این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
همه جا به آمار ۱۵۵ میلیون اشاره شده، چون آخرین عددی هست که سونی به طور رسمی توی بیانیههای خودش منتشر کرده بود. اون عدد هم برمیگرده به مارس ۲۰۱۲، در حالی که PS2 تا ژانویه ۲۰۱۳ تولید میشد. یعنی چند میلیون کنسول دیگه هم بعد از انتشار اون آمار وارد فروشگاهها شده و به تدریج فروش رفته.خیلی تابلو و ضایع بعد از انتشار خبر رد کردن سوییچ از مرز فروش 140 میلیون اینو گفت اصلا هم نفهمیدیم دروغ می گه
یعنی فکر کنید کنسول بیشتر از 10 ساله فروشش متوقف شده امار فروشش حدود 155 میلیون بوده ناگهان 160 از کجا اورد نمی دونم
حداقل اینقدر تابلو هم نمی گفتی 160 می گفتی 158351000 همچین چیزایی فیکس 160 تا از کجا اوردی؟
اتفاقا سوژه خوبی شده برای دیگران شما ندیدیالان یعنی یک دنیا دروغ جیم رایان رو کشف نکرد و شما ناگهان اعلامش کردی؟
خودتون گول بزنید
از 2013 تا الان مرده بود که بگه چند میلیون فروختن؟ بعد دقیق فیکس 160 میلیون فروختن
فن های خوبی هستید افرین
جیم رایان همینطوری یهویی بیدلیل نرفته سر کوچه داد بزنه که PS2 فلان قدر فروخته! طرف بعد از ۳۰ سال کار توی سونی، از این شرکت خداحافظی کرده و توی یه پادکست در مورد چیزهای مختلف بحث شده که یکی از اون موارد هم پرفروشترین کنسول تاریخ بوده و رایان به میزان فروشش اشاره کرده. همونطور که گفتم، چند سال پیش هم دنیل احمد به عنوان یکی از معروفترین تحلیلگرهای صنعت بازی گفته بود فروش PS2 بین ۱۵۹.۲ میلیون تا ۱۶۱.۹ میلیون هست که البته ممکنه به خاطر رشوهای که از سونی گرفته اون اعداد رو اعلام کرده.خودتون گول بزنید
از 2013 تا الان مرده بود که بگه چند میلیون فروختن؟ بعد دقیق فیکس 160 میلیون فروختن
فن های خوبی هستید افرین
نمرده بود،منتظر بود سال ۲۰۲۴ بشه و بگه تا شما مچشو بگیری.در ضمن فن باید خوب باشه وگرنه صدا میدهخودتون گول بزنید
فن های خوبی هستید افرین
جیم رایان همینطوری یهویی بیدلیل نرفته سر کوچه داد بزنه که PS2 فلان قدر فروخته! طرف بعد از ۳۰ سال کار توی سونی، از این شرکت خداحافظی کرده و توی یه پادکست در مورد چیزهای مختلف بحث شده که یکی از اون موارد هم پرفروشترین کنسول تاریخ بوده و رایان به میزان فروشش اشاره کرده. همونطور که گفتم، چند سال پیش هم دنیل احمد به عنوان یکی از معروفترین تحلیلگرهای صنعت بازی گفته بود فروش PS2 بین ۱۵۹.۲ میلیون تا ۱۶۱.۹ میلیون هست که البته ممکنه به خاطر رشوهای که از سونی گرفته اون اعداد رو اعلام کرده.
با شناختی که از رایان دارم، اگه میدونست این قضیه باعث ناراحتی یکی از اعضای بازیسنتر میشه اصلاً مطرحش نمیکرد! یا حداقل قبلش روی کاغذ عدد دقیق رو مینوشت تا به جای اینکه بگه «صد و شصت میلیون»، مثلاً بگه «صد و پنجاه و نه میلیون و هفتصد و بیست و سه هزار و دویست و شصت و چهار کنسول» که رُند نباشه و قضیه لو نره!
کلاً اینکه PS2 به فروش ۱۵۵ میلیونی رسیده یا ۱۶۰ میلیون، تفاوتی توی رویایی بودن آمارش ایجاد نمیکنه و اگه رکوردش توسط سوئیچ شکسته بشه هم چیزی از عظمت PS2 کم نمیشه. موضوع بغرنجی هم نیست که بابتش غصه بخورین!
حالا اصلا 155 ! اینکه 155 باشه چه تغییر اساسی میتونه بکنه ؟ مثلا الان سوییچ میگه : اه 160 شد نمیتونم رکورد بزنم ؟خودتون گول بزنید
فن های خوبی هستید افرین
داری با سادهانگاری فنسویانهای خودت رو فریب میدی.جیم رایان همینطوری یهویی بیدلیل نرفته سر کوچه داد بزنه که PS2 فلان قدر فروخته! طرف بعد از ۳۰ سال کار توی سونی، از این شرکت خداحافظی کرده و توی یه پادکست در مورد چیزهای مختلف بحث شده که یکی از اون موارد هم پرفروشترین کنسول تاریخ بوده و رایان به میزان فروشش اشاره کرده. همونطور که گفتم، چند سال پیش هم دنیل احمد به عنوان یکی از معروفترین تحلیلگرهای صنعت بازی گفته بود فروش PS2 بین ۱۵۹.۲ میلیون تا ۱۶۱.۹ میلیون هست که البته ممکنه به خاطر رشوهای که از سونی گرفته اون اعداد رو اعلام کرده.
با شناختی که از رایان دارم، اگه میدونست این قضیه باعث ناراحتی یکی از اعضای بازیسنتر میشه اصلاً مطرحش نمیکرد! یا حداقل قبلش روی کاغذ عدد دقیق رو مینوشت تا به جای اینکه بگه «صد و شصت میلیون»، مثلاً بگه «صد و پنجاه و نه میلیون و هفتصد و بیست و سه هزار و دویست و شصت و چهار کنسول» که رُند نباشه و قضیه لو نره!
کلاً اینکه PS2 به فروش ۱۵۵ میلیونی رسیده یا ۱۶۰ میلیون، تفاوتی توی رویایی بودن آمارش ایجاد نمیکنه و اگه رکوردش توسط سوئیچ شکسته بشه هم چیزی از عظمت PS2 کم نمیشه. موضوع بغرنجی هم نیست که بابتش غصه بخورین!
ما چطور باید حرفای بدون مدرک شما رو قبول کنیم ؟ حداقل اون رئیس سونی بوده ولی شما چی ؟اتفاقا سوژه خوبی شده برای دیگران شما ندیدی
ضمنا مدرک و سند حرفش کجاست؟ طبق کدوم سند و مدرکی که این 10 سال رو نشده این حرف زده نشون ما هم بده
من هنوز اینقدر احمق نشدم که حرف های دو زاری بدون مدرک افراد مشهور یا پولدار باور کنم به اندازه کافی از اینا توی کشور خودمون داریم
بعدم اینقدری که داره خودش پاره می کنه سوییچ هنوز 5 6 سال دیگه جای فروش داره 160 که هیچی به 170 میلیونم احتمالا می رسه مگه باز نزدیک 160 که می رسه بگه 170 تاس
مگه آمار قبلی رو سازمان ملل داده بود که حالا این یکی رو چون مدیر بخش سرگرمی سونی گفته پس باید براش منبع بیاره؟اتفاقا سوژه خوبی شده برای دیگران شما ندیدی
ضمنا مدرک و سند حرفش کجاست؟ طبق کدوم سند و مدرکی که این 10 سال رو نشده این حرف زده نشون ما هم بده
من هنوز اینقدر احمق نشدم که حرف های دو زاری بدون مدرک افراد مشهور یا پولدار باور کنم به اندازه کافی از اینا توی کشور خودمون داریم
بعدم اینقدری که داره خودش پاره می کنه سوییچ هنوز 5 6 سال دیگه جای فروش داره 160 که هیچی به 170 میلیونم احتمالا می رسه مگه باز نزدیک 160 که می رسه بگه 170 تاس
سر spiderman 2 شما اومدید تو روز روشن گفتید گرافیکش یه نسل عقبه،خب الان چه ایرادی داره مدیر سونی هم بیاد یه حرف بی حساب بزنه و برهاتفاقا سوژه خوبی شده برای دیگران شما ندیدی
بعضی وفت ها در نعجبم چطور یه شخصی بتونهاینقدر به یه شرکت تنفر داشته باشهخیلی تابلو و ضایع بعد از انتشار خبر رد کردن سوییچ از مرز فروش 140 میلیون اینو گفت اصلا هم نفهمیدیم دروغ می گه
یعنی فکر کنید کنسول بیشتر از 10 ساله فروشش متوقف شده امار فروشش حدود 155 میلیون بوده ناگهان 160 از کجا اورد نمی دونم
حداقل اینقدر تابلو هم نمی گفتی 160 می گفتی 158351000 همچین چیزایی فیکس 160 تا از کجا اوردی؟