آخرین شخصیت FFXIII معرفی شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
ffxiii.jpg

اسکوار انیکس آخرین کاراکتر مهم دنیای FFXIII را در شماره جدید مجله Shonen Jump معرفی کرد.

نام این دختر، Wolba Yun Fang بوده و سلاح او Spear است( کاراکتر‌هایی که از Spear استفاده می‌کنند، قدرت بدنی متوسط و قدرت جادویی بسیار بالایی دارند). او توانایی احضار هیولای افسانه‌ای Bahamut را دارد.

همچنین در این مجله اشاره شده است که Sazh توانایی احضار سامون Brynhildr را دارد که تبری بزرگ در دست دارد و می‌تواند به ماشین تغییر شکل دهد.

Source

به قیافه که نیست. مثلا یونا اون Anima را احضار میکرد با چه هیبتی:دی
سیرن هم فکر کنم ماله وانیلی ـه ... . قیافه سیرن رو کسی دیده؟
همین بود فکر کنم:

یه سوال هنوز کاملا تمامی sumoning ها معلوم شده یا مخفی هم گزاشتن براش
اگه هر کسی فقط یه سامون داشته باشه میشه گفت تقریبا همه مشخص شدن، بجز همین Ifrit

پسر راست میگی ها! این عکس رواز کی بود ندیده بودم!!:biggrin1:

یه چیز باحال! با توجه به اینکه همه این غول فشن ها تبدیل به یک وسیله نقلیه میشن پس باهاموت هم باید هواپیما بشه!:biggrin1: افریت هم تانک جنگی!:biggrin1:

یه چیز باحال! با توجه به اینکه همه این غول فشن ها تبدیل به یک وسیله نقلیه میشن پس باهاموت هم باید هواپیما بشه!:biggrin1: افریت هم تانک جنگی!:biggrin1:
به نظر من اینکارشون خیلی ضایع بود... هیبت و منزلت سامونها رو به گند کشیدن... یعنی چی شیوا یه موتور میشه... به نظرم افریت گاری بشه بهتره!
فقط من نفهمیدم هر سامون رو شخص خاصی باید احضار کنه یا هر کس میتونه اینکارو بکنه؟

یه زمان سامون احضار میکردیم فکمون میچسبید به زمین از ابهت و هیکل و magic هاشون حالا سامون میسازن خروس جنگیه چه مسخره است ifrit بیاد بشه دیگ پلو پزی :biggrin1::-"

یه زمان سامون احضار میکردیم فکمون میچسبید به زمین از ابهت و هیکل و magic هاشون حالا سامون میسازن خروس جنگیه چه مسخره است ifrit بیاد بشه دیگ پلو پزی :biggrin1::-"
آره دیگه کم کم سامونا رو میکنن زیر اندازشون... وامصیبتا...
سایرن گوشاش مثل fran درازه چرا؟؟؟

به نظر من اینکارشون خیلی ضایع بود... هیبت و منزلت سامونها رو به گند کشیدن... یعنی چی شیوا یه موتور میشه... به نظرم افریت گاری بشه بهتره!

اتفاقا من که از این حرکت خیلی خوشم امد! ایده خیلی جالبی هست، مخصوصا این موردش که میتونی توی Map ها هم سامون کنی و باهاشون اینور انور بری!

فقط من نفهمیدم هر سامون رو شخص خاصی باید احضار کنه یا هر کس میتونه اینکارو بکنه؟

همه میتونن همه ان بندگان خدار و سامون کنن اما هر کدوم از شخصیت ها میتونه یکیشون روتبدیل به ان وسیله نقلیه کنه...

اتفاقا من که از این حرکت خیلی خوشم امد! ایده خیلی جالبی هست، مخصوصا این موردش که میتونی توی Map ها هم سامون کنی و باهاشون اینور انور بری!

ولی ماکان خداییش ظلم به ساموناست بیاریشون تبدیل به ماشین یا چیزه دیگه بکنی لاقر chocobo رو اینجوری میکردن :biggrin1: بابا پرچم هنوز بالاست ff

منظورم اینه
اسم این چیه ؟
63ss_ff135.jpg.jpg

اسم این چیه ؟
23ss_ff13.jpg.jpg
امیر حسین شخصیت اولی رو نمیدونم ولی اون دومیه اسمش Jihl Nabaat است....

jihl-nabaat.jpg

من خودم هم یه سوال داشتم !!!

مهدی تو این هایی که نام بردی Vanille و Dajh کی هستن ...احتمالا یکی از این ها همون موسفیده که امیر میگه هستن!!!

من یه چند تا ارت ورگ گیر اوردم همشون یک وسیله ای دارن.....یکیشون یه موتور داشت صورتی رنگ بود خیلی کنده بود و Sazh هم یه موتور خیلی کنده داشت...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or