VahiD_ST کاربر سایت Feb 4, 2011 #138 نوشته شده توسط armin-ahr: shenmue 3 من shenmue 3 میخوام یکی آرزوی منو برآورده کنه :d بیشتر... این آرزوت ان شا الله برآورده نمیشه. lol....:d
نوشته شده توسط armin-ahr: shenmue 3 من shenmue 3 میخوام یکی آرزوی منو برآورده کنه :d بیشتر... این آرزوت ان شا الله برآورده نمیشه. lol....:d
armin-ahr کاربر سایت Feb 4, 2011 #139 نوشته شده توسط VahiD_ST: این آرزوت ان شا الله برآورده نمیشه. lol....:d بیشتر... بله ممنون از دل گرمیت :d
نوشته شده توسط VahiD_ST: این آرزوت ان شا الله برآورده نمیشه. lol....:d بیشتر... بله ممنون از دل گرمیت :d
PrinceofPersiα کاربر سایت Feb 4, 2011 #140 يك prince of persia كه تجربه و لذت sand of time را برام زنده كنه... ههههههههييييي يه stronghold كه قابل بازي كردن باشه
يك prince of persia كه تجربه و لذت sand of time را برام زنده كنه... ههههههههييييي يه stronghold كه قابل بازي كردن باشه
POOYA1989 Future Breed Machine کاربر سایت Feb 4, 2011 #144 commandos با همون سبک سیاق گذشتش! ولی دیگه چنین سبکی از بازی ها منسوخ شده!#
I in your back کاربر سایت Feb 4, 2011 #145 ارزو که یکم بچگونست واسه یه بازی ولی خیلی دوس داشتم یه بازی با سبک دینو کراسیس و یا اویل با همون سبکا قبلی و اونیموشا
ارزو که یکم بچگونست واسه یه بازی ولی خیلی دوس داشتم یه بازی با سبک دینو کراسیس و یا اویل با همون سبکا قبلی و اونیموشا
Modern Samurai کاربر سایت Feb 4, 2011 #147 Fahrenheit 2 Jade Empire 2 Onimusha 5 shadow of colossus 2 یه بازی بر اساس Deadpool
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Feb 4, 2011 #148 ارزو دارم تارانتینو خودش بازی Kill Bill رو بسازه و هنری سلیک هم یه ادونچر به سبک تیم برتونی بسازه:d:d:d
ارزو دارم تارانتینو خودش بازی Kill Bill رو بسازه و هنری سلیک هم یه ادونچر به سبک تیم برتونی بسازه:d:d:d
I in your back کاربر سایت Feb 5, 2011 #149 نوشته شده توسط in your back: ارزو که یکم بچگونست واسه یه بازی ولی خیلی دوس داشتم یه بازی با سبک دینو کراسیس و یا اویل با همون سبکا قبلی و اونیموشا بیشتر... باو چه زود خواستم براورده شد کاشک یه چیز دیگه خواسته بودم اونیموشا 5 تایید شد
نوشته شده توسط in your back: ارزو که یکم بچگونست واسه یه بازی ولی خیلی دوس داشتم یه بازی با سبک دینو کراسیس و یا اویل با همون سبکا قبلی و اونیموشا بیشتر... باو چه زود خواستم براورده شد کاشک یه چیز دیگه خواسته بودم اونیموشا 5 تایید شد