آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سلام وقتتون بخیر
از سایت buycards.ir گیف کارت 60دلاری خریدم کد استفاده شده برام فرستادن
موبایل پشتیبانیشون خاموشه تلفن ثابت هم یک خانم میان سال جواب دادن که در جریان کار نبودند و گفتندخودش فعلا نیست!(انگار بقالیه)

گفتم اطلاع بدم شما خرید نکنید که پول و اعصابتون هدر بره تا شنبه از دستشون شکایت کنم

من ادرسم رو نیویورک زده بودم از اول که ایمیل اومده نوشته از امروز مالیات می گیره سر خریدا. کدوم ایالت رو جایگزین کنم که مالیات نخواد؟

Assassin's creed odyssey چقدر تخفیف میخوره بنظرتون تو بلک فرایدی؟ تا چهل تا ممکنه بیاد؟
اگر بخوایم طبق شرایط اورجینز در سال گذشته پیش بینی کنیم نسخه استاندارد از ۶۰ دلار میاد ۴۰ دلار و نسخه گلد از ۱۰۰ دلار میاد ۷۰ دلار.

اگر بخوایم طبق شرایط اورجینز در سال گذشته پیش بینی کنیم نسخه استاندارد از ۶۰ دلار میاد ۴۰ دلار و نسخه گلد از ۱۰۰ دلار میاد ۷۰ دلار.
تو ردیت مثل این که گفتن تا 35 دلار میاد،این 35 دلار مخصوص نسخه فیزیکیه که تو خرده فروشیا میفروشن؟ یعنی نسخه دیجیتال همون 40 میشه؟

تو ردیت مثل این که گفتن تا 35 دلار میاد،این 35 دلار مخصوص نسخه فیزیکیه که تو خرده فروشیا میفروشن؟ یعنی نسخه دیجیتال همون 40 میشه؟
نمیدونم توی ردیت بر چه مدل پایه ای اینو گفتن ولی چون بازی زمانی که بلک فرایدی میاد تازه حدوده 50 روز از ریلیزش میگذره بعید بدونم به این قیمت برسه مگر اینکه رد دد ۲ کاری کرده باشه فروش اساسینز به میزان بسیار قابل توجهی افت کنه که اینجور شه و اینقدر بیاد پایین.

سلام وقتتون بخیر
از سایت buycards.ir گیف کارت 60دلاری خریدم کد استفاده شده برام فرستادن
موبایل پشتیبانیشون خاموشه تلفن ثابت هم یک خانم میان سال جواب دادن که در جریان کار نبودند و گفتندخودش فعلا نیست!(انگار بقالیه)

گفتم اطلاع بدم شما خرید نکنید که پول و اعصابتون هدر بره تا شنبه از دستشون شکایت کنم
من گیفت کارت هامو از سایت gift98 میخرم تا الان یه چند باری خریدم مشکلی نداشتند زود برام فرستادن رمزو یعنی تحویل آنی

Sent from my BND-L21 using Tapatalk

سونی تاریخ شروع و پایان تخفیفات بلک فرایدی در psn آمریکا و کانادا رو مشخص کرده.تخفیفات از تاریخ 25 آبان شروع و در تاریخ 6 آذر تمام میشن.لیست عناوینی که تخفیف خواهند خورد مشخص نشدن اما سونی گفته شامل اشتراک 12 ماهه پلاس و بسیاری از عناوین AAA جدید و قدیم هستن.
همچنین به صورت استثنا از همینک تخفیف بلک فرایدی بلک اوپس4 برای مشترکین پلاس در دسترسه و میتونید این نسخه از کال اف دیوتی رو با قیمت 48 دلار تهیه کنید.صرفا برای اطلاع دوستانی هم که اطلاع ندارن عرض کنم این نسخه از COD دارای سرورهای اختصاصی در مولتی پلیر و بتل رویال هست و هیچ مشکلی در پیدا کردن پلیر نخواهید داشت.

قرار بود اگه در بازه ای که سونی مشخص کرده بود از اون لیست از بازی ها اگه دو تا بازی خریداری بشه یا پیش خرید کنید سونی 15 دلار برای شما بفرسته
کسی اطلاع داره این 15 دلار رو چه زمانی میفرسته ؟ یا اینکه فرستاده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or