آخرین اخبار هک PS4 | آخرین ورژن Firmware هک 9.00 | (پست اول مطالعه شود)

.M.A.H.

کاربر سایت
سلام

توجه توجه

آپدیت11 کنسول PS4 هک شد

دانگل تو تهران 1.300.000تا1.5 میلیون قیمتش هست

دانگل دو نوع اومده
1.یک نوع یه سر یو‌ اس بی یه سر لن هستش
2..یک نوع دیگر داخل کنسول داخل برد لحیم کاری میشه

...........​

........​

.​

آخرین ویرایش:
داداش هشت ماه پیش هنوز فریمور 5 هم بیرون نیومده بود این چجوری هشت ماهه کرنل 5.05 رو داره؟
فریمور ۵ منظورش بوده حتما
راه نفوذ رو اونجا پیدا کرده
بعدن گسترشش داده به ۵.۰۵
ولی چیزی که همه قبول دارند اینه که این اقا کرنل رو داره ولی منتشر نمیکنه
از خودم که در نمیارم برو تو twitter طرف خودت ببین

@qwertyoruiopz
All the people in my mentions asking for PS4 5.05 EXPLOIT WEN don't realize i've been trained by the iOS community at ignoring such requests
آخرین چیزی که راجب 5.05 گفته فعلا همینه. فکر کنم عصابش داغون شده که 5.50 رو نتونسته کاریش کنه xD ولی شاید specterdev داره رووش کار میکنه.
متاسفانه qwerty گفته کرنل 5.05 رو منتشر نمیکنه
و جهت اطلاع شما بگم که specterdev با qwerty تو یه تیم هستن پس فعلا باید دور اینا رو خط بکشیم مگر اینکه یه هکر دیگه ظهور کنه و کرنل رو هک و منتشر کنه(زمان میبره متاسفانه)

و جهت اطلاع شما بگم که specterdev با qwerty تو یه تیم هستن پس فعلا باید دور اینا رو خط بکشیم مگر اینکه یه هکر دیگه ظهور کنه و کرنل رو هک و منتشر کنه(زمان میبره متاسفانه)
هیچ جایی نگفته ریلیز نمیکنه!!! ققط به این درخواستا جوابگو نیست!

فریمور ۵ منظورش بوده حتما
راه نفوذ رو اونجا پیدا کرده
بعدن گسترشش داده به ۵.۰۵
ولی چیزی که همه قبول دارند اینه که این اقا کرنل رو داره ولی منتشر نمیکنه
از خودم که در نمیارم برو تو twitter طرف خودت ببین

qwertyoruiop on Twitter
دوست عزیزمون کاملا درست می گن
اینم منبع ش

qwertyoruiop on Twitter
دوست عزیزمون کاملا درست می گن
اینم منبع ش
در مورد متوجه شدن متن اشتباه کردن-در مورد ریلیز چیزی که به گفته خودش واقعیه نه اره میگه نه نه!!!میگه من به درخواستای رلیز کن ج نمیدم! یعنی خیلییی جو گیر شده!همین!نگفته عمومیش نمیکنم یا به کسی نمیدم
طرف خودشو خیلی گرفته فکر میکنه اینم مثل قضیه ios و ایناس=== روانیه!

بلی توییتاشو خوندم رسما یک نفر همه رو سر کار گذاشته و همه از کاراش خسته شدن
انگار مریضه!! اینطوری باشه خیلیا بیخیال میشن!رو فایرم ورهای قبلی که چیز جدیدی نیست
حبیب و بقیه هم تایید کردن که احتمال دامپ بازیهای جدید رو نسخه های قبلی خیلی کمه
اینم که مریضه!! واقعا مشکل داره❊
یکمیم ادامه بده دیس لایکش میکنن و اون بمونه و کشفیاتش

آخرین ویرایش:
در ادامه توییت کردن زیر پست qwertyoruiop
یک نفر توییت کرده گفته

Qwerty,Well, can you show the kernel exploit video for 5.01 5.05?Because after your message today about an exploit for 5.05 I began to doubt that you have it:(:(!Qwerty,you have 2 days that would you to show me the video or I'll sue you!)
گفته که میشه یه ویدیو از اکسپلویت کرنل که برای ورژن ۵.۰۵ داری نشون بدی
چون بعد از پست امروزت شک دارم که اصلا داشته باشی
تو پرانتز هم گفته به شوخی که دو روز وقت داری و گرنه میرم ازت شکایت میکنم!
qwertyoruiop هم جواب داده
ok sue me
برو شکایت کن!
مثل اینکه این اقا یا داره به ریشمون میخنده یا شاید میخواد کرنل عرضه کنه و قبلش میخواد جو بده
به هر حال بهترین کار اینکه که برین توییت
های مردم زیر پست ایشون بخونید و یه چیزی هم توییت کنید بد نیست
مثل اینکه داره طرف جواب میده

هیچ جایی نگفته ریلیز نمیکنه!!! ققط به این درخواستا جوابگو نیست!

خیلی واضح گفته گرامی
صحنه هک ps4 رو هم ترک میکنه و میره فقط رو ios کار میکنه

در ادامه توییت کردن زیر پست qwertyoruiop
یک نفر توییت کرده گفته

Qwerty,Well, can you show the kernel exploit video for 5.01 5.05?Because after your message today about an exploit for 5.05 I began to doubt that you have it:(:(!Qwerty,you have 2 days that would you to show me the video or I'll sue you!)
گفته که میشه یه ویدیو از اکسپلویت کرنل که برای ورژن ۵.۰۵ داری نشون بدی
چون بعد از پست امروزت شک دارم که اصلا داشته باشی
تو پرانتز هم گفته به شوخی که دو روز وقت داری و گرنه میرم ازت شکایت میکنم!
qwertyoruiop هم جواب داده
ok sue me
برو شکایت کن!
مثل اینکه این اقا یا داره به ریشمون میخنده یا شاید میخواد کرنل عرضه کنه و قبلش میخواد جو بده
به هر حال بهترین کار اینکه که برین توییت
های مردم زیر پست ایشون بخونید و یه چیزی هم توییت کنید بد نیست
مثل اینکه داره طرف جواب میده
تیم qwerty تنها گروهیه که این نسل تونسته ps4 رو هک کنه تا حالا هیچ گروه دیگه ای نتونسته پس میشه گفت تنها هکر صحنه هستند و حرفشون سنده
راجب توییت بگم یارو خیلی احمق بوده که گفته فیلم نشون بده چون کاره ای نیست این وسط و بجای شکایت بره خودشو دار بزنه که شده دلقک توییتر بجای این کامنت احمقانه میتونست بره سایتای معتبر و ببینه بله واقعا 5-5.05 هک شدن فقط منتشر نشدن
اینم بگم qwerty عاشق چشم و ابروی ما نیست و خودشو ثابت کرده که کارشو بلده پس مجبور نیست،راحت میره کدا رو میده سونی پولشو میگیره

Attachments

• IMG_20180317_143040_524.jpg
    IMG_20180317_143040_524.jpg
    105.7 KB · مشاهده: 60
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: micr0oo0man

خیلی واضح گفته گرامی

دست عزیز شما سعی کن ترجمه نکن ترجمه هات لهجه داره
میشه بگی کجاش گفته کرنل منتشر نمیکنه؟ و کجا گفته صحنه ps4 ترک میکنه؟

این اقای qwerty گفتن مردم هی درباره کرنل 5.05 میپرسن ولی نمیدونن که تو جامعه ios یاد گرفتم که اینجور درخواست ها رو نادیده بگیرم..
نه گفته ترک میکنم نه اینکه دیگه منتشر نمیکنه...فقط گفته سوال هاتون بی فایدس
گرچه فکر کنم بعد از این همه حرف و فحشی که بهش دادن دیگه واقعا بیخیال انتشارش بشه
Mathieu Hervais‏ @Mathieulh 7h7 hours ago
Replying to @qwertyoruiopz @PepeCobain95
They should just stop asking, it gets seriously annoying
این هم که یک دولوپر دیگس زیرش پست گذاشته "اونها باید از پرسیدن سوال دست بکشن، این واقعا ازار دهندس

Mathieu Hervais‏ @Mathieulh 5h5 hours ago
We specifically told people what firmware to update to, in a very specific order, if they can't process that, we can't do anything for them.
گفته "به صورت دقیق به مردم گفتیم که به ترتیب به رو کدوم فریمور ها بمونن(همون ترتیبی که قبلا گفته بودن4.55-5.01-5.05-5.55 ) حالا که مردم نمیتونن این فرایند انجام بدن، ما نمیتونیم کاری براشون بکنیم"

Last edited by a moderator:
خیلی واضح گفته گرامی
اینکه مردم خیلی طلبکارانه میخوان هرچه زودتر هک منتشر بشه مشکوک میزنه به نظر میرسه از طرف خود سونی دارن این کار میکنن به دو دلیل 1. میخوان برن رو مخش تا پشیمون شه. 2. دستشون تو یه کاسه ست در نتیجه میخوان بهونه بدن دستش که میخواست هک رلیز کنه ولی بعد از این کامنتا منصرف شده، ولی با این حال ترجمه شمام کاملا اشتباهه. فقط گفته به این درخواستا گوش نمیده نه اینکه منتشر نمیکنه پس بی فایدست که هر روز ازش بپرسن کی منتشر میشه. فقط باید صبر کرد.

اینکه مردم خیلی طلبکارانه میخوان هرچه زودتر هک منتشر بشه مشکوک میزنه به نظر میرسه از طرف خود سونی دارن این کار میکنن به دو دلیل 1. میخوان برن رو مخش تا پشیمون شه. 2. دستشون تو یه کاسه ست در نتیجه میخوان بهونه بدن دستش که میخواست هک رلیز کنه ولی بعد از این کامنتا منصرف شده، ولی با این حال ترجمه شمام کاملا اشتباهه. فقط گفته به این درخواستا گوش نمیده نه اینکه منتشر نمیکنه پس بی فایدست که هر روز ازش بپرسن کی منتشر میشه. فقط باید صبر کرد.
بحث ترجمه نیست منظورش اینو میرسونه
حالا شما هی به خودتون امید بدید؛-)
گرچه منم امیدوارم هک رو منتشر کنه کیه که از کپی بازی کردن بدش بیاد
در ضمن بچه بازی که نیست یه شخص رو اعصاب یکی راه بره اینم بگه حالا که اینطور شد اصلا بیرون نمیدم!!شخصی که کار به این بزرگی رو انجام میده مطمئنا دنبال اینه که بشناسنش!تیم این آقا هک 4.05 و 4.55 رو منتشر کرده حالا میتونه با خیال راحت کسب درآمد کنه از راه فروختن حفره های امنیتی و یه جای درست و حسابی استخدام شه

• Like
Reactions: all4u
نه دیگه این همه بدبین هم نباشیم
Mathieu Hervais که تو تیم qwertyoruiop کار میکنه و با هم تو یه تیم هستتد همین چند ساعت پیش توییت کرده مردم رو فریمور های پایین بمونن و پیاماشون هست که به یکی از دوستانشون تو فروم خارجی github گفته که کرنل۵.۰۵ اماده است ولی صد در صد پایدار نیست و باگ داره و دارن روش کار میکنن
و تا حالا هر وقت به مردم گفتن روی فریمور پایین بمونین قراره هک منتشر کنن اینکارو کردن نمونش 4.05 و 4.55
مشکل اینجاست که بعیده به این زودی منتشر کنن
من احتمال میدم موقعی که فریمور ۶ اومد و یا چند ماه دیگه باید صبر کنیم خبری بشه
البته اینا احتمالاته و امیدوارم منتشر زودتر بشه و بهترین کار اینه که صبر کنیم

• Like
Reactions: Emad .kia and all4u
سلام، کسی از اخبار هک ps3 خبره داره مثل اینکه ps3 سوپر اسلیمو با همون روش ps4 که باید بری تو مرورگرکنسول هک کردن کسی میدونه باید چجور اینکارو کرد

طبق گفته qwertyouiop هیچ اگسپلویتی برای ۵.۵۰ نداره و فعلا هم قصد کار رو این نسخه رو نداره

منبع : http://wololo.net/2018/03/19/qwertyoruiop-dont-ps4-5-50-kexploit-no-plan-work-short-term/

نظر شخصی: در کل همینطور که کابرا تو توییتر میگن طبق حدسیات گفته های خودش که هی تاکید زیادی داره میکنه که من ادم شناخته شده ای هستم تو هک ios و... این حرفهااگه قرار باشه ریلیز کنه باید به زودی این کارو بکنه اگه نه صدرصد هیچی دستش نیست و داره مقدمه چینی میکنه برای دروغی که گفته بتونه داستان درست بکنه خود نمایی بکنه ....و بلوف بدی داره میزنه

طبق گفته qwertyouiop هیچ اگسپلویتی برای ۵.۵۰ نداره و فعلا هم قصد کار رو این نسخه رو نداره

منبع : http://wololo.net/2018/03/19/qwertyoruiop-dont-ps4-5-50-kexploit-no-plan-work-short-term/
خوبه
چون الان تمام کسایی که منتظر هک هستن روی ورژن ۵.۰۵ و پایینترن
باید تمام تمرکزشو بزاره کرنل ۵.۰۵ منتشر کنه که حسابی تو کف هستیم

• Like
Reactions: all4u

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or