این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
حس میکنم خیلی آمار رو هوایی میتونه باشهیعنی ملت رو PS3 بیشتر از مجموعه X/S بازی کردن؟ چقدر عجیب!
اعداد دروغ نمیگنیعنی ملت رو PS3 بیشتر از مجموعه X/S بازی کردن؟ چقدر عجیب!
در حدی رو هواست که مایکروسافت رسما به گیم پس هم اضافه اش کردهحس میکنم خیلی آمار رو هوایی میتونه باشه
آخه نحوه ی آمارگیری و اینا هم مهمه...اعداد دروغ نمیگن
در حدی رو هواست که مایکروسافت رسما به گیم پس هم اضافه اش کرده
'How Long To Beat' is now built into Xbox Game Pass
فروش قسمت اول ۲۰ میلیون بود تو آخرین آمار ، از اون موقع تا الان بگیم ۲ میلیون نسخه دیگه هم فروش همین قسمت باشه (+ پارت یک) فروش پارت ۲ حداقل ۱۵ میلیون شده.(بترکه چشم حسود )View attachment 280729
به گفته ناتی داگ، فروش سری The Last of Us (تا آخر دسامبر 2022) از مرز 37 میلیون نسخه گذشته
howlongtobeat سایت آمارگیری نیست، یه سایته که کاربرا، لینک میکنن اکانتها رو و بعد مدت زمان بازی، تا اتمام و پلات و ... مشخص میکنه و این آمار براساس یوزرهای ثبت شده تو سایت و مدت زمان پلی تایمشون هست و آمارگیری صورت نمیگیرهآخه نحوه ی آمارگیری و اینا هم مهمه...
حالا اضافه شدنش به گیم پس، و کلا اینکه چجوری آمار میگیرن رو نمیدونم! اما میزان فروش کنسول ها و بازی ها و ... چیز دیگه ای میگن
و اصولا هم ملت کنسول نمیگیرن بزارن رو دکور
اینکه در سال 2022 و بعد دو نسل PS3 بیشتر از X/S پلیر داشته باشه که شوخی و ماقبل بحثه، اما کلا چیزی که در ذهن من سوال شده اینه که اصلا چرا باید PS3 پلیر داشته باشه؟ و تنها جواب اینه که تو یه سری کشورها، شاید هند مثلا، یه سری به اجبار فقط ایشون رو برای بازی کردن در اختیار داشته باشن.
آخه نحوه ی آمارگیری و اینا هم مهمه...
حالا اضافه شدنش به گیم پس، و کلا اینکه چجوری آمار میگیرن رو نمیدونم! اما میزان فروش کنسول ها و بازی ها و ... چیز دیگه ای میگن
و اصولا هم ملت کنسول نمیگیرن بزارن رو دکور
خوب دلیل اینکه ماکان اینو درک نمی کنی اینه که صرفا از دریچه ذهن یه گیمری که فقط بازیای جدید رو بازی می کنه به قضیه نگاه می کنی. تو دنیا ما یه پدیده ای داریم به اسم ریترو گیمینگ. بغیر ازون حتی کنسولایی که ریترو نشدن ولی جدید هم نیستن همچنان بازی میشن. همین الان شما یه سر بزنی Ebay میبنی کنسولای PS360 و دریمکست و 2 و و..... همچنان دارن خرید و فروش میشن. بعضی بازیا که کمیاب هم شدن بعضا 400 دلار حتی خیلی بیشتر خرید و فروش میشن. وقتی میگم Ebay منظورم بازار آمریکاست ها هند و اینا بمانداینکه در سال 2022 و بعد دو نسل PS3 بیشتر از X/S پلیر داشته باشه که شوخی و ماقبل بحثه، اما کلا چیزی که در ذهن من سوال شده اینه که اصلا چرا باید PS3 پلیر داشته باشه؟ و تنها جواب اینه که تو یه سری کشورها، شاید هند مثلا، یه سری به اجبار فقط ایشون رو برای بازی کردن در اختیار داشته باشن.
منم منظورم همین بود که چنین جاهایی جامعه ی آماری بزرگی رو پوشش نمیدن و وقتی اینجوری باشه، اصلا نمیشه بهش استناد کرد حتی برای کل کلhowlongtobeat سایت آمارگیری نیست، یه سایته که کاربرا، لینک میکنن اکانتها رو و بعد مدت زمان بازی، تا اتمام و پلات و ... مشخص میکنه و این آمار براساس یوزرهای ثبت شده تو سایت و مدت زمان پلی تایمشون هست و آمارگیری صورت نمیگیره
Site Statistics | HowLongToBeat
View attachment 280739
الدن رینگ با 741 نفر بازیکن، بیشترین بازی، هست که بازی شده، صرفا از آمارش برا این که مدت زمان بازی چقدرهف استفاده میشه.
نمیشه این موضوع رو کامل به هندو امثالهم ارتباط داد ماکان، انتخاب کنسول سلیقه ایه، یعنی کسی که PS5 داره در کنارش شاید کنسول های نسل قبل هم داشته باشه و باهاش بازی هم بکنه، همین الان توی این خراب شده و تاپیک های فروم به شدت کنسول های PS خواهان دارن و در اکثر مواقع به بودجه و محدودیت طرف هم ارتباطی نداره چون قیمتاشون مخصوصا با برخی مشخصه ها به هیچ عنوان پایین نیست. به عنوان مثال من برای PS2 و PS3 یک TV جدا اختصاص دادم و حتی خودم بازی نکنم هر کس از راه می رسه دوس داره باهاشون بازی کنه و اون حس نوستالژی وجود داره همیشه. PS1 کاستوم و PS3 فت رو هم جمع کردم چون همه دوس دارن ایشون رو بغل کنن! و گند می زنن به قسمت براق کنسول! PS2 (عکسی که گرفتم، هنوزم جذابه...) یار همیشگی منه و همیشه آماده به کار و مجهزاینکه در سال 2022 و بعد دو نسل PS3 بیشتر از X/S پلیر داشته باشه که شوخی و ماقبل بحثه، اما کلا چیزی که در ذهن من سوال شده اینه که اصلا چرا باید PS3 پلیر داشته باشه؟ و تنها جواب اینه که تو یه سری کشورها، شاید هند مثلا، یه سری به اجبار فقط ایشون رو برای بازی کردن در اختیار داشته باشن.