آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سلام
اگر به سایت زیر برید و آخرین ویدیو رو نگاه کنید، یک کد تخفیف 20% می‌گیرید. (اول باید log-in کنید):
live.playstation.com
5asf_captur1111e.png

سلام
اگر به سایت زیر برید و آخرین ویدیو رو نگاه کنید، یک کد تخفیف 20% می‌گیرید. (اول باید log-in کنید):
live.playstation.com
5asf_captur1111e.png
من لاگین کردم ویدیو رو هم دیدم ولی کدی که بهم داد دو حرف کم داره ولی هرچی هم میخوام توی استور بزنم قبول نمیکنه:(

برا منم کد ۲۰ درصد اف ارسال شده و تا ۱۰ فروردین اعتبار داره.فکر کنم بزارمش سه شنبه که فارکرای۵ اومد بخرمش.میشه ۴۸ دلار اونوقت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliahmadi2
احتمالش کم هست کسی کدشو نخواد.چون بهترین فرصت واسه خرید فارکرای 5 هست.
واسه منم اومده اگر نمی خواستم فارکرای بخرم مثل دفعه ی قبل کدو میذاشتم بچه ها استفاده کنن.

احتمالش کم هست کسی کدشو نخواد.چون بهترین فرصت واسه خرید فارکرای 5 هست.
واسه منم اومده اگر نمی خواستم فارکرای بخرم مثل دفعه ی قبل کدو میذاشتم بچه ها استفاده کنن.
الان نسخه گلد ۹۰ دلار هست ولی قطعا موقع ریلیز بازی میشه ۱۰۰ دلار.اونوقت با کد تخفیف در میاد ۸۰ دلار.نسخه معمولیم با تخفیف میشه ۴۸ دلار.
نمیدونم ۳۲ دلار بابت سیزن پس میصرفه هزینه کنم یا نه:-?

الان نسخه گلد ۹۰ دلار هست ولی قطعا موقع ریلیز بازی میشه ۱۰۰ دلار.اونوقت با کد تخفیف در میاد ۸۰ دلار.نسخه معمولیم با تخفیف میشه ۴۸ دلار.
نمیدونم ۳۲ دلار بابت سیزن پس میصرفه هزینه کنم یا نه:-?
به نظر من که ارزش داره.چون من که فارکرای 3 رو به کل بازی نکردم.به جز این کلی محتوای دیگه واسه سیزن پس در نظر گرفتن که قطعا خودتون بهتر میدونید.

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or