این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
نینتندو سویچ در کمتر از 2 سال موفق به فروش بیش از کل فروش PS Vita در ژاپن شده
کنسول نینتندو سویچ در ژاپن با فروش 6,112,100 واحد از کل فروش PS Vita تا به امروز که برابر 5,955,448 واحد هست پیشی گرفته
محتمل نیست قطعیه. شاید مدتی طول بکشه ولی قطعا فروش PS4 رو رد میکنه باید دید از پس 3DS برمیاد یا نه اون مهمتره براشونبعدی PS4 ـه
درسته جهانی فروشش بعیده به PS4 برسه...ولی خب بازار ژاپن استثناءً همچین چیزی خیلی محتمله
وقتی سونی ژاپن به صورت احمقانه ای ول کرده همین میشه دیگهبعدی PS4 ـه
درسته جهانی فروشش بعیده به PS4 برسه...ولی خب بازار ژاپن استثناءً همچین چیزی خیلی محتمله
سونی ژاپن رو ول نکرده ، ژاپن سونی رو ول کرده !!! سونی هیچ کم کاری این نسل نکرد برای سلیقه ژاپنی ها !!!وقتی سونی ژاپن به صورت احمقانه ای ول کرده همین میشه دیگه
واسه همینه که نسل بعد سونی قراره از رو سوئیچ اسکی کنهسونی ژاپن رو ول نکرده ، ژاپن سونی رو ول کرده !!! سونی هیچ کم کاری این نسل نکرد برای سلیقه ژاپنی ها !!!
دیگه یه چیز کاملا واضحه که بازار ژاپن به تسخیر کنسول های دستی و موبایل در اومده و کنسول های خونگی دیگه مخاطب قبل رو ندارن
واسه همینه که نسل بعد سونی قراره از رو سوئیچ اسکی کنه
واسه همینه که نسل بعد سونی قراره از رو سوئیچ اسکی کنه
سونی اصلا نمیتونه نسل بعد به کنسولی با قدرت کمتر از ۱۰ ترافلاپس فکر کنه !!! بعد بره هیبریدی بزنه !!! شوخیشم خنده دار نیست !
..........
من اصلا معتقد نیستم سونی تو بازار دستی شکست خورده و شانسی نداره !! ویتا رو دو تا چیز زمین زد !! لانچ ضعیف و اون رم های انخصاری مسخره مسخره با قیمتای مضحک ! یه کنسول میخریدی ۲۰۰ دلار،یه رمم میخریدی همین قیمت !! واقعا درک نمیکنم فازشون چی بود !! یه یوتیوبر یه برنامه ساخته بود !!
ویتا نمرد ، به قتل رسید !!!
میتونید از تک تک کسایی که ویتا داشتن بپرسید مطمئنم اکثرشون تایید میکنن که این کنسول رو دویت داستن و از بازیاش راضی بودن !! و از کشته شدنش ناراحت !! سخت افزار ویتا و طراخی و کنترلش از همه نظر عالی بود !!! من حتی بازیایی که l2,r2 نخواد ترجیح میدم با ویتا بازی کنم ،
اما برگردیم به بحث ویتا بد شانسم بود، لانچ ضعیف باعث شد ترد پارتی ها بکشن عقب ، خود سونیم یه کنسول دیگه یه سال بعدش عرضه کرد و تمام تمرکز رو گذاشت روی اون !!!
اگه مشکلات بالا رو سونی رفع کنه ، چرا نتونه یه کنسول دستی در کنار کنسول خانگیش عرضه کنه ؟؟!
هر چند که واقعا نیازی نیست ، من از تمرکزی که سونی و استودیو هاش روی یه پلتفرم داشتن خیلی خوشم اومد ، حتی اون vr (شیطان رجیم ) هم نبود بازیایی که برای ps4 عادی عرضه میشدن بیشترم میشد !
سونی اصلا نمیتونه نسل بعد به کنسولی با قدرت کمتر از ۱۰ ترافلاپس فکر کنه !!! بعد بره هیبریدی بزنه !!! شوخیشم خنده دار نیست !
..........
من اصلا معتقد نیستم سونی تو بازار دستی شکست خورده و شانسی نداره !! ویتا رو دو تا چیز زمین زد !! لانچ ضعیف و اون رم های انخصاری مسخره مسخره با قیمتای مضحک ! یه کنسول میخریدی ۲۰۰ دلار،یه رمم میخریدی همین قیمت !! واقعا درک نمیکنم فازشون چی بود !! یه یوتیوبر یه برنامه ساخته بود !!
ویتا نمرد ، به قتل رسید !!!
میتونید از تک تک کسایی که ویتا داشتن بپرسید مطمئنم اکثرشون تایید میکنن که این کنسول رو دوست داشتن و از بازیاش راضی بودن با اینکه عمر مفیدش دو سالم نبود !! و از کشته شدنش ناراحت !! سخت افزار ویتا و طراخی و کنترلش از همه نظر عالی بود !!! من حتی بازیایی که l2,r2 نخواد ترجیح میدم با ویتا بازی کنم ،
اما برگردیم به بحث ویتا بد شانسم بود، لانچ ضعیف باعث شد ترد پارتی ها بکشن عقب ، خود سونیم یه کنسول دیگه یه سال بعدش عرضه کرد و تمام تمرکز رو گذاشت روی اون !!!
اگه مشکلات بالا رو سونی رفع کنه ، چرا نتونه یه کنسول دستی در کنار کنسول خانگیش عرضه کنه ؟؟!
هر چند که واقعا نیازی نیست ، من از تمرکزی که سونی و استودیو هاش روی یه پلتفرم داشتن خیلی خوشم اومد ، حتی اون vr (شیطان رجیم ) هم نبود بازیایی که برای ps4 عادی عرضه میشدن بیشترم میشد !
چیزی که داری میگی در مورد ویتاست نه سونیاین که شانسی نداره رو کاری ندارم...ممکنه یه حرکت خفنی بزنن و همه چی جور شه
ولی این که شکست خورده رو قبول نداری رو دیگه نمیدونم چجوری بهش رسیدی
فروش نکرد
ساپورت ترد پارتی رو از دست داد
ساپورت فرست پارتی رو هم از دست داد
بسه دیگه این شکسته
و یه نکته
3DS هم لانچ ضعیف و گندی داشت با یه قیمت غیر قابل هضم و لانچ تایتل های نه چندان Must-buy....نینتندو یه سال بعد گندکاری ها رو جمع کرد و یه لاین آپی سال بعدش ترتیب داد که کنسولی که همه و همه محکوم به شکست تو دوران اوج گیری موبایل گیمینگ میکردنش و ویتا رو ازش بهتر میدونستن جوری برگشت به زمین که تا الان به فروشش ادامه داده
2 1 Red Dead Redemption 2
3 2 FIFA 19
7 3 Call of Duty: Black Ops 4
1 4 Super Smash Bros Ultimate
5 5 Mario Kart 8: Deluxe
8 6 Spyro Reignited Trilogy
4 7 Battlefield V
17 8 Forza Horizon 4
11 9 Spider-Man
12 10 Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
.... Red Dead Redemption 2
2. Fifa 19