آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

ممنون از دوستان بابت راهنمایشون...ازین دست بازی های ارزون شده و ارزشمند اگه معرفی کنین حال دادین زیر پنج دلار منظورمه
تا یادم نرفته بگم سونی الان ایمیل داد توش کد تم داینامیک هستش تا 2020 هم تاریخ انقضا داره کدش=))

Trine Enchanted Edition بگیر زیر 5 دلار از همه شون یه سروگردن بالاتره

• Like
Reactions: sharoshor
واس من الان کد تم داینامیک اومد اونم تا برج 12 سال 2020 تاریخ انقضا داره ولی اگر کد تخفیف بفرسته تاریخ انقضاش رو یک ماهه هم نمیزنه:|
تمش باحاله.حالت کانوایی داره با یه موزیکی که انگار گوی کوکی خریدید.احساس میکنم رفتم خونه مادربزرگم:D

آخرین ویرایش:
دوستان من الان زدم تو گوش star wars BF 2 استور انگلستان ریجن 2 - 50% تخفیف زده به مناسبت کریسمس من خریدم dlc هاشم که همه رایگانه مهم نیست ریجنش الان وقت خریدشه :x

سونی هر سال به فنهاش به مناسبتهای مختلف خیلی حال میده . منو که همیشه شرمنده کرده با گیفتهای پولی و کد ، امسال هم توقع نداشتم 3 تا هدیه پشت سر هم بهم بده که غافلگیرم کرد .

tr51_screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B1%DB%B2%DB%B2%DB%B2-%DB%B1%DB%B4%DB%B2%DB%B3%DB%B3%DB%B3_crop_461x625.png

سونی هر سال به فنهاش به مناسبتهای مختلف خیلی حال میده . منو که همیشه شرمنده کرده با گیفتهای پولی و کد ، امسال هم توقع نداشتم 3 تا هدیه پشت سر هم بهم بده که غافلگیرم کرد .

tr51_screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B1%DB%B2%DB%B2%DB%B2-%DB%B1%DB%B4%DB%B2%DB%B3%DB%B3%DB%B3_crop_461x625.png
نمیدونم من فن قدیمی که از 2011 تا الان مشتریش بودم چرا به من حال نمیده8-| دریغ از یک تم، دریغ از یک کد تخفیف:|

نمیدونم من فن قدیمی که از 2011 تا الان مشتریش بودم چرا به من حال نمیده8-| دریغ از یک تم، دریغ از یک کد تخفیف:|
توی توضیحات ایمیل کد تخفیف که واسه من میفرسته نوشته شما این ایمیل را به این خاطر دریافت میکنید که مشتری با ارزشی هستید احتمالا دلیل اینکه کد تخفیف نمیگیری اینه که کم خرید میکنی از استور

توی توضیحات ایمیل کد تخفیف که واسه من میفرسته نوشته شما این ایمیل را به این خاطر دریافت میکنید که مشتری با ارزشی هستید احتمالا دلیل اینکه کد تخفیف نمیگیری اینه که کم خرید میکنی از استور
من یه اکانت فیفا ظ3 خریدم با این اکانت فقط همین بازی خریداری شده ده دلار بهم داد زدمش رو اکانت دیگه
خیلی ربطی به تعداد خرید نداره شاید به مقدار خردید به دلار ربط داشته باشه

من یه اکانت فیفا ظ3 خریدم با این اکانت فقط همین بازی خریداری شده ده دلار بهم داد زدمش رو اکانت دیگه
خیلی ربطی به تعداد خرید نداره شاید به مقدار خردید به دلار ربط داشته باشه

من تا حالا کلی بازی خریدم رو استور ولی بهم 10دلاری نداده تا حالا

ولی کد تخفیف رو میده بهم، فکر کنم به خاطر اینه که ایمیل هایی که از طرف سونی میاد رو میخونم چون همچین چیزی نوشته توی اون ایمیل

upload_2017-12-22_17-2-56.png

Attachments

• upload_2017-12-22_17-2-5.png
    upload_2017-12-22_17-2-5.png
    73.5 KB · مشاهده: 24
  • Like
Reactions: mehran2190
ج
من تا حالا کلی بازی خریدم رو استور ولی بهم 10دلاری نداده تا حالا

ولی کد تخفیف رو میده بهم، فکر کنم به خاطر اینه که ایمیل هایی که از طرف سونی میاد رو میخونم چون همچین چیزی نوشته توی اون ایمیل

View attachment 82836
جالب بصورت ایمیل نیومد
من دسترسی به ایمیل اکانت ندارم دست فروشنده است
کد بصورت notification اومد تو خود اکانت

اينم تازه براي همه ديشب فرستاده شد :D
تمش حتي ارزش دانلودم نداره

:)) تو ایمیل با آبو تاب نوشته Just For You فک کردم 20 دلار اینا قراره هدیه بده =)) میگم لاقل تم میدادی درستو حسابیشو میفرستادی :| اصلا ارزش 45 مگو نداره :| مبارک اونایی که هدیه درستو حسابی گرفتن! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or