آخرین ویرایش:
نسخه آخر ابزار AL AZIF رو بگیرید، طبق آموزشش برید جلو
نه هنوز مشکل داره باعث خاموش شدن کنسول میشه. بهترین راه فعلا فقط فقط استفاده از مرورگر www خود کنسول هست.
همین بریم حله؟ چون توی تاپیک اموزش برای 4.55 نوشته بود برای بار اول حتما باید از روش های دیگه رفت؟
بنده همچین مشکلی ندیدم
همچین مشکلی هم ندیدم کسی گزارش کنه!!!
نسخه پچ شدس؟ بگیریم؟
شما روی ۵.۰۵ تست کردین؟ خیلی ها تست کردن کنسول خاموش میشه. خودم هم تست کردم کنسول خاموش شد! باز خودتون میدونید.
با این حساب که هربار موقع روشن کردن کنسول باید دوباره هک رو انجام داد و این هک هم آنلاین از طریق آدرس بار هست ایا ممکن نیست که هر لحظه اون سایت رو از دسترس خارج کنند؟ اصلا چنین چیزی ممکن هست یا نه؟ در مورد انتقال بازیها آیا حتما باید یکجا انتقال داد یعنی اگر حجم فلش کمتر از حجم بازی باشه راهی نداره؟ چون من واقعیتش هارد ندارم فقط فلش 32 گیگ دارم اگر راهی نباشه که دیگه خودم دانلود نکنم و مجبورم بدم بیرون بریزند.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوست عزیز میشه در مورد این روش توضیح بدی.کلا به چه صورت هست.می تونید به صورت آفلاین هک رو اجرا کنید، کلا ESP8266 توصیه می شه، با 30-40 تومن راحت می شه از شر متد های لانچ اکسپلویت روی گوشی و پی سی و وب سایت های آنلاین و ... خلاص شد
راهی نداره
دوست عزیز میشه در مورد این روش توضیح بدی.کلا به چه صورت هست.
چه چیزایی باید بخریم
۲-۳ سال پیش برد wemos حدود ۱۰-۱۵ تومن بودمی تونید به صورت آفلاین هک رو اجرا کنید، کلا ESP8266 توصیه می شه، با 30-40 تومن راحت می شه از شر متد های لانچ اکسپلویت روی گوشی و پی سی و وب سایت های آنلاین و ... خلاص شد
راهی نداره
۲-۳ سال پیش برد wemos حدود ۱۰-۱۵ تومن بود
این برد خیلی کم شده !من پیشنهاد می کنم nodemcu esp-12e رو بگیرید
واقعا برای این کار مناسبه