این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
خود چارت سونی میگه -8 میلیون دلار، شما میگی سوددهی داشته؟
نگو که ۲.۷ میلیون رو ضربدر ۷۰ دلار کردید...
به این نکته هم باید دقت کرد که بعد از سریال، بازی فروشش بیشتر شده هم نسخه ریمستر هم دوم هم ریمیک.فروش TLoU2 در مقایسه با ریمستر TLoU1 کمه، ولی یه سری نکته رو هم باید دقت کرد.
تا زمان انتشار این آمار (اواخر فوریه ۲۰۲۲) حدود ۸ سال از انتشار ریمستر TLoU1 میگذشته ولی ۲ سال بوده که TLoU2 عرضه شده بوده.
از اون طرف قیمت ریمستر سریعتر پایین اومد و یه دورانی هم کلی از PS4ها باندل این بازی بودن، از جمله کنسول خودم!
برای همین درآمد نسخه دوم از ریمستر بیشتره و ۴۴۷ میلیون در برابر ۴۰۲ میلیون دلار هست.
در مجموع بیشتر از ۱۰ میلیون نسخه توی کمتر از دو سال برای بازیای که تا خرخره لیک شد (اون هم با اون مدل داستان و روایت که لیک شدنش گند زد به تجربه خیلیها)، به نظرم اصلا آمار بدی نیست و تا الان که حدود دو سال از این آمار میگذره هم مطمئنا بیشتر شده.
-----
فروش GTS خیلی فراتر از انتظارم هست و فکر میکردم پایینتر از اینا باشه!
فروش Bloodborne هم همینطور. یعنی باعث شد دوباره حیرت کنیم از اینکه حالا نسخه دوم هیچی، چرا حتی یه ریمستر 60fps هم ازش نمیسازن.
-----
با این بند و بساط هک، فقط مونده رنگ شورت جیم رایان لو بره! معلوم نیست فردا که از خواب بیدار میشیم چه چیزهایی منتشر شده!
با سبکش چیکار دارم من نسبت به شماره اولش گفتم. فقط ریمستر TLoU1 تا حالا ۱۸ میلیون فروخته. حالا خود نسخه اصلی رو PS3 رو کاری نداریم. با توجه به اون، فروش ۱۰ میلیونی برای شماره دوم پایینتر از انتظاره دیگه.همین الن ویک ۲ که کلی هم جوایز برد مگه فروشش چقدر بوده؟ دد اسپیس چقدر ؟
تو سبک تلو فروش بازیها تو همین رنج هستن.
فرانچایز رزیدنت اویل با اون کامیونیتی قوی برو آمار فروش همه رزیدنت ها از نسخه ۷ تا الان را در بیار همگی تو همین ۱۰ -۱۲ میلیون نسخه فروختن.
فیک چیه، اینا آمارهای داخلی سونی بوده که تو این هک همش رو درآوردن. شما دیروز طبق همین آمار داشتی از Insomniac تمجید میکردی، یهو الان شد فیک؟کدوم چارت سونی ؟
توهم برت داشته؟
سونی چیزی اعلام نکرده خودش تمامی این جداول میتونن فیک باشن. حتی فیک هم نباشن اصلا معلوم نیست تا چه تاریخی هستن فروش این بازیهایی که اعلام کرده..
با سبکش چیکار دارم من نسبت به شماره اولش گفتم. فقط ریمستر TLoU1 تا حالا ۱۸ میلیون فروخته. حالا خود نسخه اصلی رو PS3 رو کاری نداریم. با توجه به اون، فروش ۱۰ میلیونی برای شماره دوم پایینتر از انتظاره دیگه.
فیک چیه، اینا آمارهای داخلی سونی بوده که تو این هک همش رو درآوردن. شما دیروز طبق همین آمار داشتی از Insomniac تمجید میکردی، یهو الان شد فیک؟
تو همون جدول میزان فروش خالص رو زده ۱۴۵ میلیون دلار. خرج بازی هم که ۸۰ م دلار بود.که ۲.۷ میلیون رو ضربدر ۷۰ دلار کردید...
خب طبق این آمار دومی دیگه منفی نیست، ولی بازم کمتر از انتظاره. رچت PS4 تو همین جدول ۷ میلیون فروخته.تو همون جدول میزان فروش خالص رو زده ۱۴۵ میلیون دلار. خرج بازی هم که ۸۰ م دلار بود.
اینو چطوری منفی و شکست مبیینی ؟
تازه این نسخه پی سی هم حساب نکرده.
همون 2.7m رو ضربدر ۴۰ دلار کن بازم سوده. اگرچه خودش میزان فروش رو نوشته ۱۴۵م
سونی بلایی سر دیزگان نیورد. خود روسای بند استودیو pitch ای که برای دیزگان 2 آماده شده بود رو رد کردن و کارگردانش هم همین رو گفت. اصا کار به نظر سونی پرسیدن نرسید کلا و دیزگان 2 رو همون روسای استودیو رد کردن.جالبه دیزگان فروش ۷ میلیون نسخه ای داشته که واقعا فروشش خیلی خوب بوده ولی سونی اون بلا رو سر سازندش اورد
بعد ما به سونی و سونی فن ها میگیم متا پرست بهشون بر میخوره
بیخیال کارگردانش هیتی نبوده که نثار سونی نکرده باش به خاطر رفتار سونی باهاش بعد شما اینجا ماست مالی میکنی ؟سونی بلایی سر دیزگان نیورد. خود روسای بند استودیو pitch ای که برای دیزگان 2 آماده شده بود رو رد کردن و کارگردانش هم همین رو گفت. اصا کار به نظر سونی پرسیدن نرسید کلا و دیزگان 2 رو همون روسای استودیو رد کردن.
شما باز اینستال بیس این نسل و نسل قبل رو در نظر نمیگیری /:خب طبق این آمار دومی دیگه منفی نیست، ولی بازم کمتر از انتظاره. رچت PS4 تو همین جدول ۷ میلیون فروخته.
کلا این و ریترنال فروششون جالب نبوده دیگه، مگه تقصیر منه؟
عزیز من خود کارگردان اول یه سری حرفا زد که به نظر میومد سونی اومده کنسل کرده بعدش تو حرفای بعدی مشخص شد که ظاهرا خود روسای استودیو به پیچ بازی نع گفتن. الان تاوان اطلاعات کم شما در این زمینه رو هم من باید بدم که میگی ماستمالی؟بیخیال کارگردانش هیتی نبوده که نثار سونی نکرده باش به خاطر رفتار سونی باهاش بعد شما اینجا ماست مالی میکنی ؟
شما باز اینستال بیس این نسل و نسل قبل رو در نظر نمیگیری /:
می بایست رچت جدید که ۲۰۲۱ و فقط دوساله اومده رو آمارش را آخر این نسل بیای مقایسه کنی با اون رچت نسل قبل اون موقع نتیجه بگیری که کمتر فروخته یا بیشتر
خب طبق این آمار دومی دیگه منفی نیست، ولی بازم کمتر از انتظاره. رچت PS4 تو همین جدول ۷ میلیون فروخته.
کلا این و ریترنال فروششون جالب نبوده دیگه، مگه تقصیر منه؟