این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
یادتونه تحلیل کردم هنوز 15 میلیون نفروخته ولی در نهایت میفروشه؟
ولی کلی عدد کردید تو کله ام که نه 15 میلیون فروخته تا الان
خو دشمنی ندارم باهاتون که...
اینم تو کمتر از یه سال بدست آورده البته!! EPIC
تک نفره بودنش و GaaS نبودن و همه رو در نظر بگیرید
البته اینکه یک شخصیت غیر ارژینال هست هم حساب کنید
هورایزون سال ۲۰۱۵ عرضه شده؟؟؟خیلی امار عجیب غریبیه !! اونم تو یکسال و کمتر واقعا عالیه البته Dlc هاس مالی نبود وگرنه بالاترم میرفت امار فروشش ولی اینو مقایسه کنید با Horizon که تازه بعد ۴ سال امار فروشش شد ۱۰ میلیون نسخه
آه آره
در این صورت میتونید با بقیه بازی های این حوزه
Batman ها...
Injustice ها... و ... مقایسه کنید که بعضا دست بالاتر هم داشتن نسبت به اسپایدرمن
و بقیه بازی های لایسنسی مقایسه کنید
آن چنان از شگفتی کارشون کم نمی کنه
هورایزن ۴سال؟؟؟؟ یعنی ۲۰۱۵ اومد بازی؟؟؟خیلی امار عجیب غریبیه !! اونم تو یکسال و کمتر واقعا عالیه البته Dlc هاس مالی نبود وگرنه بالاترم میرفت امار فروشش ولی اینو مقایسه کنید با Horizon که تازه بعد ۴ سال امار فروشش شد ۱۰ میلیون نسخه
باشه بابا اساتید مچ گیر اومدن سریع یک اشتباه لپی شد ولی کل مطلب این بود امار اخیر Horizon همون ۱۰ میلیون بود حالا استاد کل حرف ما ایندبود فروش اسپایدرمن خیلی خفن بوده همون جور که بازیش واقعا خوب بودهورایزن ۴سال؟؟؟؟ یعنی ۲۰۱۵ اومد بازی؟؟؟
آخرین آمار مال ۲ سالگی انتشار بازی بوده!
بازی خوش ساختیهآه آره
در این صورت میتونید با بقیه بازی های این حوزه
Batman ها...
Injustice ها... و ... مقایسه کنید که بعضا دست بالاتر هم داشتن نسبت به اسپایدرمن
و بقیه بازی های لایسنسی مقایسه کنید
آن چنان از شگفتی کارشون کم نمی کنه
بازی خوش ساختیه View attachment 113915
اینسومانیاک خر است View attachment 113915
شخصیت اسپایدر من الان به خاطر MCU تو اوجی به سر میبره که بتمن و DC و امثالهم عمرا بتونن بهش برسن View attachment 113915View attachment 113915View attachment 113915View attachment 113915View attachment 113915View attachment 113915View attachment 113915View attachment 113915View attachment 113915
خواستم بگم مقایست مع الفارقه به دو دلیل:
دلیل اول اینکه شخصیت اسپایدرمن اکثر مواقع محبوب ترین شخصیت ابر قهرمان بوده محبوبیتی که یـ ویدئوی گیم پلی از نسخه ی دوم یـ بازی متوسط رو به پایین یعنی Amazing Spider Man قشنگ با هیجده چرخ از رو تریلر معرفی GTA V با اون همه عظمت راکستار رد میشه :
View attachment 113917
View attachment 113919
لانچ تریلرش رو سری بتمن ارخام تو خواب ببینه این همه بازدید بخوره :
View attachment 113921
گیم پلی E3 سال 2017 که هیچکدوم از IP های خود سونی نمیتونن به این رقم از بازدید برسن :
View attachment 113918
مورد دوم و مهم تر در مورد فروش الان Spider Man اینه که در حال حاضر MCU تو اوج خفنیت به نظر میرسه اصلا بزار اینجوری به قضیه نگاه کنیم :
View attachment 113916
ترجمه صحیح این جمله میشه این :
مرد عنکبوتی به مدد مدیریت مارول در خلق یک دنیای سینمایی عظیم زیر نظر دیزنی تبدیل شد به پر فروش ترین فیلم سونی پیکچرز که عملا هیچ سهمی در این مدیریت نداشت همین قضیه برا بازیش هم صدق میکنه منهای اینکه اینسومانیاک یـ بازی خوشساخت ساخته که با این محبوبیت کنار هم نتیجش شده فروش خیره کننده ای که هیچکدوم از عناوین DC به صورت مالتی پلتفرم شاید نتونن بهش نزدیک بشن
مطمعن باش نسبت به قد قواره خودش خیلی بیشتر فروخته گفتمم "اینسومانیاک یـ بازی خوشساخت ساخته که با این محبوبیت کنار هم نتیجش شده فروش خیره کننده ای که هیچکدوم از عناوین DC به صورت مالتی پلتفرم شاید نتونن بهش نزدیک بشن" به هر حال منظورم همون مضرب کار بود مضرب الان اسپایدرمن خیلی بیشتر تک تک شخصیت های مثلا DC ـیه بتمن رو پیشفرض عدد 10 ضرب در کیفیت راکستدی کنن اسپایدرمن رو 30 ضرب در کیفیت اینسومانیاک (چی گفتم )یه نیگاه بندازیم ببینیم Amazing Spider-man 2 هم چقدر بازیش فروخته
من قطعا جزو اون افرادی بودم که پست @FUTURE که میگفت بازی میترکونه رو لایک میکردم مطمعن باشولی جالبه کسی اینا رو وقتی می گفتیم این بازی احتمال زیاد از GOW بیشتر میفروشه و ملت می خندیدن زیاد کسی نمی گفت...
رنج سني كسايي كه كنسول دارن رو در نظر بگيري كامل توجيح داره .اصلا این اسپایدر من ارزش این همه فروش رو نداشت و فقط به خاطر اسمش این همه فروخته بازی های قبلیش قطعا خوش ساخت و بهتر بودن.