آشوب در صنعت گیم! دست‌های پشت پرده سونی!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Cloud Strife

Loyal Member
چند ساعت پیش آقایان Adam Sessler و Arthur Gies شرو به توییت کردن همزمان درباری "خبر بد"ی کردن که صنعت گیم را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

ابتدا تصور می‌شد این خبر بد مربوط به رزولوشن پایین‌تر بازی‌های مالتی پلتفرم بر روی X1 باشد اما Adam Sessler به سرعت تاکید کرد این خبر مربوط به X1 و متعلقاتش نبوده و مربوط به سونی است!

"این فقط در مورد بازی‌ها نیست، در مورد خود کنسول هست، انم دو روز قبل از اینکه شیپ بشه! من تا الان در مورد سونی و اینکه کارهاشو داره به خوبی جلو می‌بره خیلی خوشحال بودم اما بنظر می‌رسه الان وقت گند زدن سونی رسیده!"

به نظر می‌رسد سونی قصد اعمال کنترلی شدید بر روی PS4 داشته و اجرای آپلود محتوای خاص بر روی YouTube و یا پیش نمایش برخی قابلیت‌های آن را نخواهد داد!

آقای Albert Penello، یکی از افراد پشت پروژه X1‌ نیز وارد این آشوب شده و گفته است:

"تا انجایی که من می‌دونم این بمبی که امروز تو اینترنت ترکیده هیچ ربطی به X1 نداره! با خیال راحت بخوابید و رویای روز 22/11 (روز لانچ X1) رو ببینید!"

خوب سوال اصلی این است که Adam Sessler و Arthur Gies از چه چیزی مطلع شده‌اند که باعث بوجود آمدن چنین جو ملتهبی شده است؟ یا سوال درست‌تر اینکه سونی که خواب بدی برای ما دیده است؟

اینم منبع؛ کیف کنید!:دی

توییتر و این سایت هایی که پوشش دادن

http://www.gamepur.com/news/12573-b...y-incoming-possibly-ps4-and-sony-related.html

آخرین ویرایش:
این دو نفر توییت کردن که یه خبر بدی در راه هست که کل صنعت گیم رو تحت تاثیر قرار میده. گفتن خبر بد درباری سونی هست و قراره دست رسی به کنسول رو محدود کنه که به ژرنالیسم گیم آسیب میرسونه. حالا چجوری اصلا مشخص نکردن! یعنی کلا بینهایت گنگ صحبت کردن و فقط گفتن سونی یه حرکت بدی زده! هیچ اطلاعات دیگه ای هم در دست نیست!:دی

الان به ژورنالیسم گیم آسیب میرسونه یعنی چی؟! در ضمن تاپیکت به احتمال خیلی خیلی زیاد تا دقایقی دیگه پاک یا قفل میشه. :دی منبع گیم پور؟! ریلی؟

تاپیکش تو نئوگف 15 صفحه جلو رفته پس قطعا خبر موثقه.​
الان هر چی تو نئو گف تاپیکش بره جلو موثقه؟! نئوگفت هم مثل اینجا یه فرومه با همه رنگ و مدل کاربر. چه ربطی داره به درست یا غلط بودن خبر.

ربظی به سخت افزار و فریم و مریم نداره.

وقتی یه پف فیوزی تحت عنوان منتقد در میاد به بهترین بازی 7 و 6 میده بعد به یه اشغال 9 اصلا نمره ندن اینا و نقدها ثبت نشه بهتره!:d

سونی احتمالا یه کارهایی برای محدودیت بیشتر نرم افزاری و ژرنال و برینگ و بلبرینگ میخواد انجام بده:d

این دو نفر توییت کردن که یه خبر بدی در راه هست که کل صنعت گیم رو تحت تاثیر قرار میده. گفتن خبر بد درباری سونی هست و قراره دست رسی به کنسول رو محدود کنه که به ژرنالیسم گیم آسیب میرسونه. حالا چجوری اصلا مشخص نکردن! یعنی کلا بینهایت گنگ صحبت کردن و فقط گفتن سونی یه حرکت بدی زده! هیچ اطلاعات دیگه ای هم در دست نیست!:دی
الان بقال محله ما هم یدونه با PS4 عکس گرفته گذاشته تو صفحش اینا میگن محدودیت دسترسی و نمیدونم چی چی ... !

این دم نسلی چه کارا که نمیکنن واسه صدمه زدن به فروش :|

منبع خبر لول داره :d بی پایه و اساس ترین منبع خبری گیم هست :d
خود توییتر باز از این معتبر تره منبعش تا این سایت :d

والا نه من و نه کس دیگه ای نمیدونه قضیه چیه! منبع هم این سایته نیست، توییت این عزیزان هست!:دی اگه فکر میکنی ترد دعوا انگیز (لغتو!:دی) هست همین الان پاکش کن!:دی پیش گیری بهتر از درمانه!:دی

"A recent Kevin Dent post on NeoGaf hints that it's an issue with Sony. And it looks like they're trying to control how content is uploaded to YouTube or Sony hasn't given the access to certain features to review"
"اجرای آپلود محتوای خاص بر روی YouTube و یا پیش نمایش برخی قابلیت‌های آن را نخواهد داد!"

واقعا اگر در این مورد باشه یعنی صنعت گیم اشوب میشه و تاریخ از اول نوشته میشه ؟ :|

به نظره من که بیخودی بزگرش کرده
طرف از micro هم شاده میگه راحت بخوابید
بیشتر بزرگ شد l-)
خوشم میاد یوشیدا هم بیاد بزنه
برید شما هم بخوابید. سرکارید :|

اینها یه جوری خبرا مینویسم که بعضی چیزا کمرنگ بشه بعضی چیزها بیشتر به وضوح بیاد. از دست journalism ×_×

سونی اگر میخواست آشوب به پا بکنه همون موقع با سیاست های ماکرو جلو می رفت و از ترس شکست کنسولش یک هو 180 درجه چرخش نشون نمی داد

حالا من فکر کردم چی شده . یکی از افراد مایکروسافت حرف زده , من جای شما بودم به این حرف ها دل نمی بستم و اهمیت نمی دادم 8-|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or