آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

من فکر میکردم فورزا 3 با اون همه هایپ و اینا حداقل تا 4 5 هفته از رتبه ی اول پایین تر نیاد! حالا چی شده؟!
آره،جزء معدود دفعاتیه که 6 عنوان داشته(شایدم اولین باره!).​

شما هم که ظاهرا چیزی به جز حرف های نیش دار بلد نیستی! :mad:

من فکر میکردم فورزا 3 با اون همه هایپ و اینا حداقل تا 4 5 هفته از رتبه ی اول پایین تر نیاد! حالا چی شده؟!
فروش این عنوان تازه در آمریکا شروع شده بود.دیرتر از سایر نقاط جهان.
آره فروش Forza 3 در حد انتظار نبود(هرچند که متعلق به 11 روزه).
مگر اینکه فروشش دامنه دار و اصطلاحاً Leg داشته باشه وگرنه به جایی نمیرسه.
البته توی دنیا خوب فروخته اما از شماره قبلیش عقب تره.شماره 2 فکر کنم 29 می اومد که توی همون ماه می اینقدر فروخت!

شما هم که ظاهرا چیزی به جز حرف های نیش دار بلد نیستی! :mad:

عزیز جان ! این آمار برای یک ماه تمام هست ! و Forza 3 تاریخ عرضش تو آمریکا 27 اکتبر بوده ! بازیی هم نیست که بگیم میتونه با عناوین Wii یا شوتر و ... تو فروش رقابت کنه ! فروشش دامنه داره و بلند مدت ! اون هایپ و اینا هم همش کشکه !

حرف نیش دار چیه ؟ داره راست میگه دیگه ! نکنه باید دروغ بگه تا شما خوشت بیاد ؟

Last edited by a moderator:
حرف نیش دار چیه ؟ داره راست میگه دیگه ! نکنه باید دروغ بگه تا شما خوشت بیاد ؟
اینکه میگه: شاید اولین باره! این کنسول 3 سال هست که اومده و داره با بقیه رقابت میکنه! این حرف محمد یعنی اینکه ایشون تمام این 3 سال داشته آمارها رو روز به روز چک میکرده!
در ضمن حول و حوش مارچ 2010 هم این جداول دیدن داره! :)

اینکه میگه: شاید اولین باره! این کنسول 3 سال هست که اومده و داره با بقیه رقابت میکنه! این حرف محمد یعنی اینکه ایشون تمام این 3 سال داشته آمارها رو روز به روز چک میکرده!
در ضمن حول و حوش مارچ 2010 هم این جداول دیدن داره! :)

به هر حال سابقش تو گذاشتن اخبار فروش از شما به مراتب بیشتره ! ضمن اینکه نیازی نیست هرماه بره آمار رو ببینه ! آمار هست شما هم برو ببین نظر بده ! هر ماهی که بخوای هست ! روز به روز و ... هم نیست ! تویه یه ربع میشه همش رو چک کرد !

http://vgsales.wikia.com/wiki/NPD_June_2007

هر ماهی از هر سالی که میخوای برو چک کن !

حول و حوش مارچ 2010 رو هم برید ببینید ! حول و حوش باقی ماهها رو هم میبینیم ! مشکلی نیست !

فقط اکتبر 2008 دارای 7 عنوان و می و سپتامبر 2009 دارای 5 عنوان بوده ! و الان 6 عنوان ! پس حرف درستی زده ! گفته جزو معدود ماههای بوده که ... و دقیقاً اولین بار هست که 6 عنوان داره ! نه 5 و نه 7 !!

آخرین ویرایش:
خوب نمیدونم اشاره شد اما درباره MW2 میخواستم بگم.
این بازی رکورد فروش یک سرگرمی در نسل حاضر رو شکست و تونست در یک روز در انگلیس و آمریکا چیزی حدود 4.7 میلیون عدد کپی بفروشه که برای شرکت اکتیویژن 350 میلیون دلار سود به همرا داشته.بر حسب مقایسه فروش روز اول لکران فیلم The Dark Knight معادل 171 میلیون دلار بوده.
Source
فروش بازی ها در هلند انگار متفاوت از همه جا بوده(البته به غیر از انگلستان انگار بقیه کشور ها همین بوده)
در این کشور فروش MW2 نسخه PS3 بیشتر از بقیه نسخه ها بوده!و در صدر جدول فروش قرار گرفته!
رتبه های بعدی متعلق به X360 و PC هست.
dutchcharts(1).png

این دیگه خیلی جالب بود:d
Source

من انتظار فروش خیلی بهتری برای فورزا پیش بینی میکردم چون واقعا این بازی چیزی کم و کسر نداره ولی باید تا ماهه بعد صبر کرد ببینیم چی میشه.
البته به نظر من تا حدودی زمان بندی عرضه هم تاثیر داشت،Forza 3 و کلاً Racing برا سه ماهه سال یکم نا معقوله چون همه یا اکثر غول ها همین سه ماهه عرضه میشن،نوامبر هم که MW2 همه رو نابود کرد،ببینیم بعدش چی میشه...

آره،جزء معدود دفعاتیه که 6 عنوان داشته(شایدم اولین باره!).
به هر حال بعد از کاهش قیمت فروش نرم افزار هم رونق بیشتری گرفت
Good For Sony

آره فروش Forza 3 در حد انتظار نبود(هرچند که متعلق به 11 روزه).
مگر اینکه فروشش دامنه دار و اصطلاحاً Leg داشته باشه وگرنه به جایی نمیرسه.

محمد چرا میگی 11 روز ؟ اینطوری باشه که اینا باید تا 6 نوامبر اطلاعات جمع میکردن ! مطمعنی 11 روز بوده ؟ من چرا نمیتونم تاریخش رو پیدا کنم پس ؟:confused:

تو gamespot زده از From October 4 to October 31 که یعنی forza 3 توی 4 روز و در این مقطع زمانی که بازیهای بزرگ هم اومدن اینطور فروخته ! نه در May سال 2007 که بازی آنچنان تاپی همزمان باهاش عرضه نمیشد !

آخرین ویرایش:
محمد چرا میگی 11 روز ؟ اینطوری باشه که اینا باید تا 6 نوامبر اطلاعات جمع میکردن ! مطمعنی 11 روز بوده ؟ من چرا نمیتونم تاریخش رو پیدا کنم پس ؟:confused:
در آمریکا27/10
در اروپا 22/10
در ژاپن 23/10
.یادم اومد شماره دوم ماه می دقیقا 29 غرضه شد مثل همین پس شرایط یکسانه و نسخه 3 بدتر فروخته!(منظورم عقب تره)چی بگم:d

درسته محسن جان اشتباه از من بود:biggrin1:
این آمار برا 5 روزه!!
175.000 در 5 روز یعنی روزی 35.000 نسخه که آمار خوبیه...
کلاً میشه حدس زد که Forza 3 تو ماه نوامبر هم بین 8 تا 12 مین بازی پرفروش ماه باشه.
.یادم اومد شماره دوم ماه می دقیقا 27 غرضه شد مثل همین پس شرایط یکسانه و نسخه 3 بدتر فروخته!(منظورم عقب تره)چی بگم:biggrin1:
شرایط ماه می(Q2)رو نمی شه با Q4 مقایسه کرد
محمداقا مثل اینکه بازیهای سیمولیشن زیاد فروش حیرت انگیزی ندارن:confused:درسته یا نه؟
سری GT فروش حیرت انگیزی نداشت؟(نداره)
کلاً شرایط مختلف مثه تاریخ عرضه هایپ و جنجالی بودن بازی و اللخصوص دمویی که قبل از عرضه دادن(که بعضیا به حق با Forza 2 مقایسش می کردن)هم تاثیر گذاره،حالا شاید تو ماه جاری فروشش بهتر شه(هم از نظر رتبه هم از نظر تعداد کپی فروخته شده)چون به غیر از AC2 و MW2 فکر نمی کنم بازی خیلی خفنی عرضه بشه،میشه؟

آخرین ویرایش:
این هم یک مقایسه از شرایط لانج Forza 2 و forza 3 !! به رقبای این عناوین هم توجه کنیم بد نیست !

Pokemon Diamond - DS (Nintendo) - 331,000 units
Mario Party 8 - Wii (Nintendo) - 314,000 units
Spider-Man 3 - PS2 (Activision) - 249,000 units
Pokemon Pearl - DS (Nintendo) - 238,000 units
Wii Play - Wii (Nintendo) - 227,000 units
Forza Motorsport 2 - Xbox 360 (Microsoft) - 217,000 units
Guitar Hero II - Xbox 360 (Activision) - 184,000 units
Spider-Man 3 - Xbox 360 (Activision) - 140,000 units
Command & Conquer 3: Tiberium Wars - Xbox 360 (Electronic Arts) - 138,000 units
Guitar Hero II - PS2 (Activision) - 131,000 units
SUPER PAPER MARIO (Wii)
SPIDER-MAN 3 (Nintendo DS)
THE LEGEND OF ZELDA: TWILIGHT PRINCESS (Wii)
CRACKDOWN (Xbox 360)
SPIDER-MAN 3 (Wii)
NEW SUPER MARIO BROS. (Nintendo DS)
SPIDER-MAN 3 (Playstation 3)
MLB 07: THE SHOW (Playstation 3)
MLB 07: THE SHOW (Playstation 2)
SHREK THE THIRD (Nintendo DS)

Uncharted 2: Among Thieves (PS3) / Sony / 537K
Wii Fit Plus (Wii) / Nintendo / 441K
Borderlands (360) / Take-Two / 418K
Wii Sports Resort (Wii) / Nintendo / 314K
NBA 2K10 (360) / Take-Two / 311K
Halo 3: ODST (360) / Microsoft / 271K
NBA 2K10 (PS3) / Take-Two / 213K
Forza Motorsport 3 (360) / Microsoft / 175K
Kingdom Hearts 358/2 (DS) / Square Enix / 169K
FIFA Soccer 10 (360) / EA / 156K
Demon's Souls (PS3) / Atlus / ?
Brutal Legend (360) / EA / 150K
FIFA Soccer 10 (PS3) / EA / ?
Mario & Luigi: Bowser's Inside Story (NDS) / Nintendo / ?
WWE Smackdown vs. RAW 2010 (360) / THQ / ?
Tekken 6 (PS3) / Namco Bandai / ?
Borderlands (PS3) / Take-Two / 113K
Madden NFL 10 (360) / EA / ?
Pokemon Mystery Dungeon: (NDS) / Nintendo / ?
Mario Kart (Wii) / Nintendo / ?

بذارید 1 ماه از release فورزا بگذره بعد نظر بدید.27 اکتبر تا 14 nov میشه چقدر؟الانم 900 هزار تا فروش کره که تا 27 nov حتما 1 میلیون رو رد میکنه.فکر نمیکنم تو 1 ماه بد باشه.

سلام ببخشید کسی میتونه یه سایت به روز به روز واسه میزان فروش بازیها در جهان یا در امریکا از روز عرضه رو بگه یه چیزی تو مایهای box office یاهو واسه فروش فیلما.؟؟

بذارید 1 ماه از release فورزا بگذره بعد نظر بدید.27 اکتبر تا 14 nov میشه چقدر؟الانم 900 هزار تا فروش کره که تا 27 nov حتما 1 میلیون رو رد میکنه.فکر نمیکنم تو 1 ماه بد باشه.
What!?
منبع لطفا!؟!؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or