آرکید BAZICENTER ساخته شده توسط خودم

واقعا لذت بردم
منو بردی به دوران جاهلیت ?

راستی این retro رام های دستگاههای مختلفی که تو پست اول گذاشتی رو داره ؟
چه سیستم عاملی داره ؟ ی توضیح مختصر بدید .
سلام
سیستم عامل لینوکس هستش و مدل pro بیس ویندوز
شامل 4000 تا بازی هستش که توی تاپیک اول توضیحات رو خدمتتون عرض کردم شامل چه پلتفرم هایی میشه

عالیه پسر عاشقش شدم :x
راستش اصلا انتظار تجربه و کیفیت نزدیک به نسخه های خارجی رو نداشتم:D
امیدوارم بتونی کار حرفه ای و واقعا قوی و با کیفیتتو به جاهای خوبی برسونی:x
داداش کیفیت ساخت بدنه که بهت قول میدم حتی از نمونه خارجی بهتر زدم چون بهترین چوب بازار توش استفاده شده
برای طراحی منوها بشدت داره روش یا وسواس کار میشه و هر روز تکمیل تر
نمونه های خارجی برای همه ی بازی هاشون intro یا همون مدل منوهایی که در صفحه اول گذاشتم نگذاشتن و به گذاشتن کاور بازی بسنده شده
اما بنده خیلی از این تم ها رو خودم ساختم

سلام . واقعا کارت درسته . منم ایده یه همچین چیزی رو داشته منتها به صورت کنسول منتها به اندازه تو همتش رو نداشتم واقعا کار زیادی رو می طلبه و می دونم واقعا چه زحمتی برای متصل کردن سخت افزارش به هم و کنترلر ها و نرم افزار بوتش کشیده واقعا ایولا داره . حتما برو یه جا ثبتش کن و یه سرمایه گذار پیدا کن برای تولید انبوهش مطمئنا برای شهربازی ها استفاده فراوان داره که می تونن بازیهای بیشتر کنسولها رو اجرا کنن الان آرکید ها تو شهربازی ها فقط شامل یک بازی هستند .

من چرا این تاپیک را ندیده بودم؟

آقا دمت گرم عشق به بازی را میشه تو این تاپیک دید که با وجود زن و بچه اونقدری عشق داری که نشستی اینو درست کردی. خیلی لذت بردم

• Like
Reactions: ortegoli and reza51
من چرا این تاپیک را ندیده بودم؟

آقا دمت گرم عشق به بازی را میشه تو این تاپیک دید که با وجود زن و بچه اونقدری عشق داری که نشستی اینو درست کردی. خیلی لذت بردم
ممنون داداش
این تاپیک زمان زیادی نیست زده شده ولی بدونید از تمام این دوستانی که مثل شما روحیه دادند تشکر و قدردانی میکنم
اگر یک وقت پیشنهادی چیزی داشتید ممنون میشم در اختیارم بگذارید

آخرین ویرایش:
حاجی من تاپیکو همینجوری چشمم خورد زدم ببینم چی به چیه اول فکر کردم شاید یکی یه کالکشن بازی رترو جمع کرده توی یه برنامه اسمشو زده آرکید بازیسنتر
بعد یهو تمام موهام ریخت از شدت هیجان انگیز بودن کارت :D خیلی خفنه اصلا قابل وصف نیست :دی
دمت گرم که حالمو خوب کردی با این عشقی که پای این کار داشتی و این زحمتی که کشیدی :دی

cb4.jpg.f028e34b022e9cc6231c0f3a89f0adc8.jpg

کرش 4 به آرکید اضافه شد \m/
دم اکتی گرم که نسخه ی ویندوزی هم داد تا بازی کنیم

مهدی جان داداش کارت واقعا درسته ، میگم چرا دیگه توی DOTA 2 کم رنگ شدی ، نگو درگیر این پروژه خفنی ، تازه دیدمش :x ، موفق باشی.
سلام داداش گل
والا قطعات کامپیوترم رو فروختم یک دفعه کشید بالا یک مدت pc نداشتم الان هستم در خدمتت آنلاین بودید اینوایت میکنم بزنیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RONIIN
===================================================

یک سری از دوستان دچار سو تفاهم شدند که صفر تا صد این پروژه توسط بنده ساخته شده !
یک توضیح کوتاه بدم
همونطور که در ابتدای تاپیک نوشتم این دستگاه یک نمونه تولید شده در داخل کشوره که نمونه هاش در کشورهای خارجی به وفور یافت میشه و همانطور که دوستان
در پست ها اشاره کردن برای ساخت این دستگاه از نرم افزارهای ساخته شده خارجی استفاده شده و این دستگاه صرفا یک مدل ویرایش داخلی با وسواس های شخصی خودم هست
قطعا قطعا قطعا نرم افزار های داخل این دستگاه کد نویسی های بنده نیست و من هم مثل خیلی از افراد در خارج کشور یک استفاده کننده از frontend ها هستم و ساخت این نرم افزارها بیش از 15 سال توسط هزاران سازنده مختلف انجام شده
و در پست اول هم درج کردم که یک سری از تم ها توسط خودم ساخته شده و یک سری از تم ها از اینترنت که ساخته یک سری از افراد دیگر هست دانلود شده و بنده هم ادعایی در این رابطه نداشتم و ندارم

به طور مثال تم کرش 4 از نت دانلود شده اما تم شورش در شهر 3 نینجا گیدن که در پست اول وجود داره توسط خودم طراحی شده و شما نمونه اش رو در هیچ کجای نت به اون شکل نخواهید دید

تشکر مجدد از دوستانی که لطف داشتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or