آخرین ویرایش:
نه عزیزکرنل اومد؟؟؟
دقیقا بازی نموند که براش بخوام هک کنمشما که اپ کردی راحت شدی هیچ مارو هم از حضورت
ککس که منتشر بشه مثل قبل هن براش از الان آماده و در کنار میرا توسعه پیدا میکنه
منم همینطور فکر میکنمنه عزیز
اگر منظورت اون فایل pdf توی عکسه؟ که اون یه review از qwerty و مروری از کاراشه که تا حالا انجام داده...
بالاییش هم (exploit writeup) که مال خیلی وقت پیشه...
اینقدر عجله نکنید به احتمال زیاد 27 می ( پنج روز دیگه) روز انتشاره !
5.05سلام دوستان یه سوال برای اجرای گاد اف وار چه ورژنی نیاز هست برای دستگاه یعنی روز ریلیز گاد اف وار دستگاه چه ورژنی نرم افزار داشت
ممنون بابت جوابتون من همون روز ریلیز گاد اف وارو نصب کردم پس امیدی هست که توی این اخباری که داره میاد 5.05 هک بشه5.05
ممنون بابت جوابتون من همون روز ریلیز گاد اف وارو نصب کردم پس امیدی هست که توی این اخباری که داره میاد 5.05 هک بشه
الان دسترسی به دستگاه ندارم ولی دقیق همون روز که اومد 31 فروردین من دیجیتال زدم یعنی بالای 5.05 هستاگر بالای 5.05 نباشی، فقط چند روز تا هک فاصله هست
بالای 5.05 باشی، معلوم نیست کی خبری بشه
اگر دیجیتالی خریدی که 100% بالای 5.05 هستی
اگر روی دیسک خریدی و از روی دیسک آپدیت کردی، همون 5.05 هستی
آپدیت 1.03 گاد او وار نیاز به ورژن 5.53 داره ,اگه بازی اپدیت نشده باشه ,با فریم 5.05 اجرا میشهالان دسترسی به دستگاه ندارم ولی دقیق همون روز که اومد 31 فروردین من دیجیتال زدم یعنی بالای 5.05 هست
الان دسترسی به دستگاه ندارم ولی دقیق همون روز که اومد 31 فروردین من دیجیتال زدم یعنی بالای 5.05 هست
الان دسترسی به دستگاه ندارم ولی دقیق همون روز که اومد 31 فروردین من دیجیتال زدم یعنی بالای 5.05 هست
دوستان صفحه قبلو ببینید اسپکتر رد کرده اون حرفاتو زده که این هفته هک منتشر میشه! کلن گفته چون هک این ورژن خیلی سخته به من ربطی نداره!!
چشم انتظار نباشید
تو که اینقدر بهت فشار میاد چرا میای تو تاپیک بجای اینکارا برو انگلیسیتو تقویت کن :
Note the careful choice of words here: “kexpl”, “closer”, and “probably”. All of these words could lead to disappointment if you don’t read them correctly. Something that’s “
اینا از لینکیه که خودت فرستادی اگه دوست داری و بلدی برو یدور بخون
از بچه های خوشمزه ی همین تاپیک هم بخای برات ترجمشو میزارن
دوستان صفحه قبلو ببینید اسپکتر رد کرده اون حرفاتو زده که این هفته هک منتشر میشه! کلن گفته چون هک این ورژن خیلی سخته به من ربطی نداره!!