من لاگین کردم ویدیو رو هم دیدم ولی کدی که بهم داد دو حرف کم داره ولی هرچی هم میخوام توی استور بزنم قبول نمیکنهسلام
اگر به سایت زیر برید و آخرین ویدیو رو نگاه کنید، یک کد تخفیف 20% میگیرید. (اول باید log-in کنید):
live.playstation.com
![]()
خو داداچم بگو داستان از چه قرارهاز دوستان هر کس کردیت کارت خالی داره لطفا پخ کنه بنفعشه![]()
کد مشکلی نداره، موقع خرید باید استفادهاش کنید:من لاگین کردم ویدیو رو هم دیدم ولی کدی که بهم داد دو حرف کم داره ولی هرچی هم میخوام توی استور بزنم قبول نمیکنه![]()
الان نسخه گلد ۹۰ دلار هست ولی قطعا موقع ریلیز بازی میشه ۱۰۰ دلار.اونوقت با کد تخفیف در میاد ۸۰ دلار.نسخه معمولیم با تخفیف میشه ۴۸ دلار.احتمالش کم هست کسی کدشو نخواد.چون بهترین فرصت واسه خرید فارکرای 5 هست.
واسه منم اومده اگر نمی خواستم فارکرای بخرم مثل دفعه ی قبل کدو میذاشتم بچه ها استفاده کنن.
به نظر من که ارزش داره.چون من که فارکرای 3 رو به کل بازی نکردم.به جز این کلی محتوای دیگه واسه سیزن پس در نظر گرفتن که قطعا خودتون بهتر میدونید.الان نسخه گلد ۹۰ دلار هست ولی قطعا موقع ریلیز بازی میشه ۱۰۰ دلار.اونوقت با کد تخفیف در میاد ۸۰ دلار.نسخه معمولیم با تخفیف میشه ۴۸ دلار.
نمیدونم ۳۲ دلار بابت سیزن پس میصرفه هزینه کنم یا نه![]()