آشوب در صنعت گیم! دست‌های پشت پرده سونی!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Cloud Strife

Loyal Member
چند ساعت پیش آقایان Adam Sessler و Arthur Gies شرو به توییت کردن همزمان درباری "خبر بد"ی کردن که صنعت گیم را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

ابتدا تصور می‌شد این خبر بد مربوط به رزولوشن پایین‌تر بازی‌های مالتی پلتفرم بر روی X1 باشد اما Adam Sessler به سرعت تاکید کرد این خبر مربوط به X1 و متعلقاتش نبوده و مربوط به سونی است!

"این فقط در مورد بازی‌ها نیست، در مورد خود کنسول هست، انم دو روز قبل از اینکه شیپ بشه! من تا الان در مورد سونی و اینکه کارهاشو داره به خوبی جلو می‌بره خیلی خوشحال بودم اما بنظر می‌رسه الان وقت گند زدن سونی رسیده!"

به نظر می‌رسد سونی قصد اعمال کنترلی شدید بر روی PS4 داشته و اجرای آپلود محتوای خاص بر روی YouTube و یا پیش نمایش برخی قابلیت‌های آن را نخواهد داد!

آقای Albert Penello، یکی از افراد پشت پروژه X1‌ نیز وارد این آشوب شده و گفته است:

"تا انجایی که من می‌دونم این بمبی که امروز تو اینترنت ترکیده هیچ ربطی به X1 نداره! با خیال راحت بخوابید و رویای روز 22/11 (روز لانچ X1) رو ببینید!"

خوب سوال اصلی این است که Adam Sessler و Arthur Gies از چه چیزی مطلع شده‌اند که باعث بوجود آمدن چنین جو ملتهبی شده است؟ یا سوال درست‌تر اینکه سونی که خواب بدی برای ما دیده است؟

اینم منبع؛ کیف کنید!:دی

توییتر و این سایت هایی که پوشش دادن

http://www.gamepur.com/news/12573-b...y-incoming-possibly-ps4-and-sony-related.html

آخرین ویرایش:
ماکان نیوز:d
این جوری که من میبینم دو طرف آب رو قطع کردن!:d یواش یواش داره سر و صدا در میاد حالا ما گفتیم N فریم اما ممکنه ثابت نباشه:d و...

چیزی که از این خبر برداشت کردم :

رئیس مافیا کیه امیر قلعه نوعیه :d

Adam Sessler گفته این حرکت سونی ژورنالیسم گیم رو تحت تاثیر قرار میده! حالا چه نقد، پیش نمایش، امبارگو و کلا هر چیزی که مربوط به ان هست!

یعنی احتمالا سونی میخواد دست رسی رو به کنسولش محدود کنه که به ژرنالیسم گیم آسیب میرسونه! حالا چه جوری نمیدونم!:دی هر گندی هم که هست مختص خود سونیه!:دی

والا تا الان ما سونی رو عامل اصلی ازادی بیان در گیم میدونستیم این خبر به ما ماکرو فن ها یه جور حال داد ولی من بعید میدونم راست باشه سونی اینجور مرام نداره که بخواد همچین کاریی کنه اگه بکنه سوتی بزرگی داده

اقای یوشیدا اقای سرنی لطفا خبرو تکذیب کنید :|

من که باور نمی کنم :|

من نفهميدم يكي ميشه بگه خبر در مورد چيه؟ سخت افزار ؟ گيم؟ سياست سوني ؟؟؟؟ چي؟

هر کس این روزا میاد یک مصاحبه ای میکنه.:|
کاملم که توضیح نمیدن.:|

موثق بودن که موثقه! منتها معلوم نیست قضیه چیه!؟! چون هیچ کس به این موضوع اشاره نکرده جز این دو نفر! یا الکی دارن شلوغش میکنن یا واقعا سونی یه گند بزرگی بالا آورده! البته اینکه این گند در چه قسمتی هست خودش یه سواله بزرگه!:دی

کلا الان همه چیز خر تو خر شده!:دی باید دید سونی چه موضعی میگیره!

الان قضیه چی بود؟ من که هیچی از متن خبر نفهمیدم. منبع خبر رو درج کنید.

الان قضیه چی بود؟ من که هیچی از متن خبر نفهمیدم. منبع خبر رو درج کنید.

این دو نفر توییت کردن که یه خبر بدی در راه هست که کل صنعت گیم رو تحت تاثیر قرار میده. گفتن خبر بد درباری سونی هست و قراره دست رسی به کنسول رو محدود کنه که به ژرنالیسم گیم آسیب میرسونه. حالا چجوری اصلا مشخص نکردن! یعنی کلا بینهایت گنگ صحبت کردن و فقط گفتن سونی یه حرکت بدی زده! هیچ اطلاعات دیگه ای هم در دست نیست!:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or