این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
Marvel's 'Spider-Man' for PlayStation 4 swings to a record-breaking opening
اسپایدر من در عرض سه روز 3.3M نسخه ی فروخته که سریع تر 3.1 میلیون نسخه ی GOW بوده حدود 198 میلیون دلار در امدزایی داشته که در مقام مقایسه فیلم Homecoming فروش اخر هفتش 117 میلیون بوده (البته امریکا فقط)
این فروش شامل نسخه ی های باندل نمیشه
همچنین رکورد پیش خرید بازی های انحصاری سونی رو با یک میلیون نسخه زده !
به نظرم ته تهش 3.5 میلیون اونم در خوش بینانه ترین حالتش بفروشه دیگه اون بازی که محبوب تر از اسپایدر من نیست ؟ درجه سنیش هم که بزرگ سال هستش ! شما فک کن تریلر E3 2017 اسپایدرمن 50 میلیون بازدید کننده داشته فقط (به خاطر محبوبیت این شخصیت) بعد تریلر های TLOU به زور 10 میلیون بازدید کننده داره .....انحصاریای سونی با هم کورس رکورد شکنی انداختن !!!! من که انتظار دارم دلست ۴.۵-۵ نسخه رو تو سه روز اول بفروشه
از همه مهم تر فرموده اند فراتر از انتظاراتشون عمل کرده بازی (گرچه وقتی این همه رکورد بزنه مشخصه )Marvel's 'Spider-Man' for PlayStation 4 swings to a record-breaking opening
اسپایدر من در عرض سه روز 3.3M نسخه ی فروخته که سریع تر 3.1 میلیون نسخه ی GOW بوده حدود 198 میلیون دلار در امدزایی داشته که در مقام مقایسه فیلم Homecoming فروش اخر هفتش 117 میلیون بوده (البته امریکا فقط)
این فروش شامل نسخه ی های باندل نمیشه
همچنین رکورد پیش خرید بازی های انحصاری سونی رو با یک میلیون نسخه زده !
میدونم منظورت سود خالص هستش ولیمنظور منو متوجه نشدی.
من نگفتم Homecoming موفقتر بوده چون 200 میلیون سود داشته ولی بازی 198 میلیون درآمد. چون سود و درآمد دو تا چیز متفاوتن و 198 میلیون هم آمار دقیقی نیست.
و اینکه اصلاً مقایسهای نکردم چون مقایسۀ فروش یه فیلم با یه بازی رو از بیخ و بن اشتباه میدونم.
خود سونی گفته فروش سه روز این بازی از فروش یک هفته Homecoming سودش بیشتر بوده فقط در هفت روز مقایسهمنظور منو متوجه نشدی.
من نگفتم Homecoming موفقتر بوده چون 200 میلیون سود داشته ولی بازی 198 میلیون درآمد. چون سود و درآمد دو تا چیز متفاوتن و 198 میلیون هم آمار دقیقی نیست.
و اینکه اصلاً مقایسهای نکردم چون مقایسۀ فروش یه فیلم با یه بازی رو از بیخ و بن اشتباه میدونم.
برادر من چرا آخه باز میای یه حرف بی اساس میزنی؟خود سونی گفته فروش سه روز این بازی از فروش یک هفته Homecoming سودش بیشتر بوده فقط در هفت روز مقایسه
من نمیدونم از ی بازی مثلا 60 دلاری چند دلارش تو جیب خورده فروش میره ولی اگر با چندتا احتمال تقریبا محتمل (!) حساب کتاب کنیم به نظرم به راحتی سود بیشتری از سود فیلمش کسب میکنه.اگر 80 درصد فروش بازی مال ناشر باشه (راجب این هیچ اطلاعاتی ندارم و اگر کسی میدونه بگه یاد بگیریم) و بقیه مال خورده فروش و اگر بازی 10 میلیون نسخه بفروشه (که احتمال خیلی زیادی داره بیشتر هم بفروشه با این ارقام) و ما بگیم این فروش رو تا کف قیمت 40 دلاری میزنه (تا 3-4 ماه آینده) و برای همین میانگین 50 دلار برای هرنسخه رو بگیریم میشه 80درصد 500 میلیون دلار یا به عبارتی حدود 400 میلیون دلار درآمد.150 میلیون دلار هم ساخت خرج بازی و تبلیغات و هزینه های حمل و ... شده باشه (که عمرا نشده) 250 میلیون دلار سود خالصه.بازی اگه 10 میلیون نسخه بفروشه احتمالاً سود بیشتری نسبت به Homecoming داره اما اگه فیلم فقط 10 میلیون بلیط فروخته بود میشد یه شکست بزرگ تجاری.
برای بازیهای Third Party از هر فروش فیزیکی 55 درصد به ناشر میرسه و از هر فروش دیجیتالی 70 درصد (منبع)من نمیدونم از ی بازی مثلا 60 دلاری چند دلارش تو جیب خورده فروش میره ولی اگر با چندتا احتمال تقریبا محتمل (!) حساب کتاب کنیم به نظرم به راحتی سود بیشتری از سود فیلمش کسب میکنه.اگر 80 درصد فروش بازی مال ناشر باشه (راجب این هیچ اطلاعاتی ندارم و اگر کسی میدونه بگه یاد بگیریم) و بقیه مال خورده فروش و اگر بازی 10 میلیون نسخه بفروشه (که احتمال خیلی زیادی داره بیشتر هم بفروشه با این ارقام) و ما بگیم این فروش رو تا کف قیمت 40 دلاری میزنه (تا 3-4 ماه آینده) و برای همین میانگین 50 دلار برای هرنسخه رو بگیریم میشه 80درصد 500 میلیون دلار یا به عبارتی حدود 400 میلیون دلار درآمد.150 میلیون دلار هم ساخت خرج بازی و تبلیغات و هزینه های حمل و ... شده باشه (که عمرا نشده) 250 میلیون دلار سود خالصه.
از اون طرف درآمد زایی سینما خب فقط سینما رفتن نیست ، خرید و اجاره نسخه های بلوری و ... هم داره ولی خب از این طرف هم خریدهای dlc ها و تم ها و ... هست که میتونه مقایسه بشه با درآمدهای جانبی فیلم ها.
همه این ها دو دو تا چارتاهای کاملا حدودیه ولی خب به نظرم ی سر و شکلی میده به کلیت قضیه که بازی سازی پول راحت تر و بهتری داره تا فیلم سازی
البته مسله مهم تر از مقایسه درامدزایی فیلم و بازی اینکه ببینیم Spider-Man PS4 جدا از کیفیت ساخت بالاش بیشتر به خاطر MCU در سطح دنیا اینقدر فروخته و یا به واسطه مسیری هست که استدیو راک استدی (و تا حدی netherrealm) برای بازیهای سوپرهیرویی در ویدیو گیم باز کردند
همین الان tlou پرفروش ترین فرست پارتیه سونیه !!! اعتبار ناتی داگ و جایگاهی که بین کاربرا و فن ها داره کاملا اون عدد رو محتمل میکنه جدا از اینکه اینستال بیس ps4 هم زمان عرضه tp2 حداقل ده میلیون بیشتره !!ضمن اینکه رنج سنی اسپاید منم زیاد فرقی با tlou نداره !!! دلایل من کاملا مشخصه !!! این ۳.۵ رو از کجا اوردید برای من سواله ! اگه مشکلی تو بازی نباشه و تو نقد ها به مشکل نخوره ! فروش بازی تو سه روز اول زیر ۴ میلیون نمیاد !!!به نظرم ته تهش 3.5 میلیون اونم در خوش بینانه ترین حالتش بفروشه دیگه اون بازی که محبوب تر از اسپایدر من نیست ؟ درجه سنیش هم که بزرگ سال هستش ! شما فک کن تریلر E3 2017 اسپایدرمن 50 میلیون بازدید کننده داشته فقط (به خاطر محبوبیت این شخصیت) بعد تریلر های TLOU به زور 10 میلیون بازدید کننده داره .....
آمار دقیقی ندارم ولی فکر نمیکنم متفاوت از باقی استور فرانتها باشن و احتمالاً مثل گوگل و اپل و Valve همون 30 درصد رو بگیرن و فرقی بین مستقل و غیرمستقل قائل نشن.سینا اطلاع داری در مورد بازی های ایندی این قضیه چطوره؟ یعنی از فروش بازی های ایندی روی PSN یا Live چقدر به ناشر (یا اگه سلف پابلیش باشه مستقیما خود دلوپر) میرسه؟
برادر من چرا آخه باز میای یه حرف بی اساس میزنی؟
سونی 2 تا آمار منتشر کرده، یکی اینکه فروش سه روز بازی 3.3 میلیون نسخه بوده و دوم اینکه 1 میلیون از این آمار کلی مربوط به نسخه های پیشفروش شده بوده.
هر دوی این آمارها هم برای سونی رکورد بودن.
هیچ گونه آمار درآمدی دلاری توسط سونی منتشر نشده چون قیمت نسخه های مختلف متفاوته و لزوماً همه بازی رو 60 دلار نخریدن، تعداد نسخه های باندل شده هم حساب نشده و ... . 198 میلیون از انجام یه عمل ضرب ساده بدست اومده.
اون آمار 117 میلیون دلار Homecoming هم مربوط به 7 روز نیست بلکه مربوط به اولین آخر هفتهست که میشه جمعه، شنبه و یکشنبه.
یه چیزی هم که دقت نمیکنید اینه که دارین آمار گیشۀ کانادا و آمریکای یه فیلم رو با آمار فروش یه بازی تو کل دنیا مقایسه کنید (افتتاحیۀ جهانی Homecoming برابر 256 میلیون دلار بوده)
اینجور مقایسه ها اشتباهه. سینما و بازی دو تا زمینۀ به شدت متفاوتن.
هزینۀ ساخت و تبلیغات Homecoming نزدیک به 350 میلیون دلار بوده، بودجۀ ساخت و تبلیغات بازی احتمالاً کمتر از نصف این عدد بوده.
Homecoming بعد از Spider-Man 3 پرفروشترین فیلم اسپایدرمن بوده، بازی بهترین آمار در شروع فروش رو بین کل بازیهای سونی تا به امروز داشته و اگه یه میلیون نسخۀ دیگه بفروشه میشه پرفروشترین بازی اسپایدرمن تاریخ.
تو سه روز اول بالای 20 میلیون نفر Homecoming رو دیدن اما بازی رو 3.3 میلیون نفر خریدن.
تمام درآمد یه فیلم از گیشه نیست اما تمام درآمد یه بازی از تعداد نسخه هاییه که میفروشه.
بازی اگه 10 میلیون نسخه بفروشه احتمالاً سود بیشتری نسبت به Homecoming داره اما اگه فیلم فقط 10 میلیون بلیط فروخته بود میشد یه شکست بزرگ تجاری.
این 198 میلیون دلار دقیقا 3.3*60ـه و سونی هیچ آمار دلاری منتشر نکرده و زومجی خودش واسه خودش اومده در یه 60 دلار ضرب کرده و کاملا بی سوادی نویسنده هاش (و ایضا نویسنده های USA Today که منبع اصلی خبر توی این تاپیک اون بود) نسبت به چگونگی کارکرد بازار بازی های رایانه ای رو نشون می ده.فروش بازی سودی بالغ بر ۱۹۸ میلیون دلار را به حساب سازندگانش واریز کرده و حتی از فیلم Spider-Man Homecoming که در هفتهی اول اکرانش مبلغی نزدیک به ۱۱۷ میلیون دلار در باکس آفیس بهدست آورد هم بهتر عمل کرده است!