آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

یکی مثل اینا یکی هم مثل هیولاهای آدم خواری به نام اکتیویژن و EA که اگر بازیشون 20 میلیون نسخه هم بفروشه و میلیاردی سود کنن , اگر 500 هزار تا کمتر از پیشبینی هاشون باشه سهام مسخره ـشون سقوط میکنه و 800 نفرو اخراج میکنن :| ...
بیچاره اون کسایی که چند سال ـه توی این خراب شده ها کار میکردن و به خاطر اینکه کمی فقط کمی از بقیه بخش ها کمتر سودده بودن به راحتی هرچه تموم تر اخراج شدن نمونه بارز خون و خواری و بی وژدانی یـ مشت آدم مغر نخودی احمق رو میرسونه که هیچ بویی از انسانیت نبردن اینا همونایین که جون مردم رو به خاطر مقام و منسب تو گذشته میگرفتن اینا همون قرون وسطاییان ...

https://waypoint.vice.com/en_us/art...ecord-revenue-as-they-fuck-over-800-employees

آخرین ویرایش:
2.38 میلیارد دلار سود خالص داشتند و رکورد زدند ولی درامد از میزان پیش بینی شون کمتر بوده و برای همین 8% از کل کارمندان رو میخوان اخراج کنند. یکی از دلایل عمده اش هم عدم موفقیت دستینی 2 و همکاری با بانجی بوده و باور دارند به پتانسیل کاملشون دست نیافتند (اون زمان که 500 میلیون بودجه ساخت دستینی یک رو اعلام میکردند به همچین جایی ختم شد)
سال 2019 هم انتظار رشد ندارند، چون اصلا بازی بزرگ جدیدی برای عرضه ندارند (به جز COD که سالانه عرضه میشه)
اخراجی ها هم شامل تمام مجموعه اکتیویژن بلیزارد میشه و مختص به یک بخش خاص نیست

یکی از دلایل عمده که من ندیدم داخل گزارش مالی بهش اشاره بشه به نظرم عدم موفقیت خارق العاده Black Out هست. چون BO4 تقریبا در حد و حدود همیشگی COD ظاهر شد و برخلاف چند عنوان بزرگ بتل رویال دیگه، بازار جدیدی به اکتیویژن اضافه نکرد. اینکه بازیهای بلیزارد هم مثل گذشته خریدار ندارند هم مزید بر علت هست مثل اورواچ و hearthstone

بسیاری از استدیو/کمپانی ها مستقل و غیر مستقل بخش استخدامی خودشون رو باز کردند

آخرین ویرایش:
THQ Nordic acquires award-winning Warhorse Studios, the studio behind Kingdom Come: Deliverance

در گرارش خرید استدیوی Warhorse Studios توسط THQ Nordic معلوم شد که بازی Kingdom Come: Deliverance تا به الان 2 میلیون نسخه فروخته که طبق آمار Steamspy بیشتر از نصف این امار بر روی استیم بوده
این و اینطور تکمیل کنم:
kcd_2mio_infographic.jpg

ی سوال :D
بنظرتون اومدن لینوکس روی ps4 5.05 باعث فروش بیشتر کنسول تو سال جدید نمیشه؟ :D:-?
خودم زیاد اطلاع ندارم که این لینوکس یهویی از کجا پیداش شد برا همینم فک میکنم شاید دست سونی تو کار بوده :D تا اینطوری نسل بعدی رو بیشتر عقب بندازه ...
تا جایی که دنبال کردم cuphead , ori , LOZ:BOTW رو اجرا کردن :| البته از راندمانش خبر ندارم ولی یکی گفته بود shadow of tomb rider :| که خوب اجرا شده
exclusive ... =))

• Like
Reactions: darkworld
ی سوال :D
بنظرتون اومدن لینوکس روی ps4 5.05 باعث فروش بیشتر کنسول تو سال جدید نمیشه؟ :D:-?
خودم زیاد اطلاع ندارم که این لینوکس یهویی از کجا پیداش شد برا همینم فک میکنم شاید دست سونی تو کار بوده :D تا اینطوری نسل بعدی رو بیشتر عقب بندازه ...
تا جایی که دنبال کردم cuphead , ori , LOZ:BOTW رو اجرا کردن :| البته از راندمانش خبر ندارم ولی یکی گفته بود shadow of tomb rider :| که خوب اجرا شده
exclusive ... =))
اگه لینوکس نصب کنیم دیگه نمیشه برگردوند به حالت اولیه؟

• Like
Reactions: SHAYAN1999
آموزش نصب Linux Psxarch v2 بر روی PS4
این تاپیکشه من زیاد اطلاع ندارم
خودم نفهمیدم منظورت از حالت اولیه چیه یعنی کلا از هک در بیاری یا از لینوکس ...
منظورم این بود وقتی لینوکس رو نصب میکنی بعدش میشه بازم به سیستم عامل پیش فرض PS4 برگردوند یا نه.
اوکی اون تاپیک رو میبینم ممنون.

• Like
Reactions: SHAYAN1999
نسخه جدید مترو تو uk با اختلاف کمتر از 2 هزار نسخه رتبه دوم رو به خودش اختصاص داد و خبر خوب اینه که بیشتر از 50 درصد افزایش فروش داشته تو نسخه های فیزیکی نسبت به لست لایت
Launch physical sales for Metro Exodus are almost 50 per cent higher than Last Light. 57 per cent of Metro Exodus sales came on PS4.

شاهکار جدید یوبیسافت هم 86.5 درصد نسبت به فارکرای 5 افت فروش داشته و حتی Primal هم 4 برابر بیشتر فروخته بود تو هفته اول
Although Far Cry managed to top the charts, it isn't an especially impressive opening week. The game's launch week sales are 86.5 per cent down over last year's Far Cry 5. Of course, this is a spin-off Far Cry title, and so the comparison isn't overly fair. Yet even compared to 2016's Far Cry Primal (the previous spin-off), sales are a fraction of what we'd typically expect (Far Cry Primal sold almost four times as many units in its
first week as New Dawn has).

و کرکداون 3 هم تنها 10% نسخه دوم فروش داشته و رتبه 13 رو به خودش اختصاص داده:D

The most disappointing launch of the week belongs to Microsoft's Crackdown 3, which only made No.13. The game's launch sales are barely 10 per cent of what Crackdown 2 managed in 2010

چارت انگلیس
Far Cry: New Dawn فروشش 85% نسبت به FC5 افت داشته میشه گفت 25k فروش داشته در هفته اول با این حال فروش Far Cry Primal هم 4 برابر بیشتر از ND بوده است. Far Cry: New Dawn حدود 60% روی PS4 و 39% هم روی Xbox One فروش داشته( فیزیکی)
Metro Exodus هم 2,000 کمتر از FC:ND فروش داشته و رتبه دوم چارته و فروش هفته اول بازی به مراتب بهتر از فروش هفته اول Metro Last Light بوده( بیشتر تاثیر رشد فروش دیجیتالی بازی بوده) Metro Exodus فروش فیزیکیش 50% بیشتر از Last Light بوده و 57% فروش بازی روی PS4 بوده است.
Jump Force هم رتبه 4 چارت هست و فروش خوبی رو بخاطر عناوین هفته های قبل Bandai Namco داشته، فروش نسخه PS4 خیلی خوب بوده و 76% فروش متعلق به این کنسول بوده.
Crackdown رتبه 13 چارت گرفته با فروش نا امید کننده 4000 نسخه فروش این بازی با CD2 در سال 2010 اختلاف داره. یعنی بازی 1/10 فروش CD2 را داشته. CD 3 فقط 10% فروش نسخه دوم داشته است.
New Entry 1 Far Cry: New Dawn
New Entry 2 Metro: Exodus
1 3 Red Dead Redemption 2
New Entry 4 Jump Force
2 5 FIFA 19
4 6 Resident Evil II
6 7 New Super Mario Bros U Deluxe
3 8 Kingdom Hearts III
7 9 Mario Kart 8: Deluxe
5 10 Call of Duty: Black Ops 4

کمتر فروختن CD3 از Jump Force، هفته اول تو انگلیس، از جالب ترین چیزهایی بود که کلاً تو این مدت پیگیری این چارت دیدم.
احتمالاً به زودی آمارهای با شکوه تعداد پلیرها رو بگیریم دوباره
دقیقا=P~
از اون بدتر فناشن که قراره بیان با تعداد پلیر به ما نشون بدن یه بازی چطور شمارو به کمال میرسونه=P~

• Like
Reactions: Scαrface
کمتر فروختن CD3 از Jump Force، هفته اول تو انگلیس، از جالب ترین چیزهایی بود که کلاً تو این مدت پیگیری این چارت دیدم.
احتمالاً به زودی آمارهای با شکوه تعداد پلیرها رو بگیریم دوباره
تعداد پلیر که قدیمی شد رفت... چندمیلیون ساعت بازی شده مهمه:دی

اقا همین که بازی کلا فروش داشته برای مایکروسافت موفقیت به حساب میاد:دی
در ضمن چه بخوایید چه نخوایید مایکرو امارش رو چند سال داره این طوری میده:دی
به نظرم گیم پس هم یکی از دلایلی هست که باعث میشه بازی های متا زرد اصلا فروش خوبی نداشته باشند(خوب که بخوره تو سرش، متوسط حتی):دی

• Like
Reactions: g4mer and sajjad++

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or