آخرین شخصیت FFXIII معرفی شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
ffxiii.jpg

اسکوار انیکس آخرین کاراکتر مهم دنیای FFXIII را در شماره جدید مجله Shonen Jump معرفی کرد.

نام این دختر، Wolba Yun Fang بوده و سلاح او Spear است( کاراکتر‌هایی که از Spear استفاده می‌کنند، قدرت بدنی متوسط و قدرت جادویی بسیار بالایی دارند). او توانایی احضار هیولای افسانه‌ای Bahamut را دارد.

همچنین در این مجله اشاره شده است که Sazh توانایی احضار سامون Brynhildr را دارد که تبری بزرگ در دست دارد و می‌تواند به ماشین تغییر شکل دهد.

Source

عزیزم تبر که به ماشین تبدیل نمیشه!! Brynhildr که دستش تبر هست تبدیل به ماشین میشه! مثل Shiva که موتور میشه!

کاراکتر‌هایی که از Spear استفاده می‌کنند، قدرت بدنی متوسط و قدرت جادویی بسیار بالایی دارند

مهدی اصلا تابلو هست این یارو از این جادوگر های خفنه!:biggrin1: خالکوبی های بدنش رو دیدی؟

مرسی بابت خبر یه سوال ff الان مثل ffxنیست که فقط مثلا yuna سامون احضار کنه یا مثل ff های قدیم هر کارکتر میتونه این رو داشته باشه

FFXIII با توجه به این که سامون هاش تبدیل به یک وسیله خاص میشن برای هر کدوم از شخصیت ها منحصر به فرده. مثلا آذرخش میتونه ادین رواحظار کنه و ... .

سلام دوستان.
دستت درد نكنه مهدي خان.
الان ديگه خيلي جوم گرفت برم FFXii دوباره تموم كنم.تا بعدش اين كه عرضه شد بريم اينو بزنيم.:biggrin1:

من به شدت چشم براه Bahamut بودم که خدارا شکر پیداش شد:love: عجب کاراکاکتری هم طراحی کردن.
مهدی اصلا تابلو هست این یارو از این جادوگر های خفنه! خالکوبی های بدنش رو دیدی؟
دیگه کسی که Bahamut احضار کنه خدای جادوئه...:دی

دیگه کسی که Bahamut احضار کنه خدای جادوئه...

مهدی من شدیدا منتظرم ببینم باهاموت تبدیل به چی میشه!:biggrin1: فکر کنم هواپیما بشه!!:biggrin1:

ولی خدایی تتسو چه کرد با این FFXIII! ترکوند!

مهدی من یک سوال برام پیش امده! با همه این تفاسیر پس کی قراره Ifrit رو سامون کنه؟

من آرتورک های افریت رو دیدم و مطمئنم تو بازی هست، از طرفدیگه با این چیزی که گفتن الان همه شخصیت ها معرفی شدن اما هنوز افریت مونده!!

اینجوری باید هنوز یک شخصیت خفن مونده باشه....

مهدی من یک سوال برام پیش امده! با همه این تفاسیر پس کی قراره Ifrit رو سامون کنه؟
Hope هنوز مشخص نشده. شاید هم هر کاراکتری بیش از یک سامون داشته باشه.
راستی Siren مال وانیلا بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or