آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

شما از کجا میدونی 40-50 میلیون خرجش بوده؟:دی
Gears of War حدود 10 میلیون دلار خرج ساختش شده، اونوقت این بازی 50 میلیون دلار؟!
آستديو 49 نفره -50 ميليون رو چجوري تو 5 سال ميتونن خرج كنن؟:dتنها حالت خرج كردن پول 50 ميليون توسط 49 اينه كه استديو رو توي محل يك .... در مركز وگاس بنا كنن:d

GeOW2خرجش از شماره اول كمتر هم شد، بيشتر هم فروش كرد!

براي بازي كردن اين بازي انحصاري ميتوني كنسول بخري،نه اينكه منتظر عرضش روي PCباشي:)

شما از کجا میدونی 40-50 میلیون خرجش بوده؟:دی
Gears of War حدود 10 میلیون دلار خرج ساختش شده، اونوقت این بازی 50 میلیون دلار؟!
هزینه‌ی ساخت بازی‌ها الان خیلی زیاد شده البته بازی‌های multiplatform معمولاً هزینه‌ی خیلی بیشتری برای ساخت می‌برن حتی 2 برابر در این مورد AlanWake بله ممکنه چون فقط روی 360 هست هزینه‌ی کمتری ببره ولی دقت کنید ساخت بازی از پایه یعنی همراه موتور اونم بازی که حداقل 5-6 سال بود که در حال ساخت بود هزینه‌ی خیلی زیادی داره، Gears of War که می‌گید روی موتور آمده Unreal خوده Epic و توسط متخصصین خوده Epic با یه تیم کوچیک 20-30 نفره ساخته شده و این بازی ساختش فقط 2 سال طول کشیده پس اصلاً قابل قیاس نیست با Alan Wake البته کلاً ساخت بازی روی 360 هم هزینه‌ی بیشتر داره ظاهرا چون ظاهراً سونی از روش‌های زیادی استفاده می‌کنه و کمک‌های زیادی به استدیوهای همراهش می‌کنه که هزینه ساخت بازی‌هاشون پائین بیاد.
به عنوان مثالم بخوام چند نمونه معروف رو بگیم هزینه‌ی ساخت بازی مثل Final Fantasy x حدود 30-40 میلیون دلار بوده Red dead redemption حدود 100 میلیون دلار بوده هزینه ساختش، استارکرفت 2 هم که تازه اعلام شده نزدیک 100 میلیون دلار هزینه ساختش بوده و... البته کمپانی‌ها بندرت هزینه‌ی ساخت بازی‌هاشون رو دقیق اعلام می‌کنن.

آستديو 49 نفره -50 ميليون رو چجوري تو 5 سال ميتونن خرج كنن؟:dتنها حالت خرج كردن پول 50 ميليون توسط 49 اينه كه استديو رو توي محل يك .... در مركز وگاس بنا كنن:d

GeOW2خرجش از شماره اول كمتر هم شد، بيشتر هم فروش كرد!

براي بازي كردن اين بازي انحصاري ميتوني كنسول بخري،نه اينكه منتظر عرضش روي PCباشي:)
البته هزینه‌ی ساخت که بازی می‌گن شامل همچی میشه فقط خوده هزینه‌ی ساخت تنها و مربوط به اون 50-60 نفر نیست، مثلاً تبلیغات، تکثیر و توزیع و...

البته هزینه‌ی ساخت که بازی می‌گن شامل همچی میشه فقط خوده هزینه‌ی ساخت تنها و مربوط به اون 50-60 نفر نیست، مثلاً تبلیغات، تکثیر و توزیع و...
ببینید اصلا همچین چیزی امکان نداره که این بازی بیشتر از 10-15 میلیون خرج ساختش شده باشه! از هر روشی هم حساب کنید اونقدر که شما گفتید براش خرج نشده. دیگه Halo 3 که بزرگترین بازی مایکروسافت بوده تا حالا، و کلی بودجه هم صرف ساخت و تبلیغاتش شد، نزدیک 40 میلیون دلار خرج داشته (با احتساب اون تبلیغات وحشتناک)، اونوقت AW پنجاه میلیون؟!!
خرج ساخت AW در بدترین حالت چیزی حدود همون GeoW2 است.

شوتر رو با open world مقایسه می کنی؟؟
حدود ۶ سال بازی ساختن اون قدر ها هم خرجش کم نیست؟؟؟
نمی شه تخمین زد.اما فکر کنم حدود ۳۰ میلیون شده باشه.
اګه حقوق کارمند ها رو هم حساب کنیم توی ۶ سال کلی می شه!!!!

شوتر رو با open world مقایسه می کنی؟؟
حدود ۶ سال بازی ساختن اون قدر ها هم خرجش کم نیست؟؟؟
نمی شه تخمین زد.اما فکر کنم حدود ۳۰ میلیون شده باشه.
اګه حقوق کارمند ها رو هم حساب کنیم توی ۶ سال کلی می شه!!!!
6 سال چیه دیگه؟:دی 5 سال !
بعد این مدت زمان دلیلش همون تعداد کمشون بوده. حقوق 50 نفر تو 5 سال با حقوق مثلا 120 نفر تو دو سال فکر نمیکنم خیلی فرق داشته باشه ( به صورت کلی).
مثلا RDR رو میبینید اونقدر خرجش شده، کلی آدم (حداقل 500-600 نفر) طی 5 سال روش کار کردند! تبلیغاتش هم خیلی بیشتر از Alan Wake بوده. خُب معلومه خرجش میشه 100 میلیون:دی ولی Remedy همش 50 نفرن:دی به قول رضا 50 نفر طی 5 سال چجوری میتونن انقدر خرج کنن؟:دی

6 سال چیه دیگه؟:دی 5 سال !
بعد این مدت زمان دلیلش همون تعداد کمشون بوده. حقوق 50 نفر تو 5 سال با حقوق مثلا 120 نفر تو دو سال فکر نمیکنم خیلی فرق داشته باشه ( به صورت کلی).
مثلا RDR رو میبینید اونقدر خرجش شده، کلی آدم (حداقل 500-600 نفر) طی 5 سال روش کار کردند! تبلیغاتش هم خیلی بیشتر از Alan Wake بوده. خُب معلومه خرجش میشه 100 میلیون:دی ولی Remedy همش 50 نفرن:دی به قول رضا 50 نفر طی 5 سال چجوری میتونن انقدر خرج کنن؟:دی

500-600 نفر 3 ساله میسازن بازی رو اما خودت حساب کن که چجوری جون اون 50 نفر رو کشیدن که بازی رو 5 ساله تمام کردن تازه 2 سال بیشتر از اون 600-500 نفریه LOL . باید یه حقیق گنده بهشون بدن یا نه فکر نمیکنم وضعشون از اون راکستار که چند وقت پیش کارمنداش مینالیدن بهتر باشه .

500-600 نفر 3 ساله میسازن بازی رو اما خودت حساب کن که چجوری جون اون 50 نفر رو کشیدن که بازی رو 5 ساله تمام کردن تازه 2 سال بیشتر از اون 600-500 نفریه LOL . باید یه حقیق گنده بهشون بدن یا نه فکر نمیکنم وضعشون از اون راکستار که چند وقت پیش کارمنداش مینالیدن بهتر باشه .
من دقیقا نفهمیدم چی گفتی، ولی خُب مثل اینکه این قصه سر دراز دارد:دی

بابا RDR ساختش 5 سال طول کشید، نه 3 سال. اون 500-600 نفر هم من خیلی دست کم گفتم، روی GTA IV که هزار نفر کار میکردن، حالا RDR رو نمیدونم ولی حداقل حداقلش 500-600 نفر رو باید باشه. ضمن اینکه تبلیغات RDR چندین برابر AW بوده که مسلما خرج زیادی برداشته، و همچنین گستردگی و تعداد دیالوگ ها و داستان های مختلف اون بازی رو با AW اصلا نمیشه مقایسه کرد!

البته خُب شماها میتونید برای خودتون تصور کنید AW مثلا 80 میلیون دلار خرج داشته:دی فرقی به حال Microsoft و Remedy نمیکنه تصورات شما !

آخرین ویرایش:
فقط Remedy می تونه این بحث رو خاتمه بده!:d
حالا فروشش هم زیاد بدک نیست ! 600-700 هزار با dlc و...! تا 1 سال دیگر مطمئنا بیشتر از اینها میشه!
Viva pinata با اون فروش افتضاحش نسخه بعدیش اومد ، نسخه دوم AW هم 100% میاد! شک نداشته باشید!;)
به قول بعضی ها روی این بازی زیاد خرج شده (برای ساخت موتور بازی) پس قاعدتا باید با نسخه ها بعدی این خرج جبران بشه و به سود تبدیل بشه!

بازی از ۲۰۰۴ فکر کنم کار روش شروع شده.از بعد مکس پین شروع کردند.
اګه یادت باشه فکر کنم توی ۲۰۰۵ بازی خیلی پیشرفت داشت و یه تریلر هم نمایش دادند.در ضمن تا اونجایی که من می دونم هزینه ساخت بازی فقط مربوط به مراحل ساخت می شه.یعد خودت داری می ګی PDR ۱۰۰ میلیون خرجش شده.به نظرت این بازی یک سوم اون هم نیست.در ضمن موتور بازی طراحی شده است.یعنی یه انجین هم سازنده ها درست کردند.
هزینه تبلیغات PDR خیلی بیشتر از این حرف ها است.
در ضمن کسی هم نګفت که ۸۰ میلیون خرج بازی شده.من خودم هم اول ګفتم نمی شه دقیق تخمیبن زد اما به نظرم حدود 20 الی ۳۰ میلیون خرج برای همچین بازی قابل قبول هست.

رامین مثال خوبی زد! KZ2 به گفته خودشون 21 میلیون دلار خرج ساختش بوده. اون بازی هم موتور براش طراحی شده، هم 4 سال طول کشیده ساخته بشه، تعداد کارمندان Guerilla هم دقیقا نمیدونم چقدره، ولی قطعا خیلی بیشتر از Remedy است. و علاوه بر اون بازی بسیار پراهمیت تری هم بوده برای سونی تا AW برای مایکروسافت، پس بودجه بیشتری هم براش در نظر گرفته شده.
اونوقت اون 21 میلیون دلار، AW 30 میلیون دلار:دی عجــــب!

منظور من رو بد متوجه شدی دارم میگم پدر اون 50 نفر در امده باید یه پول گنده هم که شده بهشون بدن برای این که انقدر که اون 50 نفر سختی کشیدن شک نکن اون 500-600 تا نکشیدن .AWخودش یه بازی OPEN-WORLD مانند بوده و کم هم روش خرج نشده همین که ماکروسافت انحصاریش کرده خودش مشخص میکنه که کلی پول روش خرج شده .اصلا هم ساخت بازی قیمت ساختش مهم نیست برای این که بازی باید خوش ساخت باشه تا فروش بره شما از یه بازی آرکید کلی فروش میکنی پس مردم برای خوبی بازی میخرنش یا از سبکش خوشون میاد نه این که چقدر روش خرج شده .بعدشم فعلا که AW از نظر فروش اولیه در بین بازی های انحصاری مثل این که بد ترین وضعیت رو داره .بعدشم شما هرکی پست میده فکر نکن داره میکوبه من نظرم بیشتر این بود اون بد بخت ها 4 سال یا حتی 3 سال یا حتی 5 سال چی کشیدن با تیم 50 نفره . که یه متور ساختن بازی رو طراحی کرده بازی رو ساختن .

به قول رضا 50 نفر طی 5 سال چجوری میتونن انقدر خرج کنن؟

احتمالا دوستان پول پیتزا و ساندویچ کارکنان شرکت رو هم حساب کردن که شده 50 میلیون دلار!:دی

ولی قطعا خیلی بیشتر از Remedy است

بابک این بدبخت ها همش 20 30 نفرن! :دی

پ.ن: دوستان طوری در مورد رقم 50 میلیون دلار صحبت میکنن که اانگار 50 میلیون هست! میدونید چه رقم بزرگی هست؟ به من 50 تا بدن 5 تا AW میسازم! :دی

شاهکار اخیر Rockstar یعنی Red Dead: Redemption پرفروش ترین بازی امسال تا کنون است.
همچنین Modern Warfare 2 با وجود اینکه نوامبر سال 2009 عرضه شده نسبت به Bad Company 2 که مارچ امسال عرضه شده همچنان بیشتر می فروشد!

نکته ی جالب توجه اینکه شاهکار Mass Effect 2 که یکی از بهترین عناوین امسال به حساب می آید حتی در بین 10 بازی پرفروش هم جای ندارد!

پ.ن:
Top Ten Individual Platform Sales (Jan-Jun) :

1. New Super Mario Bros. Wii - Wii
2. Pokemon SoulSilver Version - Nintendo DS
3. Red Dead Redemption - Xbox 360
4. God of War III - PlayStation 3
5. Wii Fit Plus w/Balance Board - Wii
6. Wii Sports Resort w/ Wii Motion Plus - Wii
7. Pokemon HeartGold Version - Nintendo DS
8. Call of Duty: Modern Warfare 2 - Xbox 360
9. Just Dance - Wii
10. Super Mario Galaxy 2 - Wii

به نقل از IGN

======

الان این آمارهایی که میگید AW فلان قدر خرج برداشته و اینا؛ اینا رو از کجا درمیارید اونوقت؟!:دی
احتمالا دوستان پول پیتزا و ساندویچ کارکنان شرکت رو هم حساب کردن که شده 50 میلیون دلار!:biggrin1:
+ کرایه ماشینشون:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or