این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بیچاره اون کسایی که چند سال ـه توی این خراب شده ها کار میکردن و به خاطر اینکه کمی فقط کمی از بقیه بخش ها کمتر سودده بودن به راحتی هرچه تموم تر اخراج شدن نمونه بارز خون و خواری و بی وژدانی یـ مشت آدم مغر نخودی احمق رو میرسونه که هیچ بویی از انسانیت نبردن اینا همونایین که جون مردم رو به خاطر مقام و منسب تو گذشته میگرفتن اینا همون قرون وسطاییان ...یکی مثل اینا یکی هم مثل هیولاهای آدم خواری به نام اکتیویژن و EA که اگر بازیشون 20 میلیون نسخه هم بفروشه و میلیاردی سود کنن , اگر 500 هزار تا کمتر از پیشبینی هاشون باشه سهام مسخره ـشون سقوط میکنه و 800 نفرو اخراج میکنن ...
این و اینطور تکمیل کنم:THQ Nordic acquires award-winning Warhorse Studios, the studio behind Kingdom Come: Deliverance
در گرارش خرید استدیوی Warhorse Studios توسط THQ Nordic معلوم شد که بازی Kingdom Come: Deliverance تا به الان 2 میلیون نسخه فروخته که طبق آمار Steamspy بیشتر از نصف این امار بر روی استیم بوده
اگه لینوکس نصب کنیم دیگه نمیشه برگردوند به حالت اولیه؟ی سوال
بنظرتون اومدن لینوکس روی ps4 5.05 باعث فروش بیشتر کنسول تو سال جدید نمیشه؟
خودم زیاد اطلاع ندارم که این لینوکس یهویی از کجا پیداش شد برا همینم فک میکنم شاید دست سونی تو کار بوده تا اینطوری نسل بعدی رو بیشتر عقب بندازه ...
تا جایی که دنبال کردم cuphead , ori , LOZ:BOTW رو اجرا کردن البته از راندمانش خبر ندارم ولی یکی گفته بود shadow of tomb rider که خوب اجرا شده
exclusive ...
آموزش نصب Linux Psxarch v2 بر روی PS4اگه لینوکس نصب کنیم دیگه نمیشه برگردوند به حالت اولیه؟
منظورم این بود وقتی لینوکس رو نصب میکنی بعدش میشه بازم به سیستم عامل پیش فرض PS4 برگردوند یا نه.آموزش نصب Linux Psxarch v2 بر روی PS4
این تاپیکشه من زیاد اطلاع ندارم
خودم نفهمیدم منظورت از حالت اولیه چیه یعنی کلا از هک در بیاری یا از لینوکس ...
Launch physical sales for Metro Exodus are almost 50 per cent higher than Last Light. 57 per cent of Metro Exodus sales came on PS4.
Although Far Cry managed to top the charts, it isn't an especially impressive opening week. The game's launch week sales are 86.5 per cent down over last year's Far Cry 5. Of course, this is a spin-off Far Cry title, and so the comparison isn't overly fair. Yet even compared to 2016's Far Cry Primal (the previous spin-off), sales are a fraction of what we'd typically expect (Far Cry Primal sold almost four times as many units in its
first week as New Dawn has).
The most disappointing launch of the week belongs to Microsoft's Crackdown 3, which only made No.13. The game's launch sales are barely 10 per cent of what Crackdown 2 managed in 2010
New Entry 1 Far Cry: New Dawn
New Entry 2 Metro: Exodus
1 3 Red Dead Redemption 2
New Entry 4 Jump Force
2 5 FIFA 19
4 6 Resident Evil II
6 7 New Super Mario Bros U Deluxe
3 8 Kingdom Hearts III
7 9 Mario Kart 8: Deluxe
5 10 Call of Duty: Black Ops 4
دقیقاکمتر فروختن CD3 از Jump Force، هفته اول تو انگلیس، از جالب ترین چیزهایی بود که کلاً تو این مدت پیگیری این چارت دیدم.
احتمالاً به زودی آمارهای با شکوه تعداد پلیرها رو بگیریم دوباره
تعداد پلیر که قدیمی شد رفت... چندمیلیون ساعت بازی شده مهمهکمتر فروختن CD3 از Jump Force، هفته اول تو انگلیس، از جالب ترین چیزهایی بود که کلاً تو این مدت پیگیری این چارت دیدم.
احتمالاً به زودی آمارهای با شکوه تعداد پلیرها رو بگیریم دوباره