آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

یه سوال یکی از دوستام میگفت فیلم و سریالای روی استور ps رو بخری ! نمیتونی ببینیشون ؟! چطوریه قضیه ؟! اگه راسته، مربوط به هیتلره یا تحریم

دوستان سونی کد تخفیف ارسال کرده جدیدا؟
بعضی از سایتا از امشب گذاشتن برای فروش

من ایمیلمو چک کردم چیزی نیومده بود

Sent from my SM-G800H using Tapatalk
واسه من که چیزی نیومده.کلا سونی چیزی حدود هشت نه روز هست که هیچ ایمیلی نفرستاده.قبلا ایمیلی با عنوان weekly update میفرستاد.این بار همونم نفرستاده...

• Like
Reactions: MO021
واسه من که چیزی نیومده.کلا سونی چیزی حدود هشت نه روز هست که هیچ ایمیلی نفرستاده.قبلا ایمیلی با عنوان weekly update میفرستاد.این بار همونم نفرستاده...
weekly update سه روز پیش واسه من اومد. دیروزم پیغام فلش سل اومد ولی کدی داخلش نبود.

تخفیف های این هفته شروع شدن.هرچند عناوین نسبتا قدیمی هستن ولی بسیار بازی های تاپی تخفیف خوردن‌ از هر نوع سبک و سلیقه ای.
ویچر ،سری بتلفیلد،سری کال اف دیوتی،دیابلو،رینبوسیکس،اورواچ،سیمز،اینجاستیس۲،استریت فایتر،میندل ارث۲،برادرزلند،تام رایدر،مس ایفکت،بایوشاک،بازی های ورزشی و کلی بازی دیگه\m/

این ویچر با دی ال سی هست؟
امکانش هست بعد ها تخفیف بیشتری بخوره؟
مثلا کریسمس
سلام.آره نسخه گوتی تخفیف خورده که شامل ۲تا dlc داستانی بسیار گسترده (یکی از این دوتا اصلا مپ جدیدی به بازی اضافه میکنه) و ۱۶تا dlc کوچیک میشه.
ببین قیمتش الان فوق العادست ۲۰ دلار چون با این پول بنده تضمین میدم ۲۰۰ساعت بدون هیچگونه تکرار مکرراتی سرگرم شی.هم تنوع محیطی هم تنوع ماموریتی هم موسیقی متن هم مبارزات خیلی متنوع هستن و این بازی به معنی واقعی کلمه یه اثر بسیار فاخری هست.
اره کریسمس و یا بلک فرایدی که اواخر آذر میان تخفیف بیشتری خواهد خورد.

سلام دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
بین بتلفیلد یک و ویتچر3 کدوم را پیشنهاد میکنید؟
الان تو تخفیفات هفتگی بتلفیلد یک تخفیف خوبی خورده ، تفاوت بین نسخه های مختلفش چیه و کدوم بهتره؟؟؟مثلا anniversary bundle یا premium pas چه تفاوتی دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or