آخرین ویرایش:
فریمور ۵ منظورش بوده حتماداداش هشت ماه پیش هنوز فریمور 5 هم بیرون نیومده بود این چجوری هشت ماهه کرنل 5.05 رو داره؟
متاسفانه qwerty گفته کرنل 5.05 رو منتشر نمیکنه@qwertyoruiopz
All the people in my mentions asking for PS4 5.05 EXPLOIT WEN don't realize i've been trained by the iOS community at ignoring such requests
آخرین چیزی که راجب 5.05 گفته فعلا همینه. فکر کنم عصابش داغون شده که 5.50 رو نتونسته کاریش کنه xD ولی شاید specterdev داره رووش کار میکنه.
هیچ جایی نگفته ریلیز نمیکنه!!! ققط به این درخواستا جوابگو نیست!متاسفانه qwerty گفته کرنل 5.05 رو منتشر نمیکنه
و جهت اطلاع شما بگم که specterdev با qwerty تو یه تیم هستن پس فعلا باید دور اینا رو خط بکشیم مگر اینکه یه هکر دیگه ظهور کنه و کرنل رو هک و منتشر کنه(زمان میبره متاسفانه)
فریمور ۵ منظورش بوده حتما
راه نفوذ رو اونجا پیدا کرده
بعدن گسترشش داده به ۵.۰۵
ولی چیزی که همه قبول دارند اینه که این اقا کرنل رو داره ولی منتشر نمیکنه
از خودم که در نمیارم برو تو twitter طرف خودت ببین
در مورد متوجه شدن متن اشتباه کردن-در مورد ریلیز چیزی که به گفته خودش واقعیه نه اره میگه نه نه!!!میگه من به درخواستای رلیز کن ج نمیدم! یعنی خیلییی جو گیر شده!همین!نگفته عمومیش نمیکنم یا به کسی نمیدم
هیچ جایی نگفته ریلیز نمیکنه!!! ققط به این درخواستا جوابگو نیست!
تیم qwerty تنها گروهیه که این نسل تونسته ps4 رو هک کنه تا حالا هیچ گروه دیگه ای نتونسته پس میشه گفت تنها هکر صحنه هستند و حرفشون سندهدر ادامه توییت کردن زیر پست qwertyoruiop
یک نفر توییت کرده گفته
Qwerty,Well, can you show the kernel exploit video for 5.01 5.05?Because after your message today about an exploit for 5.05 I began to doubt that you have it!Qwerty,you have 2 days that would you to show me the video or I'll sue you!)
گفته که میشه یه ویدیو از اکسپلویت کرنل که برای ورژن ۵.۰۵ داری نشون بدی
چون بعد از پست امروزت شک دارم که اصلا داشته باشی
تو پرانتز هم گفته به شوخی که دو روز وقت داری و گرنه میرم ازت شکایت میکنم!
qwertyoruiop هم جواب داده
ok sue me
برو شکایت کن!
مثل اینکه این اقا یا داره به ریشمون میخنده یا شاید میخواد کرنل عرضه کنه و قبلش میخواد جو بده
به هر حال بهترین کار اینکه که برین توییت
های مردم زیر پست ایشون بخونید و یه چیزی هم توییت کنید بد نیست
مثل اینکه داره طرف جواب میده
متاسفانه qwerty گفته کرنل 5.05 رو منتشر نمیکنه
و جهت اطلاع شما بگم که specterdev با qwerty تو یه تیم هستن پس فعلا باید دور اینا رو خط بکشیم مگر اینکه یه هکر دیگه ظهور کنه و کرنل رو هک و منتشر کنه(زمان میبره متاسفانه)
خیلی واضح گفته گرامی
صحنه هک ps4 رو هم ترک میکنه و میره فقط رو ios کار میکنه
اینکه مردم خیلی طلبکارانه میخوان هرچه زودتر هک منتشر بشه مشکوک میزنه به نظر میرسه از طرف خود سونی دارن این کار میکنن به دو دلیل 1. میخوان برن رو مخش تا پشیمون شه. 2. دستشون تو یه کاسه ست در نتیجه میخوان بهونه بدن دستش که میخواست هک رلیز کنه ولی بعد از این کامنتا منصرف شده، ولی با این حال ترجمه شمام کاملا اشتباهه. فقط گفته به این درخواستا گوش نمیده نه اینکه منتشر نمیکنه پس بی فایدست که هر روز ازش بپرسن کی منتشر میشه. فقط باید صبر کرد.خیلی واضح گفته گرامی
صحنه هک ps4 رو هم ترک میکنه و میره فقط رو ios کار میکنه
بحث ترجمه نیست منظورش اینو میرسونهاینکه مردم خیلی طلبکارانه میخوان هرچه زودتر هک منتشر بشه مشکوک میزنه به نظر میرسه از طرف خود سونی دارن این کار میکنن به دو دلیل 1. میخوان برن رو مخش تا پشیمون شه. 2. دستشون تو یه کاسه ست در نتیجه میخوان بهونه بدن دستش که میخواست هک رلیز کنه ولی بعد از این کامنتا منصرف شده، ولی با این حال ترجمه شمام کاملا اشتباهه. فقط گفته به این درخواستا گوش نمیده نه اینکه منتشر نمیکنه پس بی فایدست که هر روز ازش بپرسن کی منتشر میشه. فقط باید صبر کرد.
باید بخش PS3 مطالعه کنیسلام، کسی از اخبار هک ps3 خبره داره مثل اینکه ps3 سوپر اسلیمو با همون روش ps4 که باید بری تو مرورگرکنسول هک کردن کسی میدونه باید چجور اینکارو کرد
خوبهطبق گفته qwertyouiop هیچ اگسپلویتی برای ۵.۵۰ نداره و فعلا هم قصد کار رو این نسخه رو نداره
منبع : http://wololo.net/2018/03/19/qwertyoruiop-dont-ps4-5-50-kexploit-no-plan-work-short-term/