منم هميشه به فكر يه همچين بازي اي بودم والبته اينكه يه دستگاه مخصوص اين بازي باشه بدون نياز به نصب چيز ديگري و دستگاهي شبيه كلاه ايمني موتور كه به عنوان صفحه نمايش استفاده شه وحسگرهايي در بدنمان براي حركتهاو اينكه ديگه نيازي به بازيهاي ديگه نباشه و همه بازيها تو خود بازي باشه وانگار زندگي واقعي ميكني و همه ي شهرهاي دنيا با خصوصيات خودشون ولهجه ي مخصوصشو واينكه بازي با نصب به اينترنت به روز ميشد ومثلا اتفاقي در دنيا ميافتاد تو بازي اعمال ميشدسلام
ای کاش یه بازی می ساختن اولش تو مایه های gta بود با یه داستان طولانی
یه کره زمین که این زمین بود و از اینترنت جا های جدیدی که ساخته می شد دانلود می کردی بعد می تونستی فضا هم بری
اینترنتش این اینترنت واقعی بود آپدیتم می شد مثلا می رفتی گیتار یاد می گرفتی سری گیتار هیرو رو بهت نشون می دادن این خود بازی یا مثلا می رفتی ماشین هم bornut داشت هم need for speed همه ی ورژناش یا فوتبالش fifa و pes بود بعد شهرش بهترین گرافیک یعنی عین واقعیت بود 100 بلوری 50 گیگی بودش چه با حال می شد
با تشکر
یه بدن ادم بهت بدن تشریحش کنی با تیغ دل و رودش رو در بیاری خلاصه سلاخی کنی هیچ محدودیتی هم نداشته باشه خیلی حال میده مگه نه؟
دیگه از واقیت هم سخت تر می شد که ... :laughing:منم هميشه به فكر يه همچين بازي اي بودم والبته اينكه يه دستگاه مخصوص اين بازي باشه بدون نياز به نصب چيز ديگري و دستگاهي شبيه كلاه ايمني موتور كه به عنوان صفحه نمايش استفاده شه وحسگرهايي در بدنمان براي حركتهاو اينكه ديگه نيازي به بازيهاي ديگه نباشه و همه بازيها تو خود بازي باشه وانگار زندگي واقعي ميكني و همه ي شهرهاي دنيا با خصوصيات خودشون ولهجه ي مخصوصشو واينكه بازي با نصب به اينترنت به روز ميشد ومثلا اتفاقي در دنيا ميافتاد تو بازي اعمال ميشد
خيلي تخيلي بود،نه :biggrin1::laughing::cheesygri
آخ گفتی XIII داغ دلم تازه شد :biggrin1: واقعا عالی بود کاش 2ش بیادXIII - Part 2
:surrender: شما به نظر خودتون یه مقدار عصبی نیستید؟یه بدن ادم بهت بدن تشریحش کنی با تیغ دل و رودش رو در بیاری خلاصه سلاخی کنی هیچ محدودیتی هم نداشته باشه خیلی حال میده مگه نه؟