Amir-Godfather
کاربر سایت
اکارینا که صد در صد!!!بعد 15 سال از عرضه اش هنوز هم ملّت با سر رام ـش رو دانلود می کنن و بازی می کنند! WW هم نسخه HD اش برا Wii U ـه.وگرنه نسخه اصلش برا GameCube ـه و با امولاتور GC میشه بازیش کرد!میجورا هم قبول دارم!بازی فوق العاده ای بود فقط یک کم شروع نا جوری داشت!همه رو خوندم اوکارینا و ویند واکر چقدر جذابن! ویند واکر نیومده؟ پلتفرمش وییو ست فقط؟اون میجراز ماسک هم خیلی شاخه لامصب دوستش دارم و فن بازی شدم
دقیقاً!مال من همون The Wind Waker HD ـه!خودم این بازی رو بی نهایت دوست دارمگرافیک Toon Shade اش یه حسّ آرامش فوق العاده ای داره!من یکی رو مجاب کرده Wii U بخرم!پولشم دارم فقط خانواده مخالفه(با کنسول کلّاً)اصلاً مگه میشه زلدا رو ول کرد رفت سراغ کنسول های رقیب؟(البته که میشه ولی در مورد من اصلاً)الان امضای خودت ویندواکر اچ دی شده ست؟ گرافیکش عالیه! خیلی دوستش دارم شاید مجابم کنه وییو بخرم
کیف پول بزرگ که نه،ولی کیف پول متوسّط داشته باشی میتونی از مغازه Zora ها ماهی بخری که برا اون باید 15 تا اسکولاتا داشته باشی و بری تو همون خونه در دهکده کاکاریکو.ولی بیخیال اون مورد شو و از روش من برو.(روشی که عموماً مرسوم نیست)سلام
تو اکارینای زمان حتما باید کیف پول بزرگ داشته باشم تا بتونم ماهی بخرم و به jabu jabu belly ( اگه درست نوشته باشم ) برسم ؟ آخه من از اول اسکولاتا رو جمع نکردم . یه راهنمایی بکنید لطفا . من الان چی کار کنم ؟
بيوگرافي ايپونا!؟!؟!؟!؟!؟از همون 15 نفری که تو نظرسنجی رای دادن بسیار تشکّر می کنم.
داستان OoT دوباره آپدیت شد.بخونید و لذّت ببرید
بیوگرافی Fi و Epona رو هم گذاشتم که حیفه از دست بدید
ممکنه داستان OoT رو به علّت طولانی بودن تو یه تاپیک دیگه قرار بدم تا اونایی که به طولانی بودن مقاله ایراد گرفتن یک کم راحت تر شن
مـــمنون همگی
مگه اپونا چشه!!این همه اسب رو به عنوان شخصیّت مکمّل تو بازیها در نظر میگیرند بعد اپونا نه!!؟بيوگرافي ايپونا!؟!؟!؟!؟!؟
خوب به جاش تترا رو ميزاشتي ديگه!!! منم ميدونم بايوش رو!هاهاهاهاهاهاهاها!