این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بازی با حداقل بودجه 4.4 میلیون دلاری ساخته شده (منبع) اصلاً مگه میشه با هزار دلار بازی با این ابعاد ساخت؟درمورد Obsidian's Pillars of Eternity 2 بگم که بازی با $1000 دلار ساخته شده. که $192.67 سود کردن فقط. سرمایه گذاران فروش 580,000 نسخه ای رو به قیمت 50 دلار هدف قراره داده بودند. یعنی فقط 110,000 نسخه فروخته و یعنی اینکه شکست خوردن در هدفشون و هیچ سرمایه ای بهشون برنگشته. و بازی کاملا یک شکست تجاری بوده برای استدیو
درمورد بخش اول حرفت درسته من اشتباه کردم که ادیت کردم ولی درمورد فروش بازی خود استیم اسپای 100,000 .. 200,000 تخمین زده.بازی با حداقل بودجه 4.4 میلیون دلاری ساخته شده (منبع) اصلاً مگه میشه با هزار دلار بازی با این ابعاد ساخت؟
یکی از افرادی که از طریق Fig روی بازی 1000 دلار سرمایهگذاری کرده بوده اومده گفته که از فروش بازی تا ماه سپتامبر 192 دلار بهش از درآمد بازی سهم رسیده.
روی Fig برنامه تجاری بازی اینجوری بوده که اگه بازی 580 هزار نسخه با قیمت 50 دلار بفروشه، سرمایهگذارها به سود میرسن.
اون سرمایهگذار حساب کرده که چون کمتر از یک پنجم از سرمایه اولیهش بهش برگشته یعنی بازی به همون نسبت فروش داشته و به عدد 110 هزار نسخه رسیده.
اگه یه بازی با بودجه هزار دلاری ساخته بشه و فقط به صورت دیجیتالی منتشر بشه، با فروش 30 تا دونه نسخه 50 دلاری به سوددهی میرسه.
تعداد نسخه های فروخته شده PoE2 تا ابتدای ماه جولای بیشتر از 200 هزار نسخه بوده (منبع)
منم که گفتم آمار 110 هزار نسخه طبق اون توئیت و حساب و کتاب اون سرمایهگذار بوده.درمورد بخش اول حرفت درسته من اشتباه کردم که ادیت کردم ولی درمورد فروش بازی خود استیم اسپای 100,000 .. 200,000 تخمین زده.
درمنبع عای مختلف the game has sold no more than about 110k copies in the period since its release all the way to September. نوشتن 110K فروختن.
در هرصورت بازی درسته واقعا خوب بوده ولی از لحاظ تجاری شکست بوده.
ps now انگار بازی رو بهت نمیده اجاره میکنی درسته تا چند روز؟View attachment 96642
میزان درآمد سرویس های گیم شرکت های مختلف و سهم هرکدومشون
52 درصد PS NOW!!!!
15 درصد Game Pass!!!!
...01 (NE) SPYRO REIGNITED TRILOGY (ACTIVISION BLIZZARD)
02 (01) RED DEAD REDEMPTION 2 (TAKE 2)
03 (NE) FALLOUT 76 (BETHESDA SOFTWORKS)
04 (NE) POKEMON LET'S GO, PIKACHU! (NINTENDO)
05 (03) FIFA 19 (ELECTRONIC ARTS)
06 (NE) POKEMON LET'S GO, EEVEE! (NINTENDO)
07 (02) CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 (ACTIVISION BLIZZARD)
08 (NE) FORTNITE: DEEP FREEZE BUNDLE (WARNER BROS. INTERACTIVE)
09 (06) MARIO KART 8 DELUXE (NINTENDO)
10 (NE) HITMAN 2 (WARNER BROS. INTERACTIVE
[Week 44, 2008] FALLOUT 3 (BETHESDA SOFTWORKS) - 120,000 / NEW
[Week 42, 2010] FALLOUT: NEW VEGAS (BETHESDA SOFTWORKS) - 154,000 / NEW
[Week 46, 2015] FALLOUT 4 (BETHESDA SOFTWORKS) - 482,000 / NEW
[Week 46, 2018] FALLOUT 76 (BETHESDA SOFTWORKS) - 85,000 / NEW
و ... اون 75% ! و همچنان خااااک بر سر اون جماعتی که اون سال ها کراش و اسپایرو رو از دست دادن! و بعد خاک بر سر اونایی که سعی نکردن این دو جواهر رو بیارن توی ASBR ! و بعد اول نسل خاک بر سرشون که هرجوری شده از چنگ اکتی اینا رو در نیوردن با اون هایپی که راه انداختن
ولی باز خیلی خوب بازسازی شدن! راضیم! راضی!
نهههههه! من منظورم شما نبود منظورم همون سران سونی بود که اینا رو از دست دادن!اگه بازی نکردیم دلیلش پایین بودن سن و بلد نبودن انگلیسی و باب نشدن اینترنت تو ایران بوده.
سال 94 که پلی 1 اومد خودت چندسالت بود
میخوای فحش بدی برو به اونایی فحش بده که همچین مسکات های نابی رو مفت مفت از دست دادن و بجای اینکه حق امتیازشو بخرن توی مراسم اختصاصی خودشون به اسم انحصاری به خورد فنا دادن ( که البته دادی ولی بنظرم حق مطلبو ادا نکردی هنوز جا داشت)
نهههههه! من منظورم شما نبود منظورم همون سران سونی بود که اینا رو از دست دادن!
چه بد نوشتم که اینجوری برداشت شد
من خودمم متولد 94م ولی کراش و اسپایروها رو زدم...به تعداد بار زیاد ولی خوب خیلی بازی ها مثل MGS و اینا رو نزدم و نشنیده بودم و ...
وقتی مسکات ها این روزا تو چندتا بازی ایندی خلاصه میشن (جدا از نینتندو) و ملتم که بیشتر دنبال چیزای دیگن تا مسکات ها و پول بیشتری توشون هست خب ناشرا هم میرن سراغ اونا تا اینکه کرش بخرن یه بازی خفن بسازن دیگه جایی برای فحش دادنم نمیمونهوضع پلتفرمرا تا اواسط نسل هفت خوب بود ولی ساخت AAA ها انقدر زیاد و پرخرج شد که دیگه جایی واسه اینا نمونداگه بازی نکردیم دلیلش پایین بودن سن و بلد نبودن انگلیسی و باب نشدن اینترنت تو ایران بوده.
سال 95 که پلی 1 اومد خودت چندسالت بود
میخوای فحش بدی برو به اونایی فحش بده که همچین مسکات های نابی رو مفت مفت از دست دادن و بجای اینکه حق امتیازشو بخرن توی مراسم اختصاصی خودشون به اسم انحصاری به خورد فنا دادن ( که البته دادی ولی بنظرم حق مطلبو ادا نکردی هنوز جا داشت)
حقیقتا اون زمان درگیری با یونیورسال برا گرفتن کرش کار راحتی نبود همون بهتر که منبعش خریدن بردن تازه همون nd هم دیگه علاقه ای به ساخت کرش نداشت بعد CTR کارش تموم شدنهههههه! من منظورم شما نبود منظورم همون سران سونی بود که اینا رو از دست دادن!
چه بد نوشتم که اینجوری برداشت شد
من خودم متولد 94م(!) ولی کراش و اسپایروها رو زدم...به تعداد بار زیاد ولی خوب خیلی بازی ها مثل MGS و اینا رو نزدم و نشنیده بودم و ...
بعد...پلتفرمرها زلان انگلیسب نمیخوادا ولی خوب برای Syphon F!lter مثلا یه دوست بزدگ تر داشتم زنگ میزدم از اون میپرسیدم هرجا که گیر میکردم!(قدم به قدم )
اتفاقا برعکسه کراش، اسپایرو نسل قبل و این نسل حتی بازی داشته (و چندتا هم رو PS2 ) یعنی هیچوقت محو نبوده!باور کن من اسم اسپایرو رو تا قبل از معرفی ریمیک اش نشنیده بودم...یعنی اکتی نمیدونم چطور و با چه قدرتی اسم این فرنچایز رو خاک کرده بود که منی که گیمر نسل شیش ام تا این همه مدت از وجودش بی خبر بودم اونم وقتی که یکی از بهترین 3D Platformer های زمان خودشه....
باز مایکرو یه نسخه درب و داغونی از بانجو کازویی داد اوایل نسل هفت یادمون انداخت همچین ip ای هست(هر چند الان که به امون خدا ول کرده همچین چیز شاخی رو خاک بر سرش )
این روزها! ولی اون روزی که سونی اینا رو از دست داد ، خیلی با الان فرق میکرد! و اگر این چیزا رو داشت به نظرم وضعیت خود سونی در آینده و حتی وضعیت سبک پلتفرمر خیلی تغییر میکرد!وقتی مسکات ها این روزا تو چندتا بازی ایندی خلاصه میشن (جدا از نینتندو) و ملتم که بیشتر دنبال چیزای دیگن تا مسکات ها و پول بیشتری توشون هست خب ناشرا هم میرن سراغ اونا تا اینکه کرش بخرن یه بازی خفن بسازن دیگه جایی برای فحش دادنم نمیمونهوضع پلتفرمرا تا اواسط نسل هفت خوب بود ولی ساخت AAA ها انقدر زیاد و پرخرج شد که دیگه جایی واسه اینا نموند
حقیقتا اون زمان درگیری با یونیورسال برا گرفتن کرش کار راحتی نبود همون بهتر که منبعش خریدن بردن تازه همون nd هم دیگه علاقه ای به ساخت کرش نداشت بعد CTR کارش تموم شد
مخالفم بهت قول میدم حتی اگه سونی کرش نگه میداشت هیچ ادامه ای برای نسل بعدش ساخته نمیشد ته تهش یه ریمستر میدیدیم مثل همینی که الان هست فقط انحصاری با ارت استایل بهتر ساخت یه شرکتی مثل blue point و دور از دسترس اکتیویژن دزد nd داشت پیشرفت میکرد و طبق گفته جیسون رابین nd دیگه هیچ ایده ای برای ساخت کرش نداشت اصن ctr برای کنار گزاشتن کرش به بازار امد که از بس خفن بود اونم خاطره ساز شد کلی طرفدار جمع کرداتفاقا برعکسه کراش، اسپایرو نسل قبل و این نسل حتی بازی داشته (و چندتا هم رو PS2 ) یعنی هیچوقت محو نبوده!
اما ... نسل قبل ریبوت خیلی بدی شد و Skylanders از جونش در اوردن! و پیشنهاد میکنم بری ببینی چه بلایی سر طراحی اسپایرو اوردن! (اون دانته معتاده ی DmC یادته؟ یه 7-8پله بدتر!) همیشه با آریا @Dinosaur میگیم هرکی مسئول طراحیش بوده با اسپایرو دشمنی داشته!
یادمه سالی که اولین اسکای لندرز اومدم هم بسی هیت ورزیدم بهشون؛ بعد آخر سال به خاطر ایده خلاقانه و اینه، توی این رشته ها جایزه میبرد (نمونش فلان بازی امسال که گند زدن به ... ولش )
این روزها! ولی اون روزی که سونی اینا رو از دست داد ، خیلی با الان فرق میکرد! و اگر این چیزا رو داشت به نظرم وضعیت خود سونی در آینده و حتی وضعیت سبک پلتفرمر خیلی تغییر میکرد!
و خیر! تا حد زیادی ملت کنسول رو برای Mascotها میخرن (همون بحث انحصاری هاست کاملا) اما سیستم سونی جوریه که هر نسل Mascotهاش تغییر میکنند! و توی اون نسل هم واقعا برای خودشون گردن کلفتی میشن الان قدیمی ترین(که فعال باشه) Mascot سونی GOWهه
ولی نینتندو ماریو و هزار نفر دیگه رو داره ، و MS هم یه مسترچیف داره که کل عمرشون باهاشون بوده
در کل Mascot نمرده، فقط یکم شکلش تغییر کرده، اونم بیشتر برای سونی
---
درگیری با یونیورسال من مطمئنا سنم قد نمیده و اطلاعیم ندارم(فقط میدونم چه مسیری رو این دو IP رفتن!) ، ولی تحت هر شرایطی به نظرم از دست دادن این چیزا اشتباه بوده! مخصوصا کراش که خیلی تبلیغ های کلاسیکش رسما کل کل با نینتندو بوده! همه جوره من اشتباه میدونمش و اگر اشتباه نبود، این همه ملت درخواست برا حضور اینا تو ASBR نمیدادن، این همه هایپ نداشت تبلیغات اول نسلشون، و فروش این چنینی نباید میداشت
از دید من اشتباهه