آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان از یک سایت قبل از روز 5 شنبه که میشد با دیدن تریلر دیترویت کد گرفت یک کد تخفیف 20 درصد خریدم ولی اولیش رو که داد invalid بود و دومی و سومی که بهم دادن قبلا استفاده شده:|
طرف میگه کد سالم هست
با پشتیبانی سونی چت کردم که همچین مشکلی پیش اومده و میخوام بدونم کی ردیم شده گفت کد تخفیف که رایگانه نباید پولی براش پرداخت کنی
بنده خدا فکر میکرد امریکا هستم نمیدونست داخل ایران از ..وه هم کره میگیرن
این پیام this code already has been redemed فقط برای وقتی هست که کد استفاده شده ؟یا معنی دیگه ای هم میده؟

آخرین ویرایش:
دوستان کد تخیفیف رو تا وارد کردیم دیگه بلا استفاده میشه؟
از یک سایت قبل از روز 5 شنبه که میشد با دیدن تریلر دیترویت کد گرفت یک کد تخفیف 20 درصد خریدم ولی اولیش رو که داد invalid بود و دومی و سومی که بهم دادن قبلا استفاده شده:|
طرف میگه کد سالم هست
با پشتیبانی سونی چت کردم که همچین مشکلی پیش اومده و میخوام بدونم کی ردیم شده گفت کد تخفیف که رایگانه نباید پولی براش پرداخت کنی
بنده خدا فکر میکرد امریکا هستم نمیدونست داخل ایران از ..وه هم کره میگیرن
یک یوزر چند تا کد تخفیف میتونه استفاده کنه؟
از کد تخفیف هایdetroit یک بار می تونی استفاده کنی. کشورهای اکانت هم محدودیت داره با اکانت هر کشوری نمی تونی استفاده کنی

آخرین ویرایش:
از کد تخفیف های detroid یک بار می تونی استفاده کنی. کشورهای اکانت هم محدودیت داره با اکانت هر کشوری نمی تونی استفاده کنی
دو تا کد بعد از کد اولی بهم داده که کد دوم رو قبل از کد دیترویت استفاده کردم که پیام قبلا ردیم شده است رو داد و سومی بعد از وارد کردن کد دیترویت بود که اونم همین پیام رو داد
میخوام بدونم ارور کد سوم ممکنه بخاطر استفاده از کد دیترویت باشه؟

دو تا کد بعد از کد اولی بهم داده که کد دوم رو قبل از کد دیترویت استفاده کردم که پیام قبلا ردیم شده است رو داد و سومی بعد از وارد کردن کد دیترویت بود که اونم همین پیام رو داد
میخوام بدونم ارور کد سوم ممکنه بخاطر استفاده از کد دیترویت باشه؟
فکر نمی کنم. اگر گفته قبلا ردیم شده یعنی قبلا استفاده شده دیگه.

• Like
Reactions: db07

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or