آزشیو بازیهای ایکس باکسم

ORTEZA\/\/

کاربر سایت
Rating - 100%
9   0   0
سلام دوستان کل بازیهامو دارم میفروشم:( با کاور های مختلفن از همشون عکس گرفتم
کلا 46 تا بازیه بدون در نظر گرفتن بعضی ها که دو دیسکن،بعضی از قابام خیلی خوشکلن مثل DIRT 3:d
اینم بگم بازیهای XGD3 پچ شده نیستن رو LT2 میان ، بدون آپدیت 4 مگی ،با آپدیت LT3 با تایتل آپدیت میان:d اینم بگم فورزا 4 بروش برنر مکس هست خودم 14 تومن خریدم و فورزا 3 اورج هست
قیمت کلی : قیمت آخر 35 تومن به خدا مفت،،، جدا فروخته نمیشه
بازیهای فورزا 3 و 4 فروخته شد همه بازیها فروخته شد

آخرین ویرایش:
فورزا3 دو دیسکه چرا هزار تومن؟
نه داداش شما متوجه نشدی فورزا 3 اریجه ولی داش مرتضی تو پست اول نگته و من با اینکارم یه تیر و دو نشون میزنم اول سر به سر داش مرتضی میزارم ( اگه جسارت نباشه ) دوم میخوام دوستان متوجه بشن و فکر نکنن فورزا 3 100 تومن میارزه :d

آقا مصطفی جسارت چیه شما آقایی میگم آقا مصطفی اینجا شده مشاوره واسه خرید دلم نمیاد گزارش بدم آخه گناه دارن... ولی پستاتون پاک میشه;):d
نوکرتم آقایی >:d< آره ظاهرا اینجا رو با ترد تعویض و فروش بازی های ps3 تو بازی رایانه اشتباه گرفتم همین مونده عکس با نام کاربری بزارن دارن کل تاپیکو ازت میگیرن :d شما که تاپیک زدی و این دوستان هم تبلیغات واسه خودشون میکنن بزار منم بیام وسط یکی دو تا ویلا داریم تو تاپیکت بزارم واسه فروش :))

نوکرتم آقایی >:d< آره ظاهرا اینجا رو با ترد تعویض و فروش بازی های ps3 تو بازی رایانه اشتباه گرفتم همین مونده عکس با نام کاربری بزارن دارن کل تاپیکو ازت میگیرن :d شما که تاپیک زدی و این دوستان هم تبلیغات واسه خودشون میکنن بزار منم بیام وسط یکی دو تا ویلا داریم تو تاپیکت بزارم واسه فروش :))
آره بیار ، منم میخوام فیلم آنلاین از زمینام بزارم واسه فروش;) :))

کسی نبود؟
دوست عزیز ادامه نده اینجا که تاپیک شما نیست تا الانشم داش مرتضی لطف کرده و گزارشتون نکرده گزارشتون کنه ممکنه دسترسیتون از فروم قطع شه شما اگه میخوای خرید و فروش کنی باید عضو پرمیوم شی و خودت تو بازارچه تاپیک بزنی .

دوست عزیز ادامه نده اینجا که تاپیک شما نیست تا الانشم داش مرتضی لطف کرده و گزارشتون نکرده گزارشتون کنه ممکنه دسترسیتون از فروم قطع شه شما اگه میخوای خرید و فروش کنی باید عضو پرمیوم شی و خودت تو بازارچه تاپیک بزنی .
قربون مصطفی جووووووووووون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or