اگه منظورش داووده خودمونه که نه ساعتی ( فکر کنم 700 تومانه ) کلا گیم نت خوبی نیست !!!داوود رو میگی ؟! همون که یه اتاقش کافی نته ؟
تو کدومو میگی ؟!! :biggrin1: یه داوود هست توی پایتخت که طبقه 4 , 5 هست و بقل راه پله و آسانسور !
تو کدومو میگی ؟!! :biggrin1: یه داوود هست توی پایتخت که طبقه 4 , 5 هست و بقل راه پله و آسانسور !
خودشه ! من که دیگه خیلی وقته اونجا نمیرم. قبلآ میرفتیم یه Counter ای , Unreal ای چیزی میزدیم. بعدش جو عوض شد و همه رفتن توی جو COD2 . اونم بازی میکردم ولی وقتی که دیگه همه رفتن طرف DotA Allstars من کشیدم بیرون و دیگه نمیرم !طبقه ی ( فکر کنم 5 ) .
بستگی داره از کدوم راه پله بری :biggrin1:
ولی فکر کنم که همونیه که تو میگی ؛ تازگی ها هم اتاق کافی نتش رو برده تو اون اتاق بزرگه
جدی میگی ؟فکر کنم دارم یکی از مجهزترین گیم نت های تهرون رو نام میبرم.....:cheesygri
اسمش هست :بازی سنتر
مشخصات سیستمش :
سی پی یو amd x2 4600
رم 1 گیگ
گرافیک 8600 gt و..............
و همپنین x360 با lcd بیست اینچ ....
خیلی هم شیکه و باحال .....صاحبش هم قبلا تو سایت بازی زیاد می اومد با ای دی xbox و رفیق قدیمی من......هم هست..
نکته باحالش اینه که با این مشخصات گیم نتش ساعتی 300 هست و x360 ساعتی 800
آدرسش :میدان فلاح-خیابان عاشری -گیم نت بازی سنتر 09353437330
کتایون جون سر کاریم ؟! :biggrin1:فکر کنم دارم یکی از مجهزترین گیم نت های تهرون رو نام میبرم.....:cheesygri
اسمش هست :بازی سنتر
مشخصات سیستمش :
سی پی یو amd x2 4600
رم 1 گیگ
گرافیک 8600 gt و..............
و همپنین x360 با lcd بیست اینچ ....
خیلی هم شیکه و باحال .....صاحبش هم قبلا تو سایت بازی زیاد می اومد با ای دی xbox و رفیق قدیمی من......هم هست..
نکته باحالش اینه که با این مشخصات گیم نتش ساعتی 300 هست و x360 ساعتی 800
آدرسش :میدان فلاح-خیابان عاشری -گیم نت بازی سنتر 09353437330
کتایون جون سر کاریم ؟! :biggrin1:
راستی سلام منو به XBOX برسون ! یادش بخیر یه زمانی فقط XBOX و شما کل تاپیکهای مربوط به XBOX رو زنده نگه میداشتین. منم بعضی وقتها یه خبری اونجا میزاشتم ولی جَو یه جوری بود که 99% اصلآ نمیدونستن XBOX چی هست ! XBOX خان هم یادم نیست رفت سربازی ! یا یه جای دیگه و بعدش پیداش نشد !
سلامجدی میگی ؟
:cheesygriمن اهل کافی نت نیستم اما خودم سر تا پام خودش کافی نته :biggrin1: تو کشومو الان ببینی میمونی هر چی بازی اومده دارم آنلاین بازی میکنم 5 تا pc تو اتاقمه با دو تا لب تاپ با همشون بازی میکنم یه ps3 دارم و دو بازی دیگه کافی نت میخوام چیکار . کافی نت ممدی در خدمت همه اگر دوست دارید فقط از کافینت من دیدن کنید مانعی نداره اما بازی ممنوع :biggrin1: ( آخه اصفهونی گفتن ) .
خانم نینجا واقعا این کافی نت وجود داره که بالا نوشتین یا همگی سر کاریم . میخوام برم دیدن کنم .