این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بله درست میگید من اشتباه کردم . بعد جدیدی در اقتصاد و فروش رو که شما کشف کردید رو لحاظ نکردمجدی میگی ؟ عجب!!
خیلی ناراحت شدم. تا الان فکر میکردم xbox همیشه اول بوده! بد شده که.
کاربر "استودیوهای پلی استیشن" فرمودند که دوران اوج xbox در زمان 360 بود که این حرف از هر جهت نا درسته و منم جوابش رو دادم.
از ابعاد مختلف مثل درآمد و تعداد کاربرها و تعداد استودیو های 1st و کیفیت سرویس ها و... الان اکوسیستم xbox در مقایسه با گذشته پیشرفت کرده.
حالا کاربر "صورت زخمی"، سوال من از شما اینه که این اطلاعات وسیعی که شما به رایگان در اختیار ما گذاشتی، چه ربطی به پست من داشت؟
حالا شما نیاز نیست بعد جدید اقتصاد رو یاد بگیری. در همین حد بلد باشی که 16 میلیارد بزرگتر از 8 میلیارده و 25-30 میلیون کاربر فعال کوچکتر از 150 میلیون کاربر فعاله، براتون کفایت میکنه.بله درست میگید من اشتباه کردم . بعد جدیدی در اقتصاد و فروش رو که شما کشف کردید رو لحاظ نکردم
کاربر "استودیوهای پلی استیشن" فرمودند که دوران اوج xbox در زمان 360 بود که این حرف از هر جهت نا درسته و منم جوابش رو دادم.
در اقتصاد آزاد، موفقیت یک برند به درآمدشه. زمانی درآمد یک کمپانی بیشتر میشه که فروش بیشتری داشته باشه (wow)! عجیبه نه؟!منظور از دوران اوج 360 اینه، سه سالی که واقعا طوفانی بود و دیگه هیچ وقت هم تکرار نشد براش. نه اینکه 360 فقط 2 3 سال خوب بوده، چون درکل کنسول خیلی موفقی بود. اختلاف درآمد اون موقع با الان هم خیلی ربطی به این موضوع که مطرح شد نداره.
از ۱ میلیار pc gamer و چند میلیون کاربر کنسول،فقط ۱۷ میلیون؟چه افتضاهی
انتظار داری بعد ۸۰ میلیارد دلار خرج کردن و خرید دو تا از بزرگترین ناشر های بازار درامد کاهش پیدا کنه ؟!حالا شما نیاز نیست بعد جدید اقتصاد رو یاد بگیری. در همین حد بلد باشی که 16 میلیارد بزرگتر از 8 میلیارده و 25-30 میلیون کاربر فعال کوچکتر از 150 میلیون کاربر فعاله، براتون کفایت میکنه.
به بیان ساده تر میشه اینکه xbox پیشرفت قابل توجهی نسبت به نسلهای گذشته داشته. چه از لحاظ درآمد و چه از لحاظ جذب مخاطب.
در اقتصاد آزاد، موفقیت یک برند به درآمدشه. زمانی درآمد یک کمپانی بیشتر میشه که فروش بیشتری داشته باشه (wow)! عجیبه نه؟!
سوال: چه زمانی فروش بیشتر میشود؟
جواب : زمانی که مشتریها زیاد تر شوند یا بیشتر خرید کنند.
سوال : چه زمانی مشتری ها زیادتر میشوند و یا بیشتر میخرند؟
جواب : زمانی که از کیفیت محصولات کمپانی رضایت داشته باشند.
سوال : 2 ضربدر 2 چند میشود؟
جواب : 4
من هیچ انتظاری ندارم. فقط چندتا مطلب از نحوه عملکرد xbox گذاشتم که تمامشون هم منابع متعبر دارند.انتظار داری بعد ۸۰ میلیارد دلار خرج کردن و خرید دو تا از بزرگترین ناشر های بازار درامد کاهش پیدا کنه ؟!
یا انتظار داری با خروج xbox از بازار فقط کنسول و وارد شدن به بازار چند میلیارد دیوایسی pc + mobile + tv + یخچال هوشمند مخاطب کمتر شه ؟!
این بعد اقتصادی جدید رو از کجا بریم یاد بگیریم تا کفایت کنه برامون ؟!
نه برای اقتصاد دان ها مهمه و نه برای کمپانی ها. فقط برای کنسول واریورها اینچیزها مهمه.افتصاددانها گویا رشد بازار ویدیو گیم از اول نسل هفت تا الان رو در نظر نمیگیرن، مثلا تو یه چارت، 2 بشه 4 موفقیته.دیگه مهم نیست اون 2 مثلا 40 درصد کل بازار بوده زمان خودش و این 4 الان 10 درصد کل بازار. یا اینکه این 4 چقدرش مال تجارت مرتبط به کنسول های خانگیه یا کلا بقیه فاکتورها چی میگن.
چی میگی دوست عزیز؟ضمن اینکه حتا همین عبارات جسارتا بی ربط به موضوعی هم که اینجا نوشتی در تایید صحبت همون دوستی هست که شما سعی داری بگی غلطه! مثلا شما فرمودی کی مشتری ها زیاد میشن؟ یا بیشتر میخرن؟ پاسخ: وقتی از کیفیت محصول رضایت دارن. پس داری تایید میکنی وقتی الان مشتری ها XSX/XSS رو به نسبت رقیب خیلی کمتر میخرن، همینطور نسل قبل X1 رو، یا دو نسل قبل ترش Xbox Original رو، یعنی از کیفیت محصول کمپانی رضایت ندارن! حالا کی مشتری های Xbox زیاد بود و بیشترین فروش رو داشت؟ زمان 360. پس شما خودت با مثال عملی و علمی صحبت همون دوستمون رو اثبات کردی و نشون دادی تنها دوره ای که مخاطب از محصول کمپانی مورد علاقه شما رضایت داشته همون دوران 360 بوده که در نسبت با عمر کلی این برند یه مقطع کوتاه محسوب میشه. خیلی ساده و واضحه.
عجیب تر تر اینه که بگیم اوضاع کمپانی که 80 میلیارد دلار برای خرید دوتا از بزرگترین ناشرهای صنعت سرمایه گذاری کرده، خیته!!
این۸۰ میلیارد دلار از عملکرد فوق العاده بخش xbox بوده یا جیب ددی (ماکروسافت) ؟!چی میگی دوست عزیز؟
xbox تو نسل 7 به طور متوسط 8 میلیارد دلار درآمد سالانه داشته الان 16 میلیارد دلار. روضه خوندن دیگه نداره
نه من هیچ انتظاری ندارماین۸۰ میلیارد دلار از عملکرد فوق العاده بخش xbox بوده یا جیب ددی (ماکروسافت) ؟!
اره اوضاع خیته بعد این همه کبکبه و دبدبه فروش series از فاجعه xbox one هم عقب تره نسبت به رقیب هم ۱ به ۲۰ میفروشه .
۸۰ میلیون دلار بیاری تو بورس ایران هم یه سودی داره چه برسه بزرگترین ناشر ترد پارتی و بتزدا رو بخری بعد انتظار داری درامد افزایش پیدا نکنه ! رشد بازار گیمینگ نسبت به ۱۰ سال قبل هم که هیچ ... الکیه مهم نیست.