این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من گفتم گزارش مالی....
داری این رو به من می گی؟؟؟خداییش از پستتات خسته شدم، بابا شیپ با sold فرق میکنه باور کن، فرق میکنه، فرق میکنه ...
شما سابقت فکر می کنم مشخص باشه!!اینجا IGN نقدی از 360 در سال 2010 نوشته.
وسط صفحه اینو نوشته
عزیز دلم وقتی هیچ اطلاعی در هیچ زمینه ای نداری لازم نیست بی خودی خودت رو مزحکه این ترد کنی! اختلاف فروش PS3 با Wii بیشتر از 100 هزار تا بود که بعد از عرضه GT5 بیشتر هم شده. البته دقیقا نمیدونم چقدر اما توی هفته اولش که آمار رو دیدم نزدیک 20 هزار تا بیشتر فروخته بود.ظاهرا دوباره فروش وي برگشته به رتبه ي دوم اول هم كه مثل هميشه Ds هست خبر رسميشم به زودي اعلام خواهد شد اين براي همون كسي بود كه مي گفت وي ديگه بالا نمياد و با اومدن gt5 كولاك ميشه
همین جوری که ګفتم از الان به مدت چهار هفته wii فروش خوبی خواهد داشت.چون کلا holyday فروش هستند.عزیز دلم وقتی هیچ اطلاعی در هیچ زمینه ای نداری لازم نیست بی خودی خودت رو مزحکه این ترد کنی! اختلاف فروش PS3 با Wii بیشتر از 100 هزار تا بود که بعد از عرضه GT5 بیشتر هم شده. البته دقیقا نمیدونم چقدر اما توی هفته اولش که آمار رو دیدم نزدیک 20 هزار تا بیشتر فروخته بود.
آمار جدید رو هم ندیدم و نیمدونم اختلاف چقدر هست اما با همه این تفاسیر اختلاف فروش این دوتا کنسول دقیقا همینجوری که من گفتم خیلی زیاد هست (به نسیت و البته توی این سال نه کلی). این هفته رو هم آمارش میاد میبینیم!
البته اگه منظور ماکان فروش توی ژاپن باشه که حرفش درسته!حتی توی این ماه اخر سال هم فکر نمیکنم به PS3 برسه.ولی توی کل دنیا مثل هر سال فکر میکنم باز فروشش خوب باشه(البته نه مثل هرسال)همین جوری که ګفتم از الان به مدت چهار هفته wii فروش خوبی خواهد داشت.چون کلا holyday فروش هستند.
ماکان ممکنه فروش wii دوباره یکم زیاد بشه اما بازم نمی تونه این فروش کمش رو توی امسال جبران کنه!!
من هم تقریبا همین نظر رو دارم.مطمئن باشید wii دیگه اون فروش سابفش رو نخواهد داشت چون کنترلرهای مایکرو و سونی به مراتب بهتر و لذتبخشتر هستند و همینطور بازار بازیهای اختصاصیشون که مخصوصا برای ps3 به مراتب بهتره.
WTF!!!!:shocked:
PSP total hardware sales in the week (including Go): 326,639
عزیز دلم وقتی هیچ اطلاعی در هیچ زمینه ای نداری لازم نیست بی خودی خودت رو مزحکه این ترد کنی! اختلاف فروش PS3 با Wii بیشتر از 100 هزار تا بود که بعد از عرضه GT5 بیشتر هم شده. البته دقیقا نمیدونم چقدر اما توی هفته اولش که آمار رو دیدم نزدیک 20 هزار تا بیشتر فروخته بود.
آمار جدید رو هم ندیدم و نیمدونم اختلاف چقدر هست اما با همه این تفاسیر اختلاف فروش این دوتا کنسول دقیقا همینجوری که من گفتم خیلی زیاد هست (به نسیت و البته توی این سال نه کلی). این هفته رو هم آمارش میاد میبینیم!
سلام!
آمار فروش ژاپن 29 نوامبر تا 5 دسامبر:
Media Create
PSP – 323,653
Wii – 56,095
PS3 – 41,760
DSi LL – 40,465
DSi – 36,481
Xbox 360 – 3,497
PSP go – 1,875
DS Lite – 1,580
PS2 – 1,440