این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
برآورد کردند ؟ یعنی سونی آمار فروش به اینا نداده ؟استودیو ShiftUp اعلام کرد فروش بازی استلاربلید از مرز ۱ میلیون هم فراتر رفته است.
Shift Up CFO at IPO press conference: "We estimate that cumulative sales of Stellar Blade have exceeded 1 million"
برآورد کردند ؟ یعنی سونی آمار فروش به اینا نداده ؟
قبول دارم. ولی این بازی فرست پارتی سونی هست. مثل همه فرست پارتی ها باید یه آماری به استودیو میداد.استورها آمار فروش و پول و ... هر سه ماه یبار میدن. یعنی کلا سونی حتا به شرکت های تردپارتی هم هر سه ماه یبار میگه چقدر دنلد و فروش رو PSN داشتن و پولشو میده. یحتمل به همین دلیل هنوز آمار دقیقی ندارن چقدر فروخته بازی.
قبول دارم. ولی این بازی فرست پارتی سونی هست. مثل همه فرست پارتی ها باید یه آماری به استودیو میداد.
با این وضعیت رو Ps هم فکر نکنم فروش خاصی بکنه.آمار فروش اسفناک Hellblade 2 :
- رتبه فروش37 ماه May آمریکا .
-در بین 100 بازی پرفروش اروپا در ماه May قرار ندارد.
- بیشترین تعداد بازیکنان همزمان از زمان عرضه آن در استیم 3982 نفر هست.
HELLBLADE II HIT WOEFUL SALES RECORDS IN MAY
بازی ای نبود که حتی به طور رایگان تو گیم پس هم بازی کنی.با این وضعیت رو Ps هم فکر نکنم فروش خاصی بکنه.
شکست هنری بودن یا نبودنش رو هرکی ی نظری میده ، اما شکست تجاری بودنش قطعیه...
زود هنگام؟ ۶ سال بعد از معرفی عرضه شدبازی ای نبود که حتی به طور رایگان تو گیم پس هم بازی کنی.
این دوم اشتباه فاحش فیل اسپنسر در معرفی زودهنگام بازی ها بود که عملاً استدیو ها رو به نابودی کشاند.
فکر کنم کم کم باید با این استودیو هم وداع گفتآمار فروش اسفناک Hellblade 2 :
- رتبه فروش37 ماه May آمریکا .
-در بین 100 بازی پرفروش اروپا در ماه May قرار ندارد.
- بیشترین تعداد بازیکنان همزمان از زمان عرضه آن در استیم 3982 نفر هست.
HELLBLADE II HIT WOEFUL SALES RECORDS IN MAY