آریا استارک سریال Game of Thrones در نقش الی The Last of Us

Sorena Asadi

کاربر سایت
last-of-us-movie-promo-sdcc.jpg

در جریان نمایشگاه کمیک کان امسال آقای نیل دراکمن خالق اصلی بازی تحسین شده ی The Last of Us برای اولین بار به صورت رسمی در رابطه با ساخت فیلم سینمایی The Last of Us صحبت کردند. با توجه به گفته های ایشان آقای Sam Raimi کارگردان سه گانه ی مرد عنکبوتی تهیه کنندگی این فیلم را بر عهده دارد و خود دراکمن فیلمانه The Last of Us را خواهد نوشت. نیل در طول صحبت ها به این موضوع اشاره کرد که چراغ سبز به او داده شده و سعی میکند فیلمنامه را همانند داستان اصلی بازی بنویسد.

سم ریمی همچنین صحبت هایی با نیل انجام داده و به او و تمامی تیمش گفته است که آن ها نیازی به تغیر بزرگ ندارند چرا که داستان باید همانند داستان اصلی بازی باشد. آن ها یک سری صحبت ها هم انجام داده اند در خصوص استفاده از بازیگر توانایی هم چون Maisie Williams ( آریا استارک سریال Game of Thrones) در نقش الی که هنوز این موضوع 100% نشده است و بیشتر در حد یک مذاکره میباشد.

همچنین از آن ها سوال شد که ایا برای نقش جوئل از بازیگری همانند Bruce Campbell استفاده میکنند که ریمی به صورت جمله ای طنز آمیز پاسخ داد" یک جا هم برای بروس پیدا خواهیم کرد ، ریمی همیشه جایی برای همه پیدا میکند خبر دارید که !"
کارگردان این فیلم هنوز مشخص نشده اما نیل بر روی این موضوع تاکید کرد که قصد ندارد این فیلم به یک اقتباس کاملا معمولی از بازی انان تبدیل شود . نیل خودش کارگردان را انتخاب خواهد کرد و به این موضوع اهمیت میدهد کسی که نقش جوئل را ایفا میکند باید درکی کاملا درست از این نقش داشته باشد.
تاریخ اکران این فیلم هنوز مشخص نیست اما اینطور که به نظر میرسد ساخت فیلم The Last of Us تازه شروع شده و حالا حالا ها نباید منتظر اکران رسمی آن باشیم.

به نظر من Ellen Page گزینه خیلی خوبیه برای بازی در نقش Eli

در مورد نقش Joel به نظرم هیچ بازیگری بیشتر از Hugh Jackman ستاره فیلم Van Helsing و یا X Men برازنده این نقش نیست،بازی گری که در همون روزهای ابتدای پرده برداری از بازی موفق TLOU بسیاری بر این باور بودن که چهره شخصیت Joel از این بازیگر الگو برداری شده اما با استخون بندی درشت ت وچهره ای شکسته تر...

65124.hugh-jackman-the-last-of-us.jpg

hugh-jackman-australia-plaid.jpg

دیگه انقدر ها هم بد نیست بهنام :d

dtkmgjwtsu7g0xef3m9c.jpg

images
بیا منم دویست کیلو رنگ و روغن رو سر صورتم خالی کنم صد برابر خوشگل تر از این میشم :دی :دی :دی

حالا که همه یک نظری دادن منم بدم دیگه :دی
آریا بنظرم بد نیست برای این نقش فقط یک ذره ریزه میزس! خیلی بچه بنظر میرسه دیگه :|

بیا منم دویست کیلو رنگ و روغن رو سر صورتم خالی کنم صد برابر خوشگل تر از این میشم :دی :دی :دی

حالا که همه یک نظری دادن منم بدم دیگه :دی
آریا بنظرم بد نیست برای این نقش فقط یک ذره ریزه میزس! خیلی بچه بنظر میرسه دیگه :|

خب الی هم بچست دیگه.توقع ندارین که آنجلینا جولی رو بیارن جای الی ایفای نقش کنه؟؟؟؟:d

اصلا کار بیهوده ای ساخت این فیلم . هر بازیگری هم که انتخاب کنن . وقتی داستان چندان سینمایی نباشه فیلم میشه مثل بقیه فیلم های اقتباسی از رویه بازی!
مکس پین با اون تم سینمایی اون شد ,وای به حال tlou
پیشنهاد میکنم این فیلم رو ببینید وبیخال ellen page بشید !

nzw8YGJhWC2scIrXJmyQMy5iw6v.jpg

اصلا کار بیهوده ای ساخت این فیلم . هر بازیگری هم که انتخاب کنن . وقتی داستان چندان سینمایی نباشه فیلم میشه مثل بقیه فیلم های اقتباسی از رویه بازی!
مکس پین با اون تم سینمایی اون شد ,وای به حال tlou
پیشنهاد میکنم این فیلم رو ببینید وبیخال ellen page بشید !

ببخشد شما ؟ یعنی میخوای بگی شما از نیل و سم ریمی و خیلی افراد دیگه که میخوان این فیلم بسازن کارت درستتره . نمیدونم چرا وقتی از این بازی حتی 1% هم اطلاع نداری در مورد سینمایی بودنش یا نبودنش انقدر قاطع نظر میدی .

جالب بود خندیدم چون مکس پین موفق در نیومد اینم موفق نمیشه چه دیدگاه عالی نمیدونم شما ها این مدل دیدگاه از کجا پیدا میکنین اما ملت هر چیزی رو با توجه به زمان و مکان و سازنده و نتیجه کاری که ازش خارج میشه میسنجن نه اینکه چون بازی فیلم های دیگه موفق نبودن اینم نیست .

دقیقا این دیدگاه مثل این میمونه که وقتی یه کارگردانی فیلمی که ساخته موفق نبوده دیگه بهش فیلم ندیم که شاید بقیه هم موفق نباشه . یا یه نویسنده چون یه داستان موفق ننوشته بقیه داستان های که مینویسه هم موفق نیست .

اگه نیازی به تغییر بزرگ تو داستان نیس ، اساسا چه نیازی به ساختن فیلمش هست ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-??
چون خیلی ها مثل بنده این گیم رو بازی نکردن و خیلی از افرادِ اهل فیلم و سینما دوست دارن این بازی رو در این رنگ و لعاب هم مشاهده کنن. چون داستان بازی پتانسیل این کار رو داره.

دوستان فک کنم تو جو 7-8 سال پیش هستن, که هی الن پیج الن پیج میکنن.

44771062526560978111.jpg

45335924966442540867.jpg

47061562276159254419.jpeg

با توجه به اینکه معلوم نی کی بخوان فیلم برداری رو شروع کنن , حالا هی بگید الن پیج خوبه برای این نقش , الن پیج عالیه و . . .

آقایون ؛عزیزان؛ جنتلمن ها شما یکم فکر کنید بعد بگید الن پیج باید نقش الی رو ایفا کنه.الن پیج شخصیت اصلی بازی beyond two souls هست نمیان بجای شخصیت اصلی این فیلم بزارنش.بعدم الن پیج ۲۷ سالشه و اصلا فرم صورتش و صداش به الی نمیخوره.الی سر جمع ۱۴ سالشه.الن پیج بهش میخوره ۱۴ سالش باشه؟نیمخوره والا از دور داد میزنه که بیشتره.به نظر من اریا خوبه واسه این نقش بهش میخوره نقش یه دختر بچه رو بازی کنه.پس خواهشا بکشید بیرون از الن پیج.البته درکتون میکنم که با بازی Beyond چقدر با الن پیج انس گرفتین ولی نمیشه

Sent from my HTC One max using Tapatalk

بهترین کار استفاده از یه بازیگر کمتر دیده شده و البته با استعداد هستش و در کنارش یه مقدار با امکاناتی که دارن چهره رو هم سعی کنن شبیه Ellie کنن...
اینطوری تو مصرف بودجه هم صرفه جویی میشه هم اینکه فن ها هم بهتر قبولش میکنن چون همش دنبال مقایسه با نقشش تو کارای قبل نیستن...
کلا من از اول با فیس این آریا استارک مشکل داشتم یه جوریه/:)

آخرین ویرایش:
فرضيه ي بازي كردن الن پيج در نقش الي كه از همين الان تو جاده خاكيه و حتي بهش فكرم نكنين چون همون طور كه يه بچه نمي تونه خودش رو جاي يه فرد بزرگسال جا بزنه، يه فرد بزرگسال هم نمي تونه در نقش يه بچه بازي كنه. هر شخصي تو هر دوره اي يه سري رفتار خاص از خودش نشون ميده كه اون رفتار ها بعد از گذشت اون دوره از بين ميرن و حتي احمقانه به نظر ميرسن. مثلا براي يه نوجوان طبيعيه كه از خودش جنب و جوش زيادي نشون بده و حركاتي بكنه كه بعضا باعث گوشزد بقيه بشه! حالا يكي مثل الن پيج كه نزديك 30 سالشه كه نمي تونه بياد حالات و رفتار يه نوجوان اونم يه نوجوان تقصي مثل الي رو پياده سازي كنه :d

اما از لحاظ ظاهري با توجه به اينكه الن پيج كلا تو اين 10 سال تغيير خاصي نكره مي تونه جانشين مناسبي براي الي باشه ولي متاسفانه مهم اون خلق و خوي دوران جواني ـه كه نميشه با گريم و ميكاپ برش گردوند :d

دوستان غيور پرور سايت اگه يه لطفي بكنن و اين عكس هارو بنداگشتي بزارن يه دنيا ممنون ـشون ميشيم :d

جالبه همه اتفاق نظر دارن که الن نزدیکترین شخصیت به الیه ولی واسه فیلم > :dots:

کل سایتها رو بگردید چه کسانی که بازیگرن و چه کسایی که واسه نشون دادن شباهتشون به الی عکس انداختن (همشون فیساشون تو آفسایده):d . همه عکس الی رو با الن مقایسه کردن و کسی هم نمیتونه با این شباهت پیدا کنه مگر خواهر دو قلوی الن :d .

من توی سریال GOT حقیقتا با آریا نتونستم ارتباط برقرار کنم چون پیدا کردن احساس خاص توی چهره ی این بشر خیلی سخته . همیشه مدلش یه جوره :d . واقعیته . درسته الی در بازی احساساتشو بروز نمیداد ولی وقتی عصبانی میشد یا فحش میداد !! بیشتر به دل مینشست . اگه حرفم نمیزد میتونستی از حالات چهرش کل ماجرا رو بگیری . من نمیگم حتما الن باشه (راه داشته باشه حتما:d) . ولی این سیب زمینیم:d واقعا بدرد این نقش نمیخوره :| . این همه بازیگر نوجوون . مگه دانیل رادکلیف یا اما واتسون قبل فیلم هری پاتر چقدر مطرح بود اسمشون ؟ یا بازیگرای فیلم ارباب حلقه ها . به هر حال خیلیا میتونن انتخاب بشن و استحقاق این نقشو داشته باشن .

اثا بیخیال . من با همین بازیو این عکس از نسخه 2 حال میکنم گور بابای فیلم :d

بندانگشتی:d

فقط انتخاب بازیگر آخر رو رو تکمیل کنم تاپیکو بوسیدم گذاشتم کنار : (حالا کی به حرف ما گوش میده :d)

h57cxf9yctuj1tmrbrea.jpg

یعنی میخوای بگی شما از نیل و سم ریمی و خیلی افراد دیگه که میخوان این فیلم بسازن کارت درستتره

no pal
نمیدونم چرا وقتی از این بازی حتی 1% هم اطلاع نداری در مورد سینمایی بودنش یا نبودنش انقدر قاطع نظر میدی

خوشحالم از اینکه شما این اطلاعات رو داری !

جالب بود خندیدم چون مکس پین موفق در نیومد اینم موفق نمیشه چه دیدگاه عالی نمیدونم شما ها این مدل دیدگاه از کجا پیدا میکنین اما ملت هر چیزی رو با توجه به زمان و مکان و سازنده و نتیجه کاری که ازش خارج میشه میسنجن نه اینکه چون بازی فیلم های دیگه موفق نبودن اینم نیست

70% تاثیری که بازی رو شما میزاره gameplay هست ! اگر واقعا گیمر باشی ! پس الکی خودتو گول نزن . دوست من باور کن نوشتن فیلم نامه وجواب دادن فیلم نامه به عنوان فیلم کاری بسی دشواره !

دقیقا این دیدگاه مثل این میمونه که وقتی یه کارگردانی فیلمی که ساخته موفق نبوده دیگه بهش فیلم ندیم که شاید بقیه هم موفق نباشه . یا یه نویسنده چون یه داستان موفق ننوشته بقیه داستان های که مینویسه هم موفق نیست

منظور من این نبود. اصلا سریشو بسازن ما که هممون یه مشت pirates بیش نیستیم میریم دانلودم میکنیم . امیدوارم بسازن شما هم لذت ببری بیایی تو bc هم واسه ما کم سوادا نقدش کنی اقا Alireza

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or