malek911
Loyal Member
تجربه ثابت کرده بازیهایی که تخفیف عجیب غریب میخورن عنقریب میان رو پلاس.میخان شیرش رو بکشن بعد بدن پلاس
روبو کاپو بگیرید اصلا پشیمون نمیشید از این قیمت بالاتر هم ارزش داره ۹ دلار که واقعا مفته براش خیلی هم طولانی نیست تو ۲ روز میشه تمومش کرد پلاتنیوم ساده ای هم داره
من از همین میترسم وگرنه میگرفتمش. چون یکی دوبار این تجربه رو داشتم و اصن تا یکی دو روز بعدش سوزش عجیبی آدم میگیره. یعنی ۶۰ دلار همینجوری ضرر کنی فکر کنم سوزشش کمتر از این باشه که بازی که تازه خریدی رو پلاس بیادخريديم و اومد رو پلاس كى جواب ميده؟![]()
روبوکاپ رو من مردادماه گذشته دیسکش را خریدم 1200 بعد فروختمش 1300 یعنی صد تومن هم سود کردم.آقا روبوکاپ شده ۹$ و تا ۴ مارس هم هستش این تخفیف. خودمم میزنم تو گوشش قطعا
آرکین کالکشن هم آف خیلی خوبی خورده. این پک شامل Deathloop, Prey Complete Edition, Dishonored 1 & 2 میشه و قیمتش شده ۳۷$.
در کل به ویکند آفر حتما یه نگاهی بندازید.
روبوکاپ رو من مردادماه گذشته دیسکش را خریدم 1200 بعد فروختمش 1300 یعنی صد تومن هم سود کردم.
کلا منظورم این هست عناوین قدیمی همشون بدون استثنا دیسکشون با قیمت خیلی معقولی توی بازار گیر میان و ادم یا اصلا ضرر نمیکنه یا حداقلی هست ، منظورم اینه وقتی پول مملکتون به بی ارزش ترین در جهان تبدیل شده دیگه حتی 9 دلارم برای یک بازی قدیمی زیادی هست.
جدای این مباحث بازیش فوق العاده عالی بود و من از ثانیه به ثانیش لذت بردم.شوتیگ لذت بخش ، فضاسازی شهری زیبا ،طراحی ماموریت های اصلی+فرعی ، گرافیک و صداگذاریش همه در سطح بسیار مطلوبی قرار دارن.پلاتش هم راحته.حتما باید تجربه شه.
والا 1 دلارم ارزش نداره مگر اینکه فن سرسخت سه نسخه پیش باشی.اینجا کسی Just Cause 4 رو بازی کرده؟ گلد ادیشنش تخفیف خورده ۹ دلار شده خیلی وقتم هست دودلم که بگیرمش یا نه. سری پیشم نسخه کاملش باز تخفیف خورده بود ۱۰ دلار. میترسم نگیرم و دیگه گلدش تخفیف نخوره.
نهایت نیم ساعت بتونی پلی ش بدی ، بقیه ش تکرار تجربه نیم ساعت اولهاینجا کسی Just Cause 4 رو بازی کرده؟ گلد ادیشنش تخفیف خورده ۹ دلار شده خیلی وقتم هست دودلم که بگیرمش یا نه. سری پیشم نسخه کاملش باز تخفیف خورده بود ۱۰ دلار. میترسم نگیرم و دیگه گلدش تخفیف نخوره.
فکر کنم روبوکاپ یکی دو ماهه دیگه یا بیاد رو اکسترا یا اسنشیالآقا روبوکاپ شده ۹$ و تا ۴ مارس هم هستش این تخفیف. خودمم میزنم تو گوشش قطعا
آرکین کالکشن هم آف خیلی خوبی خورده. این پک شامل Deathloop, Prey Complete Edition, Dishonored 1 & 2 میشه و قیمتش شده ۳۷$.
در کل به ویکند آفر حتما یه نگاهی بندازید.
یه نقش افرینی خوش ساخت نادیده گرفته شدس+از اکسپشن ارزشمندی هم برخورداره.تقریبا دو هفته میشه کل بازار رو گشتم و دیسک قیمت مناسب greedfall رو پیدا نکردم.
تو استور دیدم تخفیف خورده و تو امارات ۷.۵ و تو us شده ۸.۵ دلار.
با خرید بازی هر دو نسخه ۴ و ۵ رو هم واسه دانلود میده.
ارزش خرید به این قیمت رو داره اگه با سبک بازی و گیم پلی بازی ارتباط بگیرید.
سلام.
چرا بازیای تخفیف بهار اینقدر کمن؟
و فقط هم برای پلاس تخفیف خورده.
میخواستم remnant نسخه ultimate رو بگیرم شده بود 600 لیر یک روز دیر جنبیدم حذف شد یعنی سوختم نسخه عادیش روی پلاس هست اما میخوام با ۳ تا dlc بازی کنم امیدوارم تو تخفیفات بهار دوباره بیاد