آرزوي چه بازي رو داريد؟

سلام
ای کاش یه بازی می ساختن اولش تو مایه های gta بود با یه داستان طولانی
یه کره زمین که این زمین بود و از اینترنت جا های جدیدی که ساخته می شد دانلود می کردی بعد می تونستی فضا هم بری
اینترنتش این اینترنت واقعی بود آپدیتم می شد مثلا می رفتی گیتار یاد می گرفتی سری گیتار هیرو رو بهت نشون می دادن این خود بازی یا مثلا می رفتی ماشین هم bornut داشت هم need for speed همه ی ورژناش یا فوتبالش fifa و pes بود بعد شهرش بهترین گرافیک یعنی عین واقعیت بود 100 بلوری 50 گیگی بودش چه با حال می شد
با تشکر
منم هميشه به فكر يه همچين بازي اي بودم والبته اينكه يه دستگاه مخصوص اين بازي باشه بدون نياز به نصب چيز ديگري و دستگاهي شبيه كلاه ايمني موتور كه به عنوان صفحه نمايش استفاده شه وحسگرهايي در بدنمان براي حركتهاو اينكه ديگه نيازي به بازيهاي ديگه نباشه و همه بازيها تو خود بازي باشه وانگار زندگي واقعي ميكني و همه ي شهرهاي دنيا با خصوصيات خودشون ولهجه ي مخصوصشو واينكه بازي با نصب به اينترنت به روز ميشد ومثلا اتفاقي در دنيا ميافتاد تو بازي اعمال ميشد:love::love:
خيلي تخيلي بود،نه :biggrin1::laughing::cheesygri

من همیشه به این فکر می کنم که یه بازی ترسناک بیاد که بتونه با RE رقابت کنه و تم داستانش هم توی همون مایه ها باشه و البته طولانی باشه حداقل 20 ساعت...

منم هميشه به فكر يه همچين بازي اي بودم والبته اينكه يه دستگاه مخصوص اين بازي باشه بدون نياز به نصب چيز ديگري و دستگاهي شبيه كلاه ايمني موتور كه به عنوان صفحه نمايش استفاده شه وحسگرهايي در بدنمان براي حركتهاو اينكه ديگه نيازي به بازيهاي ديگه نباشه و همه بازيها تو خود بازي باشه وانگار زندگي واقعي ميكني و همه ي شهرهاي دنيا با خصوصيات خودشون ولهجه ي مخصوصشو واينكه بازي با نصب به اينترنت به روز ميشد ومثلا اتفاقي در دنيا ميافتاد تو بازي اعمال ميشد:love::love:
خيلي تخيلي بود،نه :biggrin1::laughing::cheesygri
دیگه از واقیت هم سخت تر می شد که ... :laughing:
البته خودم هم همین فکر رو دارم ... :-":-"

من یه بازی RPG مدرن (زمان الان میخوام) ! یعنی از RPG فراتر !

بشه هر کاری کرد .

1- وارد هر خونه ای که میخوای بشی ! البته در دارن و باید درو بشکونی . اما کلا تکسچر هر خونه ساخته شه !

2- انواع و اقسام ماشینا وجود داشته باشه .

3- پلیس راهنمایی رانندگی باشه ! اگه چراغ غرمز رفتی جریمت کنن !

4- بانک , پست خونه , مخابرات (!) و سایر شرکت ها باشن !

5- مرحله ای نباشه . یه بازی Openworld که مثلا از چندین شهر ساخته شده باشه !

6- توش موبایل , تلفن خونه (!) و .. باشه . موبایلتم نیاز به شارژ داشته باشه و بشه خاموش کرد .

7- قابلیت درست کردن غذا توی خونه و خوردنش باشه ! همچنین نیاز هاش به آب و غذا هم باشه !

8- دوربینش سوم شخص باشه !)

9- توش بتونی شغل داشته باشی ! حالا یا مافیا , یا دزد , یا گانگستر یا یه پلیس یا یه ... :d

10- و خیلی امکانات دیگه !

11- بنگاه و ... برای خرید خونه و ماشین داشته باشه !

------------

خدایی قوه تخیل رو حال میکنید ؟ اگه همچین چیزی بسازند اسمشو نباید بازی بذارند . باید بذارن Life Simulator بذارن ! اما اگه بسازن چی میشه . من که حاضر میشم نسخه اصلشو بخرم !

فوتبالی که 100 درصد طبیعی باشه مثلا بتونی توش کتک کاری کنی یا با داور دعوا کنی اخراج بشی یا برای تماشاگرا گل پرتاب کنی و ... واقعا خیلی کیف داره :)

XIII - Part 2
آخ گفتی XIII داغ دلم تازه شد :biggrin1: واقعا عالی بود کاش 2ش بیاد

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or