آمار بخش چند نفره Mass Effect 3

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
شاید یکی از مهم‌ترین قسمت های معرفی شده در مورد بازی Mass Effect 3 بخش چند نفره این بازی است و حالا بعد از گذشت کمتر از 2 هفته از عرضه رسمی بازی Bioware، آمار مربوط به بازیکنان و کارهایی که در این چند روزه انجام داده اند را در قالب یک عکس به نمایش گذاشته است.

بخش داستانی را تمام کرده اید؟ فرصت آن رسیده است که وارد بخش چند نفره و مهیج Mass Effect 3 شوید!
attachment.php

Attachments

• mass effect.jpg
    mass effect.jpg
    127.6 KB · مشاهده: 477
اسپویل نیست ولی شاید بعضی ها خوششون نیاد بدونند
بدون انجام دادن مولتی پلیر امکان نداره بتونید پایان خوبی بگیرید

واقعا:-o
چه مسخره! این دیگه چه طورشه؟ حق دارن ملت میخوان پابان بازی عوض بشه:d

پ.ن: امضات که اصله اسپویله. لازم نبود اون رو هم تو اسپویلر بذاری!:d

واقعا:-o
چه مسخره! این دیگه چه طورشه؟ حق دارن ملت میخوان پابان بازی عوض بشه:d

پ.ن: امضات که اصله اسپویله. لازم نبود اون رو هم تو اسپویلر بذاری!:d

پایان بازی که کلا اشکال داره :دی حالا تمومش کن متوجه میشی ، به قول آریا : اگه بخوام به بازی نمره بدم ، کل بازی تا قبل از 5 دقیقه آخرش 10/10 ، 5 دقیقه آخر بازی 5/10

بابا اون امضام خداحافظی با دنیای Mass Effect و ماجرا های شپرده چون بعد از این دیگه هیچ Mass Effect ـی ساخته نمیشه ( حداقل دیگه با شپرد ساخته نمیشه )

امضام چیزی رو اسپویل نمیکنه بشین با خیال راحت بازی کن سرنوشت همه چیز و همه کس دست خودته :دی

پایان بازی که کلا اشکال داره :دی حالا تمومش کن متوجه میشی ، به قول آریا : اگه بخوام به بازی نمره بدم ، کل بازی تا قبل از 5 دقیقه آخرش 10/10 ، 5 دقیقه آخر بازی 5/10

بابا اون امضام خداحافظی با دنیای Mass Effect و ماجرا های شپرده چون بعد از این دیگه هیچ Mass Effect ـی ساخته نمیشه ( حداقل دیگه با شپرد ساخته نمیشه )

امضام چیزی رو اسپویل نمیکنه بشین با خیال راحت بازی کن سرنوشت همه چیز و همه کس دست خودته :دی

مخصوصا اون تیکه ای که بولد کردم:dما که فهمیدیم این شپرد میمیره:d همون اولین خبری که گذاشتم ازش گفته بود پایانش ناراحت کننده اس و جملات دوستان و عنوان این نقد (خداحافظ کاپیتان) دیگه تابلو شده بود:d

مخصوصا اون تیکه ای که بولد کردم:dما که فهمیدیم این شپرد میمیره:d همون اولین خبری که گذاشتم ازش گفته بود پایانش ناراحت کننده اس و جملات دوستان و عنوان این نقد (خداحافظ کاپیتان) دیگه تابلو شده بود:d
همه چیز دست خودته :دی همه چیز، هیچ چیز رو بازی از اول تعیین نکرده:d.
=================================
دقیقاً واسه اینکهGalatic readiness بالاتر بره مردم بازی می‌کنن،وگرنه ME 3 نسبت به بازی‌های دیگه چیز خاصی‌ نداره. (بد نیست ولی‌ چیز زیادی هم نداره)
کلا به بازی‌ای کهSingle محور هست :دی Multi ببیارن چیز شاهکار‌ای از آب در نمیاد،نمونه Ds 2

بابا منظورش اینه که سه گانه شپرد تموم شد مِثله مثلا کیو بگم ! مثلا 3گانه مارکوس تو گیرز یا مثلا دزموند تو AC یا حالا مثلا ... دیگه یادم نمیاد:d
اصلا اسپویل نکرد که! اصلا :d

ای بابا چه گیری کردیم با این داوود :دی این پایین بچه ها توضیح دادن مخصوصا مهراد خوب گفت :دی دقیقا منظور من مثل پایان کار مارکوس توی Geow بود
بابا منظورش اینه که سه گانه شپرد تموم شد مِثله مثلا کیو بگم ! مثلا 3گانه مارکوس تو گیرز یا مثلا دزموند تو AC یا حالا مثلا ... دیگه یادم نمیاد:d
اصلا اسپویل نکرد که! اصلا :d

همه چیز دست خودته :دی همه چیز، هیچ چیز رو بازی از اول تعیین نکرده:d.
=================================
دقیقاً واسه اینکهGalatic readiness بالاتر بره مردم بازی می‌کنن،وگرنه ME 3 نسبت به بازی‌های دیگه چیز خاصی‌ نداره. (بد نیست ولی‌ چیز زیادی هم نداره)
کلا به بازی‌ای کهSingle محور هست :دی Multi ببیارن چیز شاهکار‌ای از آب در نمیاد،نمونه Ds 2

هنوز هم اگه متوجه نشدی ای داوود بدان و آگاه باش :دی که بازی 9 تا پایان ( شاید هم بیشتر ) داره پس خیالت جمع هیچ چیزی اسپویل نشده ، همه چیز دست خودته :دی

انشاالله همون پایانی که دوست دارم بشه!:d
فعلا هرچی ماموریت انجام دادیم که بخوایم نیروهای متحد جمع کنیم آخر ماموریت همشون ترکیدن و مردن!:d تو اون فاینال مسخره هم هر چی زور زدیم کل دنیا آخرش ترکید!:d

پ.ن:بگیرید بزنیم من رو ولی شپرد رو نه:d
پ.ن.ن: حالا چرا امضات رو عوض کردی علی:d

انشاالله همون پایانی که دوست دارم بشه!:d
فعلا هرچی ماموریت انجام دادیم که بخوایم نیروهای متحد جمع کنیم آخر ماموریت همشون ترکیدن و مردن!:d تو اون فاینال مسخره هم هر چی زور زدیم کل دنیا آخرش ترکید!:d

پ.ن:بگیرید بزنیم من رو ولی شپرد رو نه:d
پ.ن.ن: حالا چرا امضات رو عوض کردی علی:d

گفتم یه وقت بقیه رو به اشتباه نندازه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or