یه سوال یکی از دوستام میگفت فیلم و سریالای روی استور ps رو بخری ! نمیتونی ببینیشون ؟! چطوریه قضیه ؟! اگه راسته، مربوط به هیتلره یا تحریم
واسه من که چیزی نیومده.کلا سونی چیزی حدود هشت نه روز هست که هیچ ایمیلی نفرستاده.قبلا ایمیلی با عنوان weekly update میفرستاد.این بار همونم نفرستاده...دوستان سونی کد تخفیف ارسال کرده جدیدا؟
بعضی از سایتا از امشب گذاشتن برای فروش
من ایمیلمو چک کردم چیزی نیومده بود
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
weekly update سه روز پیش واسه من اومد. دیروزم پیغام فلش سل اومد ولی کدی داخلش نبود.واسه من که چیزی نیومده.کلا سونی چیزی حدود هشت نه روز هست که هیچ ایمیلی نفرستاده.قبلا ایمیلی با عنوان weekly update میفرستاد.این بار همونم نفرستاده...
سلام دوستان کسی کد تخفیف داره بفرسته واسم بی زحمت
50 سنت کم دارم واسه خرید اویل
دمتون گرم
اویل شیش رو میخوام بگیرم با برادرم دو دسته بازی کنیمكدوم ايول؟
با داداشت خوبه دونفري بازي كنيد ولي كلا بازيش اشغالي بيش نيستاویل شیش رو میخوام بگیرم با برادرم دو دسته بازی کنیم
خوب اویل 5 چطوره یا 4 ؟با داداشت خوبه دونفري بازي كنيد ولي كلا بازيش اشغالي بيش نيست
ايول 4 شاهكاره ولي دونفره نميشه ايول 5 هم بدنيست از اون 6 اشغال خيلي بهترهخوب اویل 5 چطوره یا 4 ؟
سلام.آره نسخه گوتی تخفیف خورده که شامل ۲تا dlc داستانی بسیار گسترده (یکی از این دوتا اصلا مپ جدیدی به بازی اضافه میکنه) و ۱۶تا dlc کوچیک میشه.این ویچر با دی ال سی هست؟
امکانش هست بعد ها تخفیف بیشتری بخوره؟
مثلا کریسمس