MyJinx کاربر سایت Jul 15, 2026 #5,431 حیف شرایط خیلی خطرناکه و ترجیحمه پول سیو کنم برای مبادا وگرنه چندتا بازی تخفیف خوبی خورده بودن! Reactions: darkworld
DedSec88 کاربر سایت Jul 15, 2026 #5,432 نوشته شده توسط db07: این دی ال سی الدن رینگ اصلا تخفیف خورده؟ بیشتر... چک کردم، ظاهرا نه. اگه خواستی ببینی یه بازی تا حالا تخفیف خورده و چقدر، سایت psprices.com کل تاریخچه تخفیفات بازیارو داره. Reactions: AM!R and db07
نوشته شده توسط db07: این دی ال سی الدن رینگ اصلا تخفیف خورده؟ بیشتر... چک کردم، ظاهرا نه. اگه خواستی ببینی یه بازی تا حالا تخفیف خورده و چقدر، سایت psprices.com کل تاریخچه تخفیفات بازیارو داره.
Solidsnake_1 کاربر سایت Jul 15, 2026 #5,433 نوشته شده توسط db07: این دی ال سی الدن رینگ اصلا تخفیف خورده؟ بیشتر... Elden Ring Shadow Of The Erdtree خیر کلا یبار هم تخفیف نخورده تاحالا ، فرام میتونه با نینتندو در خساست رقابت کنه . Reactions: NaViiDii and db07
نوشته شده توسط db07: این دی ال سی الدن رینگ اصلا تخفیف خورده؟ بیشتر... Elden Ring Shadow Of The Erdtree خیر کلا یبار هم تخفیف نخورده تاحالا ، فرام میتونه با نینتندو در خساست رقابت کنه .
AMIN-1399F MP=♾️ HP=0 مدیر انجمن Jul 15, 2026 #5,434 اقا هر کی باندل مترو رو نخره ظلم بزرگی در حق خودش کرده. Reactions: Maniac Gamer
darkworld کاربر سایت Jul 15, 2026 #5,435 بله تخفیف های خیلی خوبی خورده چند تا بازی مورد انتظار من تو لیست هستند ولی اصلا نمیشه الان پول خرج کرد. رفتم یه کلگی شارژ بخرم ۲۸۰۰ با سیمش ۴ تومن. عجب وضعیتی شده مملکت Reactions: xxxmah and jdepp
بله تخفیف های خیلی خوبی خورده چند تا بازی مورد انتظار من تو لیست هستند ولی اصلا نمیشه الان پول خرج کرد. رفتم یه کلگی شارژ بخرم ۲۸۰۰ با سیمش ۴ تومن. عجب وضعیتی شده مملکت