتم گزارش مالی....
خداییش از پستتات خسته شدم، بابا شیپ با sold فرق میکنه باور کن، فرق میکنه، فرق میکنه ...
داری این رو به من می گی؟؟؟

اینجا IGN نقدی از 360 در سال 2010 نوشته.

وسط صفحه اینو نوشته
شما سابقت فکر می کنم مشخص باشه!!
بهتره توی این زمینه دخالت نداشته باشی.بهتره تا اومدن گزارش مالی صبر کنیم.البته درست مثل دفعه قبل فکر نمی کنم بیای و پست بدی و چند روزی اینجا خبری ازت نیست.

ظاهرا دوباره فروش وي برگشته به رتبه ي دوم اول هم كه مثل هميشه Ds هست خبر رسميشم به زودي اعلام خواهد شد اين براي همون كسي بود كه مي گفت وي ديگه بالا نمياد و با اومدن gt5 كولاك ميشه
عزیز دلم وقتی هیچ اطلاعی در هیچ زمینه ای نداری لازم نیست بی خودی خودت رو مزحکه این ترد کنی! اختلاف فروش PS3 با Wii بیشتر از 100 هزار تا بود که بعد از عرضه GT5 بیشتر هم شده. البته دقیقا نمیدونم چقدر اما توی هفته اولش که آمار رو دیدم نزدیک 20 هزار تا بیشتر فروخته بود.

آمار جدید رو هم ندیدم و نیمدونم اختلاف چقدر هست اما با همه این تفاسیر اختلاف فروش این دوتا کنسول دقیقا همینجوری که من گفتم خیلی زیاد هست (به نسیت و البته توی این سال نه کلی). این هفته رو هم آمارش میاد میبینیم!

عزیز دلم وقتی هیچ اطلاعی در هیچ زمینه ای نداری لازم نیست بی خودی خودت رو مزحکه این ترد کنی! اختلاف فروش PS3 با Wii بیشتر از 100 هزار تا بود که بعد از عرضه GT5 بیشتر هم شده. البته دقیقا نمیدونم چقدر اما توی هفته اولش که آمار رو دیدم نزدیک 20 هزار تا بیشتر فروخته بود.

آمار جدید رو هم ندیدم و نیمدونم اختلاف چقدر هست اما با همه این تفاسیر اختلاف فروش این دوتا کنسول دقیقا همینجوری که من گفتم خیلی زیاد هست (به نسیت و البته توی این سال نه کلی). این هفته رو هم آمارش میاد میبینیم!
همین جوری که ګفتم از الان به مدت چهار هفته wii فروش خوبی خواهد داشت.چون کلا holyday فروش هستند.
ماکان ممکنه فروش wii دوباره یکم زیاد بشه اما بازم نمی تونه این فروش کمش رو توی امسال جبران کنه!!

مطمئن باشید wii دیگه اون فروش سابفش رو نخواهد داشت چون کنترلرهای مایکرو و سونی به مراتب بهتر و لذتبخشتر هستند و همینطور بازار بازیهای اختصاصیشون که مخصوصا برای ps3 به مراتب بهتره.

همین جوری که ګفتم از الان به مدت چهار هفته wii فروش خوبی خواهد داشت.چون کلا holyday فروش هستند.
ماکان ممکنه فروش wii دوباره یکم زیاد بشه اما بازم نمی تونه این فروش کمش رو توی امسال جبران کنه!!
البته اگه منظور ماکان فروش توی ژاپن باشه که حرفش درسته!حتی توی این ماه اخر سال هم فکر نمیکنم به PS3 برسه.ولی توی کل دنیا مثل هر سال فکر میکنم باز فروشش خوب باشه(البته نه مثل هرسال)

منم احتمال کمی می دم از ps3 جلو بایفته اما فصل تعطیلات کمی غیر قابل پیش بینی هست.
مطمئن باشید wii دیگه اون فروش سابفش رو نخواهد داشت چون کنترلرهای مایکرو و سونی به مراتب بهتر و لذتبخشتر هستند و همینطور بازار بازیهای اختصاصیشون که مخصوصا برای ps3 به مراتب بهتره.
من هم تقریبا همین نظر رو دارم.

آخرین ویرایش:
همه جا GT ترکونده بعد این سونی لاله بیاد یه آمار کلی از فروش اولیش بده.الان بازی اگر مال ماکرو یا اکتی یا حتی EA میبود تا حالا ترکونده بودن خبرشو.کلا سونی تو این جور مسائل تو فاز بی خیالی میچرخه نمیدونم چرا.

این رو هم از فامیتسو می ذارم:(کلا دورانی خوبی برای سونی هست.)
توی این هفته psp و MHP3 ترکوندند!!!!(از اینجا برداشتم)
(فامتسو یه ترکر درژاپن هست و آمار رو اندازه می ګیره.)

Enterbrain first week sales for MHP3: 2,146,467

PSP total hardware sales in the week (including Go): 326,639

به نقل از neogaf

Wow
معلوم هست اونور چه خبره ! :d
فقط به خاطر این :d

mhp3_bundle_01_wxp.jpg

WTF!!!!:shocked:
326000 عدد psp تو 1 هفته اونم تو یه کشور اشباع شده (به قول پنچر و دوستان!)
تو تاریخ PSP همچین چیزی نداشتیم!
الان قیافه پنچر باید دیدنی باشه!فکر کنید قیافش چه جوری میشه وقتی این خبرو میذارن جلوش!:d

نه شما پيشگويي چند بار ديگه مي خواي پست اسپم و به درد نخور بدي اصلا سوني و ژاپن شما خوبه نمي دونم چرا بايد براي شماها خودمو خسته كنم

سلام!
آمار فروش ژاپن 29 نوامبر تا 5 دسامبر:
Media Create
PSP – 323,653
Wii – 56,095
PS3 – 41,760
DSi LL – 40,465
DSi – 36,481
Xbox 360 – 3,497
PSP go – 1,875
DS Lite – 1,580
PS2 – 1,440
====
1. [PSP] Monster Hunter Portable 3rd. 1,950,717
2. [PS3] Tales of Graces F 215,187
3. [PS3] Gran Turismo 5 59,007
4. [Wii] Mario Sports Mix 57,474
5. [DS] Mario vs. Donkey Kong: Mini-Land Mayhem! 55,682
6. [DS] Pokemon Black/White 54,848
7. [PSP] Kamen Rider: Climax Heroes Os 45,904
8. [DS] Momotaro Railway: World 45,126
9. [Wii] Super Mario Collection Special Pack 36,856
10. [Wii] Wii Party 35,132
====
منبع
منبع
منبع

سلام!
آمار فروش ژاپن 29 نوامبر تا 5 دسامبر:
Media Create
PSP – 323,653
Wii – 56,095
PS3 – 41,760
DSi LL – 40,465
DSi – 36,481
Xbox 360 – 3,497
PSP go – 1,875
DS Lite – 1,580
PS2 – 1,440
====
1. [PSP] Monster Hunter Portable 3rd. 1,950,717
2. [PS3] Tales of Graces F 215,187
3. [PS3] Gran Turismo 5 59,007
4. [Wii] Mario Sports Mix 57,474
5. [DS] Mario vs. Donkey Kong: Mini-Land Mayhem! 55,682
6. [DS] Pokemon Black/White 54,848
7. [PSP] Kamen Rider: Climax Heroes Os 45,904
8. [DS] Momotaro Railway: World 45,126
9. [Wii] Super Mario Collection Special Pack 36,856
10. [Wii] Wii Party 35,132
====
منبع
منبع
منبع

ممنون بابت چارت

خوب اينم حرف منو ثابت مي كنه البته شماها كه بازم ادامه مي ديد يه بامبول ديگه سر هم مي كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or