aryan_17_bahal کاربر سایت Apr 3, 2011 #1 سلام دوستان ... این هم از آرشیو کنسول هام که اینجا گذاشتم .... میدونم ناقصه اما به مرور زمان کاملتر میشه .... :d آخرین ویرایش: Apr 9, 2011 Reactions: Konami
سلام دوستان ... این هم از آرشیو کنسول هام که اینجا گذاشتم .... میدونم ناقصه اما به مرور زمان کاملتر میشه .... :d
aryan_17_bahal کاربر سایت Apr 4, 2011 #3 نوشته شده توسط SÆeD: بازیایه XBox ـِت اوریجن؟ایول باو پس 360 و PS3 کوشن؟ بیشتر... بله اورجینال هستند .... فعلا قصد اضافه کردن این دو موردو ندارم .... :d
نوشته شده توسط SÆeD: بازیایه XBox ـِت اوریجن؟ایول باو پس 360 و PS3 کوشن؟ بیشتر... بله اورجینال هستند .... فعلا قصد اضافه کردن این دو موردو ندارم .... :d
aryan_17_bahal کاربر سایت Apr 4, 2011 #7 نوشته شده توسط aligool21: سلام.دوست عزیز قصد فروش نداری؟ بیشتر... سلام دوست عزیز .... نه فعلا قصد فروش ندارم .... :d نوشته شده توسط Fratos: اینها رو هم که از من گرفتی. یه تشکر میکردی; نمیکنی؟ بیشتر... سلام .... تشکر که کردم حتما یادت نیست .... :d اما بازم مرسی ممنون ..... نوشته شده توسط Wander: این XBOX رو بده من مسعود به جای حسابمون! بیشتر... باز تو پیدات شد ؟ :d این کنسول اگر بهت بدم 3-4 برابر حسابمون درمیاد ... گرونه .... :d Reactions: Ayuna
نوشته شده توسط aligool21: سلام.دوست عزیز قصد فروش نداری؟ بیشتر... سلام دوست عزیز .... نه فعلا قصد فروش ندارم .... :d نوشته شده توسط Fratos: اینها رو هم که از من گرفتی. یه تشکر میکردی; نمیکنی؟ بیشتر... سلام .... تشکر که کردم حتما یادت نیست .... :d اما بازم مرسی ممنون ..... نوشته شده توسط Wander: این XBOX رو بده من مسعود به جای حسابمون! بیشتر... باز تو پیدات شد ؟ :d این کنسول اگر بهت بدم 3-4 برابر حسابمون درمیاد ... گرونه .... :d
Wander کاربر سایت Apr 4, 2011 #8 باز تو پیدات شد ؟ این کنسول اگر بهت بدم 3-4 برابر حسابمون درمیاد ... گرونه .... بیشتر... این همه ما بهت حال دادیم تو هم یه بار به ما یه حالی بده!
باز تو پیدات شد ؟ این کنسول اگر بهت بدم 3-4 برابر حسابمون درمیاد ... گرونه .... بیشتر... این همه ما بهت حال دادیم تو هم یه بار به ما یه حالی بده!
aryan_17_bahal کاربر سایت Apr 9, 2011 #10 نوشته شده توسط linux men: دستت درد نكنه .خوب بود. فقط اكثر كنسول ها كلون بودند.بازم مرسي بیشتر... خواهش دوست عزیز ... میدونم اما خب سعی میشه بهتر بشه ..... به این زودی ها نمیشه یه آرشیو خوب داشت ..... بازم ممنون سر زدی .....
نوشته شده توسط linux men: دستت درد نكنه .خوب بود. فقط اكثر كنسول ها كلون بودند.بازم مرسي بیشتر... خواهش دوست عزیز ... میدونم اما خب سعی میشه بهتر بشه ..... به این زودی ها نمیشه یه آرشیو خوب داشت ..... بازم ممنون سر زدی .....
frenzy کاربر سایت Jun 16, 2011 #13 اقا اگه بین بازیهای xboxبازیهای زیر رو داری به قیمت خوبی خریدارم original pgr1 2 ninja gaiden jurassic park
اقا اگه بین بازیهای xboxبازیهای زیر رو داری به قیمت خوبی خریدارم original pgr1 2 ninja gaiden jurassic park
mohsen shafihy کاربر سایت Dec 13, 2011 #14 ایول آرین جون(شاید هم مسعود!) آرشیو جالبی داری،تقریبا شبیه آرشیو منه... آخرین ویرایش: Dec 19, 2011
amirrezan95 کاربر سایت Jun 2, 2012 #15 سلام عکس ها مشکل دار شدن ...درستشون کن تا ما هم صفا کنیم از دیدنشون:d