این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من در جریانش نیستم داستان چیست؟من یادم میاد سر داستان دادگاه های kesha با اینکه سونی پیروز شدش ولی خیلی به وجهش لطمه خورد
تحلیلت کاملاً اشتباهه.سونی آمار رسمی داده از درآمد و سودش رو داده و فقط ۳۰ درصدش متعلق به پلی استیشن بوده و ۷۰ درصد متعلق به بخش های دیگه ، ولی باز باید بیایم جواب حرفای تکراری رو بدیم .
ناظم تاپیک اگه میخواید بحث تو تاپیک پیش نیاد ، پست ها و ادعاهای فیک بی پایه و اساس و تکراری رو پاک کنید، نه کسایی که جواب میدن
دوست عزیز ارقام به میلیارد ین هستش.الان نرخ تبدیل ین به دلار ، 1 به 0.009 هست.رشد فروش بخش گیم و سرگرمی کمی بیشتر از سه میلیارد و سیصد میلیون دلار هست.تحلیلت کاملاً اشتباهه.
فروش و درآمد عملیاتی بخش گیم رشد 367 و 133 میلیون دلاری داشته، بقیه بخشها (به جز درآمد عملیاتی بخش موزیک) یا افت داشتن یا رشد پایینی داشتن بالاترین رشدِ فروش تو بقیه بخشها 54 میلیون بوده و بالاترین رشدِ درآمد عملیاتی 13.5 میلیون و جالبتر اینکه هر دو بخشی هم که این رکوردها رو دارن، تو بحث دیگه افت داشتن!
کسی نگفته بقیه بخشهای سونی تعطیل شدن و همه درآمد سونی از بخش گیمه، ولی همین آمار هم به طور کاملاً واضحی نشون میده که سونی شدیداً متکی به بخش گیم بوده تو سال گذشته و سادهترین راه فهمیدنش هم اینه که میزان رشد فروش و درآمد عملیاتی کلی رو با میزان رشد فروش و درآمد عملیاتی بخش گیم مقایسه کنی.
حق کاملا با شماست و من در این مورد اشتباه کردم و bln yen گوشه سمت راست عکس رو تدیدمدوست عزیز ارقام به میلیارد ین هستش.الان نرخ تبدیل ین به دلار ، 1 به 0.009 هستش.رشد فروش بخش گیم و سرگرمی کمی بیشتر از سه میلیارد و سیصد میلیون دلار هست.
تحلیلت کاملاً اشتباهه.
فروش و درآمد عملیاتی بخش گیم رشد 367 و 133 میلیون دلاری داشته، بقیه بخشها (به جز درآمد عملیاتی بخش موزیک) یا افت داشتن یا رشد پایینی داشتن بالاترین رشدِ فروش تو بقیه بخشها 54 میلیون بوده و بالاترین رشدِ درآمد عملیاتی 13.5 میلیون و جالبتر اینکه هر دو بخشی هم که این رکوردها رو دارن، تو بحث دیگه افت داشتن!
کسی نگفته بقیه بخشهای سونی تعطیل شدن و همه درآمد سونی از بخش گیمه، ولی همین آمار هم به طور کاملاً واضحی نشون میده که سونی شدیداً متکی به بخش گیم بوده تو سال گذشته و سادهترین راه فهمیدنش هم اینه که میزان رشد فروش و درآمد عملیاتی کلی رو با میزان رشد فروش و درآمد عملیاتی بخش گیم مقایسه کنی.
من تو اون پست نوشتم میلیون دلار، نه میلیارد دلار که اشتباه بود و اعداد باید تقریباً در 10 (در واقع 9) ضرب میشدن.دوست عزیز این آمار ارقام رو از کجا اوردی؟؟؟ اگه سونی رشد ۳۶۷ میلیارد دلاری فقط تو بخش گیم داشت که الان جومونگی بود واسه خودش !
این آمار رسمیه ، رقم ها هم به میلیارد هستن
Sony Revenue : ¥8665.7bn / $78.14B (+1.3% YoY from ¥8544bn / $77.04B - FY2017)
Sony Operating Profit : ¥894.2bn / $8.06B (+21.7% YoY from ¥734.9bn / $6.63B - FY2017)
Sony Net Profit : ¥916.3bn / $8.26B (+86.7% YoY from ¥490.8bn / $4.43B - FY2017)
)
Top 5 of Biggest Profit Drivers for the Fiscal Year (% of Total Profit) :
Game & Network Services : ¥311.1bn / $2.81B (34.8%)
Music : ¥232.5bn / $2.10B (26%)
Financial Services : ¥161.5bn / $1.46B (18.1%)
Semiconductors : ¥143.9bn / $1.30 (16.1%)
Home Entertainment & Sound :
¥89.7bn / $0.810B (10%)
طبق اعلام خود سونی ۸.۲۶ میلیارد سود خالص داشته که فقط ۲.۸۱ میلیاردش متعلق به بخش گیمه ! سود ده ترین بخش سونی هست ، ولی اینکه بگیم سونی به بخش بنده .... چیز بیشتری ندارم بگم ! واقعا بحث کردن سر بدیهیات وقت تلف کردنه
ما داریم در مورد سود حرف میزنیم، سود !! نه درآمد، درآمد پشیزی ارزش نداره، خیلی بخش ها هم درآمدشون بیشتر شده ولی ضرر دادن !من تو اون پست نوشتم میلیون دلار، نه میلیارد دلار که اشتباه بود و اعداد باید تقریباً در 10 (در واقع 9) ضرب میشدن.
مسئلهای که من بهش اشاره کردم اینه که بخش گیم 367 میلیارد ین رشد ( حدود 3 میلیارد دلار) فروش نسبت به سال قبل داشته اما رشد فروش کلی سونی 121 میلیارد ین (حدود 1 میلیارد دلار) بوده، این یعنی افتی که اکثر بخشها در سال 2018 نسبت به 2017 داشتن، باعث شده که 246 میلیارد ین از پیشرفت بخش گیم بسوزه.
همین Home Entertainment & Sound که به طور مثال، نسبت به سال 2017 حدود 70 میلیارد ین (حدود 700 میلیون دلار) افت فروش داشته یا بخش موزیک فقط 7 میلیارد ین (حدود 70 میلیون دلار) رشد فروش داشته (مقایسه کن با 367 میلیارد ینی بخش گیم)
وقتی یه شرکت حداقل 10 بخش مختلف داره اما یک سوم درآمدش فقط از یه بخشه و چند بخشش افت درآمد داشتن نسبت به سال قبلشون، این خیلی واضحه که اون یه بخش داره بار اصلی اون شرکت رو به دوش میکشه.
بخش به گیم به تنهایی، از نظر عددی رشد بیشتری نسبت به آمار کل شرکت داشته.
آمار بخش گیم رو اگه از آمار کلی جدا کنی، سونی نسبت به سال قبل کاهش درآمد داشته.
پ.ن.: آماری که نوشتی هم جلوشون به طور واضحی نوشته FY2017 که میشه آمار پارسال در حالیکه ما داریم در مورد مقایسه آمار FY2018 بحث میکنیم که تصویرش و مقایسهش با آمار 2017 توی صفحه قبلی هست.
استاد مغلطه کردن و سفسطه کردن هستید یعنی شماها اون بنده خدا داره میگه امار داره میگه حداقل بار اصلی و بیشترین سود برای بخش پلی استیشن و. بوده بعد میاید شقیقه رو به گودرز ربط میدید و ادامه ماجرااین آمار سونی کاملا برا سال مالی 2018 هست ربطی به 2017 نداره و کل کمپانی 8.26 میلیارد دلار سود خالص داشته که اگه میخوایید بدونید خوبه یا نه همین جمله مشخص میکنه :
Best FY ever for Sony in terms of Operating Profit and Net Profit
طبق آمار درآمد سونی در 10 سال گذشته معمولا بیش از 70 میلیارد دلار بوده (حتی 80+ هم داشتن) ولی سود خالصشون یا منفی بوده یا خیلی کم ! پس اون چیزی که اهمیت داره سود خالص هست نه در آمد
حالا از 8.26 میلیارد سود خالص 2.81 میلیارد برا بخش گیم بوده (سود ده ترین بخش کمپانی) و بقیه سود که 5.45 میلیارد دلار باشه از بخش های دیگه هست که خودش نشون میده به شکل خیلی خوبی در بقیه بخش ها سود خالص داشتن بعضی بخش ها مثل موبایل هم طبق معمول ضررده بوده
البته اینجا چون فروم گیمی هست برا ما همون بخش گیم مهمه ولی در کل اینجا همیشه رسمه که بگن سونی بدبخته و اگرم داره سود میده فقط بخاطر گیمه ولی حقیقت اینه که اوضاع کمپانی نسبت به اوضاع افتضاح قبل زیر و رو شده و 2018 بهترین آمار رو از نظر سوددهی داشتن , اگر همین روند رو ادامه بدن بقیه بخش ها هم کم کم به سود دهی خوبی میرسونن ولی نکته خوب برا ما گیمرا اینه که با این عملکرد عالی که در بخش گیم داشتن قطعا میدونن که مهمترین بخشه و تمرکز و هزینه زیادی در این بخش خواهند داشت
اون نمیفهمی، خوندن بلد نیستی و اسمایلی و خوشمزه بازیات تقدیم به خودت و ادب همیشگیتما داریم در مورد سود حرف میزنیم، سود !! نه درآمد، درآمد پشیزی ارزش نداره، خیلی بخش ها هم درآمدشون بیشتر شده ولی ضرر دادن !
چرا انقدر سر حرف اشتباه اصرار دارید !
آمار ۲۰۱۷ ، یعنی واقعا بلدید بخونید ؟؟ اون ۲۰۱۷ مال مقایسه با سال قبله
Sony Net Profit : ¥916.3bn / $8.26B
این رقم سود خالص سونی امساله
(+86.7% YoY from ¥490.8bn / $4.43B - FY2017)
)
این سود خالص سونی سال قبله ومقایسه کرده ، متوجه شدی یا بیشتر توضیح بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم لینکش، برو خودت ببین !!!
Sony FY2018 Results - PS4 : 17.8m (LTD : 96.8m) / Gaming Profits +75% YoY / Best FY ever
درآمد سونی از ۲۰۰۶
View attachment 105744
سود سونی از ۲۰۰۶
View attachment 105745
برای اینکه بهتر فرق سود خالص و درآمد رو بفهمی
درآمد مایکرو
View attachment 105746
سود مایکرو
View attachment 105747
تفاوت سونی و مایکرو و اینکه مایکرو یه شرکت ۱ تریلیونی و سونی ۶۰ میلیاردی درامد نیست ، سود خالص و وضعیت باثبات ماکروسافته! و عوامل دیگه!
به هر حال دیگه عادت کردیم به کشوری که مرغ یه پا داره
اینکه من دارم میگم سونی بدبخته رو بریز دور و برو صفحه اول همین تاپیک ببین سالها قبل از حضور امثال تو، من کجای بحث مایکرو و سونی بودم.البته اینجا چون فروم گیمی هست برا ما همون بخش گیم مهمه ولی در کل اینجا همیشه رسمه که بگن سونی بدبخته
من نگفتم شما مایکرو فنی و این حرفایی که داری میزنی هم غیر از عوض کردن بحث اصلی چیز دیگه ای نمیتونه باشه ! در کل بحث من سونی فنم شما مایکرو فنی نیستاینکه من دارم میگم سونی بدبخته رو بریز دور و برو صفحه اول همین تاپیک ببین سالها قبل از حضور امثال تو، من کجای بحث مایکرو و سونی بودم.
اینکه خیلیا تو گروههای مسخره تلگرامی فنبویبازی نیستن و بخشی از رابطه دهانی دیجیتال فنبویها رو تشکیل نمیدن، معنیش مایکرو فن بودن نیست
اینکه بقیه عکس Waifuشون رو به عنوان آواتار نمیذارن هم معنیش ضد عناوین ژاپنی بودن نیست
==
یه کمپانی حداقل 10تا بخش داره، بیش از یک سوم از بار اون شرکت رو یک بخشش کشیده
از بخشهای دیگه، 7 تاشون یا در بحث فروش و یا در بحث درآمد عملیاتی یا در مورد بخش موبایل در هر دو، نسبت به آمار سال گذشته خودشون کاهش داشتن.
اگه از این آمار نمیشه استنباط کرد که یک بخش اون شرکت به طور واضحی نقش به شدت تاثیرگذارتری در موفقیت اون شرکت داره، هیچی دیگه مؤید باشید.
وای چقدر باهوشی مچمو گرفتی که ای بابادوست عزیر اون یکی اکانتت احتمالا Vaan2 نیست ؟! چون خیلی شبیه هم کامنت میدید با اون یکی ترول میکنی با این یکی مثلا بحث میکنی