آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

من هنوز خودم بازيو تجربه نكردم چون واقعا وقتشو ندارم ولى ويديو ازش زياد ديدم واقعا فان و سرگرم كننده و همچنين از نظر بصرى زيبا كار شده.
آزادى عمل و تنوع مبارزاتى خيلى خوبيم داره.
واقعا سورپرايز سال بوده تا الان اصلا كسى فكرشم نميكرد انقد خوب باشه.
اميدوارم يكم اين پيله سونى روى ساخت بازى انلاين رو شل كنه موفقيتش :D

امار فروش هفته ۸ استیم ۲۰۲۴

1000050244.jpg
استقبال خوب پلیرها از هل دایورز عالی بوده و بنظرم وقتش هست که دیگه بقیه هم با بازیهای انلاین اشتی کنند.

بازیهای PVE خیلی خوب زیاد تو بازار نیست. بنا به تجربه خودم تو بازیهای مختلف انلاین، بازیهایی که مود PVE دارن کمتر فضای مسمومی دارند و این ترکیب همکاری بازیکن ها باهم برای برنده شدن خیلی هم لذت بخش و باحاله. مثلا Remnant یه نمونه خوبی از این مود هست. همین CoD که لابیهاش مشخصه معروف هستند به چی، وقتی ایونت ها مختلفی میزاره که PVE هستن یا حتی همین مود زامبی امسال، کلا جو دوستانه تر میشه. یا DOTA که سمی ترین وضعیت ممکن رو داره وقتی مود Aghanim رو داشت کلا بازیکن ها اخلاقشون بهتر میشد. مود PvE به اندازه PvP جذابیت داره به شرطی که بتونه پلیر رو جذب کنه و نگهش داره.

هل دایورز تونسته که تو این مود طرفدارهای خوبی رو جذب کنه و اگه بتونه با اپدیت های منظم و محتوای زیاد پلیرها رو نگه داره دیگه محبوبیتش بیشتر از این هم میشه.

بازی بزرگ بعدی که خیلی بهش هم امید دارم ماراتون هست. من موفقیت این بازی رو از الان بخاطر مود Extraction/Exfil+ بانجی تضمین شده میدونم. مود DMZ وارزون نشون داد که این سبک علاقه مندهای خیلی زیادی میتونه داشته باشه به شرطی که از بازی پشتیبانی خیلی خوبی بشه.

حالا در کنار اینکه بازیهای سینگل پلیر خوبی وجود داره و تعدادشون هم زیاده، بازیهای انلاین خوب هم تعدادشون داره بیشتر میشه و فکر میکنم ۲۰۲۵ با اومدن gta online دیگه به بالاترین نقطه میرسه.

photo_2024-02-20_13-46-49.jpg

حقایقی که در گزارشهای اخیر مالی اکسباکس و پلی استیشن منتشر شد:

• فروش PS4 تقریباً 60 میلیون واحد از Xbox One پیشی گرفت.

• کنسول PlayStation 5 به تنهایی تاکنون تقریباً 33 میلیون واحد بیشتر از Xbox Series S و Xbox Series X فروش داشته است.

• فروش کنسول PS5 فقط در سال 2023 بیشتر از فروش مادام العمر Xbox Series X|S است.

• سرویس PlayStation Plus تقریباً 15 میلیون مشترک بیشتر از Xbox Gamepass دارد که روی Xbox One، Xbox Series S، Xbox Series X، تلویزیون، رایانه های شخصی، Cloud و موبایل وجود دارد.
این در حالیست که پلاس فقط روی PS4 و PS5 وجود دارد.

• مایکروسافت 200 میلیون کاربر فعال در سراسر Xbox One، Xbox Series S، Xbox Series X، تلویزیون، رایانه شخصی، Cloud و موبایل دارد.
این در حالی است که PlayStation دارای 123 میلیون کاربر فعال در شبکه PSN است که فقط در PS3، PS4 و PS5 در دسترس می باشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or