آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

من میخوام lies of p یا دارک سولز ۳ رو بخرم. هر کدوم 50 درصد تخفیف شده 30 دلار. دارک سولز 3 واسه 2016 هست یعنی 10 سال پیش
استودیو های آسیایی کلا جون به عزرائیل نمیدن قیمت بازی ها قدیمشونو رو ریجن های مختلف حداقل رو استیم آپدیت میکنن ! حالا مقایسه کن با دولوپر بقیه کشورا که Metro exodus gold edition میده 5$ !
اون lies of p نمیدونم شرکت اسیایی هست یا نه !

• Like
Reactions: amir* and darkworld
ويچر ٣ ديگه داره قيمتش به ٣ تا ١٠٠ تومن ميرسه :D
زیر ۱۰ دلار هم یادمه ۶.۹۹ اینا بود یه بار دیدم ، ولی الان ۱۰ عه! مگه بلک فرایدی نباید بیشتر کات پرایس رو بخوره؟
...
مترو خیلی قلقلک میده با اینکه بازیش کردم‌، DLC ش رو نرفتم ، ۶ دلاره
مترو های دیگه هم خوبه؟ فک کنم یه باندل هست ۹ دلاره
اَوت دیتد! نشدن؟
Screenshot_20251123_113532_PS App.jpg

زیر ۱۰ دلار هم یادمه ۶.۹۹ اینا بود یه بار دیدم ، ولی الان ۱۰ عه! مگه بلک فرایدی نباید بیشتر کات پرایس رو بخوره؟
...
مترو خیلی قلقلک میده با اینکه بازیش کردم‌، DLC ش رو نرفتم ، ۶ دلاره
مترو های دیگه هم خوبه؟ فک کنم یه باندل هست ۹ دلاره
اَوت دیتد! نشدن؟
View attachment 401713
الانم ویچر ورژن استانداردش 7 دلاره ، کامپلت ادیشن 10 دلاره

• Like
Reactions: AM!R
اومدم یه 50 دلار دیگه شارژ کنم AC shadows بگیرم ، دیدم الان دیسک نو Special edition زیر 5 میلیون میدن ، بعد تو استور استانداردش 42$ که مالیاتم میخوره فکر کنم بشه 45$ اصلا ارزش نداره ، ظرفیتی دومش هزار ماشااللللل 3850 !!
صد رحمت به استیم ناموسا Stalker 2 الان ریجن اکراین 20$ 🤣 یا دیابلو 4 با محتوای اضافیش همینه !انحصاری های سونی رو استیم تا 60% تخفیف خورده

• Like
Reactions: darkworld
فکر کن بازی l.a noire توی استور سونی ۴۰ دلار هست که با تخفیف شده ۲۰ دلار ولی توی استیم قیمت اصلی بازی ۲۰ دلار هست. رسما سونی دزد شده. اسپنسر بیشتر که کاربرای خودش ظلم کنه به کاربرای سونی ظلم کرد چون گیم پس اونا که همچنان میتازه البته با قیمت بالاتر ولی بازی های بهتر از اون طرف سونی تا تونسته هار شده و داره کاربراش رو سلاخی میکنه

میگم که هیچ‌جوره راه نداره مایی که اشتراک فعال داریم و تاریخ اتمامش مثلا واسه 2026/04/30 هست ازین تخفیف پلاس استفاده کنیم یه اشتراک با تخفیف بگیریم؟ رفتم تو برنامه گوشی نگاه کردم رو خرید میزنی نسخه فول پرایس رو میاره. یه پستی هم گفته بود کنسل کنید بعد اکتیو اینا کنید گزینه‌ش میاد که من امتحان کردم نیومد. تا آخر تخفیفات هم تو ماموریت هستم دسترسی به کنسول ندارم رو اونم امتحان کنم.

رویا دارم که ریال رو هم استور ساپورت می کرد، بعد با کارت بانک ملی، میرفتیم ۷۰۰ هزار تومن میدادیم، گوست آف یوتی می خریدم8->

چه گناهی کردیم اینجا بدنیا اومدیم؟~X(
تا ۲۵ دسامبر درست میشه یا نه !؟ :D
میگم که هیچ‌جوره راه نداره مایی که اشتراک فعال داریم و تاریخ اتمامش مثلا واسه 2026/04/30 هست ازین تخفیف پلاس استفاده کنیم یه اشتراک با تخفیف بگیریم؟ رفتم تو برنامه گوشی نگاه کردم رو خرید میزنی نسخه فول پرایس رو میاره. یه پستی هم گفته بود کنسل کنید بعد اکتیو اینا کنید گزینه‌ش میاد که من امتحان کردم نیومد. تا آخر تخفیفات هم تو ماموریت هستم دسترسی به کنسول ندارم رو اونم امتحان کنم.
اینو من تو ردیت خوندم میگن خیلی شانسیه ولی کاربرهایی گزارش دادن که نشده و رفته تو پاچه شون
به نظرم به ریسک اش نمی ارزه

• Like
Reactions: zack fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or