این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
چون بسیار فرنچایز خفنی است.کینگدام هارتز ۳ چرا انقدر زیاد فروخته؟
قبول کن منطقیه که بازی رو تحویل نگرفتن غیر از شرایط خودمونکاش اینجا هم بیشتر این بازیه خفن و دوست داشتنی رو ملت تحویل میگرفتن!
بعد از M+R Kingdom Battle این اولین باره که یه بازی ترد پارتی روی سوییچ تاپ سلر ماه بوده.
Last Week | This Week | Title |
---|---|---|
New | 1 | Team Sonic Racing |
2 | 2 | Days Gone |
3 | 3 | FIFA 19 |
1 | 4 | Rage 2 |
5 | 5 | Red Dead Redemption II |
8 | 6 | Tom Clancy's The Division 2 |
4 | 7 | Mortal Kombat 11 |
6 | 8 | Mario Kart 8 Deluxe |
7 | 9 | Grand Theft Auto V |
11 | 10 | Forza Horizon 4 |
البته FH4 تو 5-4 هفته اخیر فقط همین هفته قبلی توی Top 10 نبود که اونم تو رتبه 11 قرار داشتهلیست TOP 10 این هفته UK
Rage 2 با افت فروش 73 درصدی نسبت به هفته اول در هفته دوم به رتبه چهارم رسید , Days Gone همچنان بعد از 5 هفته در رتبه دوم , FH4 بعد از n هفته دوباره اومد در TOP 10
Last Week This Week Title New 1 Team Sonic Racing 2 2 Days Gone 3 3 FIFA 19 1 4 Rage 2 5 5 Red Dead Redemption II 8 6 Tom Clancy's The Division 2 4 7 Mortal Kombat 11 6 8 Mario Kart 8 Deluxe 7 9 Grand Theft Auto V 11 10 Forza Horizon 4
البته FH4 تو 5-4 هفته اخیر فقط همین هفته قبلی توی Top 10 نبود که اونم تو رتبه 11 قرار داشته
باز که نمکی شدی من n رو برا مدت نبودنش در top 10 نذاشتم برا مدت زمان ریلیز گذاشتم اول گفتم days gone بعد از 5 هفته همچنان دومه و FH4 بعد از n هفته باز اومد در top 10 (تعریف بود فکر کنم! ) منظورم خیلی واضح بود نمیدونستم بازم ناراحت میشید و منظورمو تغییر میدیدn عدد متغیره
از یک تا بینهایت میتونه باشه...
شما در نظر بگیر ایشون این قدر دلش تنگ بوده برا FH4 که یادش رفته مدت نبودشو
باز که نمکی شدی من n رو برا مدت نبودنش در top 10 نذاشتم برا مدت زمان ریلیز گذاشتم اول گفتم days gone بعد از 5 هفته همچنان دومه و FH4 بعد از n هفته باز اومد در top 10 (تعریف بود فکر کنم! ) منظورم خیلی واضح بود نمیدونستم بازم ناراحت میشید و منظورمو تغییر میدید
LW | TW | Title | Developer | Label | Publisher | |||
- |
| 1 | BLOOD & TRUTH | LONDON STUDIO | SONY COMPUTER ENT. | SONY COMPUTER ENT. | ||
3 | 2 | FIFA 19 | EA CANADA | EA SPORTS | ELECTRONIC ARTS | |||
1 | 3 | TEAM SONIC RACING | SUMO DIGITAL | SEGA | SEGA | |||
2 | 4 | DAYS GONE | SCEA BEND | SONY COMPUTER ENT. | SONY COMPUTER ENT. | |||
5 | 5 | RED DEAD REDEMPTION 2 | ROCKSTAR SAN DIEGO | ROCKSTAR | TAKE 2 | |||
- | 6 | CRICKET 19: OFFICIAL GAME OF THE ASHES | BIG ANT STUDIOS | MAXIMUM GAMES | BIG ANT STUDIOS | |||
8 | 7 | MARIO KART 8 DELUXE | NINTENDO | NINTENDO | NINTENDO | |||
9 | 8 | GRAND THEFT AUTO V | ROCKSTAR NORTH | ROCKSTAR | TAKE 2 | |||
10 | 9 | FORZA HORIZON 4 | PLAYGROUND GAMES | MICROSOFT | MICROSOFT | |||
7 | 10 | MORTAL KOMBAT 11 | NETHERREALM STUDIOS | WARNER BROS. INTERACTIVE | WARNER BROS. INTERACTIVE |