این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
چیکار به درست و غلطش دارم.وی جی چارتز که مشخصا آمارش دقیق نیست و همه اینو میدونن و همونطور که گفته شد تخمینه، باید منتظر بمونیم تا از منابع معتبری چارت های یک روزه که بعدش پاک میشن به عنوان آمار مطمعن بیرون بیاد
قبلا آره، ولی الان فک کنم بالای یک سال باشه که این موضوع تغییر کرده.. پست شماره یک این تاپیک قبلا اعلام کرده بود که از این سایت آمار نذارید ولی الان این قانون برداشته شدهچیکار به درست و غلطش دارم.
مشکل اینجاست که این دوستمون از همه بهتر میدونه هر خبری منبعش این سایت باشه حذف میشه.
من اخیرا تو گف و ارا دیدم زیاد دیدم تاپیک های زیادی هستن که به vgchartz استناد میکنند. آره قبول دارم قبلا نامعتبر بود ولی جدیدا زیاد بهش استناد میکنن. آمارش دقیق نیست ولی تقریبا همونیه که بعدا بطور رسمی اعلام میشه. خود vgchartz دیتا از منابع مختلف میگیره مرج میکنه از npd از gfk از japan از خودش در نمیاره.قبلا آره، ولی الان فک کنم بالای یک سال باشه که این موضوع تغییر کرده.. پست شماره یک این تاپیک قبلا اعلام کرده بود که از این سایت آمار نذارید ولی الان این قانون برداشته شده
خواسته ریا نشهفیل اسپنسری که به شومن بودن معروفه و برای هر چیز کوچیکی چنان شویی راه میندازه تو مجازی و مراسم و یوتیوب و مصاحبه و ... اگر یک درصد بخش Xbox سودآوری داشت، هزارجا اینو تیتر میزد تا روزنامه هم میرسوندش! بعد سودشو از طریق اطلاعاتی که توی مدرک برای دادگاه FTC فرستاده و اونام آپلود کردن توی سایتشون رو کرده؟! جالبه
من اخیرا تو گف و ارا دیدم زیاد دیدم تاپیک های زیادی هستن که به vgchartz استناد میکنند. آره قبول دارم قبلا نامعتبر بود ولی جدیدا زیاد بهش استناد میکنن. آمارش دقیق نیست ولی تقریبا همونیه که بعدا بطور رسمی اعلام میشه. خود vgchartz دیتا از منابع مختلف میگیره مرج میکنه از npd از gfk از japan از خودش در نمیاره.
دقیقااین رو بعیده بشه بهش استناد کرد و کلاً معلوم نیست آمار و ارقام چطوری با همدیگه مقایسه شدن و به نظر میرسه یه چیزی تو مایههای مقایسه سیب و پرتقال باشه.
برای پلی استیشن از Operating Income استفاده شده و برای ایکس باکس از Accountability Margin که دقیقاً معلوم نیست چیه! وقتی این عبارت رو داخل گیومه سرچ کنین، کلهم حدود ۱۰۰۰ تا نتیجه میاد که تقریباً همهش هم برای مایکروسافت و ایکس باکس هست و انگار بقیه شرکتها از همچین مفهومی استفاده نمیکنن و مخصوص مایکروسافته. برای همین شاید اصلاً نشه با سود عملیاتی (Operating Income) مقایسهش کرد و گفت برای پلی استیشن فلان قدره و برای ایکس باکس فلان قدر.
حتی کسی که این نمودار رو ساخته هم با اینکه کارش همین چیزها هست، براش علامت سوال پیش اومده و تفاوت بین اینها رو نمیدونه!
یه عده میگن احتمالاً Accountability Margin که مایکروسافت استفاده میکنه، عبارت دیگهای برای Contribution Margin هست. که در این صورت با سود عملیاتی متفاوته و عددش بزرگتره، چون یه سری چیزها ازش حذف نشدن.
خود فیل اسپنسر هم که گفته درصد سودشون تکرقمی هست، ولی این رفیقمون میخواد به زور توجیه کنه که شاید منظور اسپنسر زمان دیگهای در مقایسه با این نمودارها بوده.
US/Canada | EU |
---|---|
NBA 2K24 | EA SPORTS FC 24 |
Baldur’s Gate 3 | Baldur’s Gate 3 |
Mortal Kombat 1 | NBA 2K24 |
EA SPORTS FC 24 | The Crew Motorfest |
Madden NFL 24 | Mortal Kombat 1 |
The Crew Motorfest | Grand Theft Auto V |
PAYDAY 3 | PAYDAY 3 |
Grand Theft Auto V | Cyberpunk 2077 |
Lies of P | Lies of P |
Cyberpunk 2077 | Hogwarts Legacy |